Barion Pixel

GoldenEar SuperCInema X passziv hangprojektor audiome
GoldenEar SuperCinema 3D Array X passzív soundbar
2024.03.13.
GoldenEar supercenter x centersugarzo audiome
GoldenEar SuperCenter X centersugárzó
2024.03.18.

GoldenEar Shelf/Table Stand polc/asztali állvány

49 000 Ft

GoldenEar Shelf/Table Stand polc/asztali állvány

Abban az esetben, ha sem a falra szerelés, sem a padlón álló állvány használata nem megoldható, akkor a SuperSat 50 és SuperSat 60 hangsugárzók mellé opcionálisan rendelhető asztali/polcállványok tökéletes megoldást jelentenek. Ezek a masszív és stílusos állványok fekete edzett üveg talapzatukkal dekoratívak és tökéletesen illeszkednek a legújabb generációs síkképernyős TV-k melletti komódon vagy asztallapon elhelyezett bármely dekorációs elemhez.

A ShelfStand 50 a SuperSat 50, a ShelfStand 60 a SuperSat60 hangsugárzóhoz készült.

A megadott ár egy pár állványra értendő.

Rendeléskor válassza ki a kívánt modellt!

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

GoldenEar Shelf/Table Stand polc/asztali állvány

Abban az esetben, ha sem a falra szerelés, sem a padlón álló állvány használata nem megoldható, akkor a SuperSat 50 és SuperSat 60 hangsugárzók mellé opcionálisan rendelhető asztali/polcállványok tökéletes megoldást jelentenek. Ezek a masszív és stílusos állványok fekete edzett üveg talapzatukkal dekoratívak és tökéletesen illeszkednek a legújabb generációs síkképernyős TV-khez. Mellettük egy komódon vagy asztallapon elhelyezett bármely dekorációs elemhez.

Polc/asztali állványok SuperSat 50 / 60-hoz

A ShelfStand 50 a SuperSat 50, a ShelfStand 60 a SuperSat60 hangsugárzóhoz készült.

Méretek:

Shelf/Table Stand 60: 22,4 cm x 18,4 cm

Shelf/Table Stand 50: 19,1 cm x 14,6 cm

Tömeg:

Shelf/Table Stand 60: 2,7 kg

Shelf/Table Stand 50: 1kg

Rendeléskor kérjük, válassza ki a kívánt modellt!

A megadott ár egy pár állványra értendő.

A SuperSat 50, SuperSat 60 (és SuperSat 3) szatellit hangfalakhoz padlón álló állványok és fali konzol is elérhető.

SuperSat 50

Egy vékony, 69 cm hosszú, 6,4 cm mélységű hangsugárzó, amely függőleges változatban, valamint vízszintes, center csatornára optimalizált változatban egyaránt elérhető, utóbbi esetben megnevezése SuperSat 50C. A SuperSat 50/50C univerzális: falra is szerelhető vagy állványon is használható, ehhez opcionális asztalra/polcra szerelhető és padlón álló állványok állnak rendelkezésre. A SuperSat 50C erőteljes és dinamikus teljesítményének köszönhetően ideális centersugárzó egy Triton alapú mozirendszerhez de tökéletes választás egy falra vagy polcra szerelt síkképernyős TV mellé egyaránt. Természetesen a 6,4 cm-es mélységnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az új generációs szupervékony lapos képernyőkhöz.

SuperSat 60

Vékony, 89 cm hosszú, 7 cm mély hangszóró, amely függőleges (SuperSat 60) és vízszintes (center) alkalmazásokra optimalizált változatban (SuperSat 60C) is kapható. Úgy tervezték, hogy bal és jobb csatornaként használva tökéletes kiegészítője legyen a 60 collos vagy azoknál nagyobb TV képernyőknek, akár függőlegesen melléjük szerelve a falra. Függőleges elrendezés esetén az opcionális asztali vagy padlóállványra szerelve minden képernyőméretet támogat. A vízszintes változat (SuperSat 60C) használható kiegészítő center csatornaként (bármely GoldenEar hangszóróval párosítva), vagy bármely olyan rendszerben/installációban, ahol vízszintesen elhelyezett hangszóró szükséges.

További információk
Széria

Shelf/Table Stand 50, Shelf/Table Stand 60

Érdekelhetnek még…