Barion Pixel

GoldfenEar supercenter xl audiome
GoldenEar SuperCenter XL centersugárzó
2024.02.13.
GoldenEar SuperSat 50/50C audiome
GoldenEar SuperSat 50/50C szatellit hangfal
2024.02.15.

GoldenEar SuperSat 3/3C szatellit sugárzó

149 000 Ft

A GoldenEar SuperSat 3/3C szatellit sugárzók kihasználják a nagysebességű hajtogatott ribbon Ribbon (HVFRTM) magassugárzó előnyeit, amelyek biztosítja, hogy ezek a rendkívül rugalmasan használható hangfalak ugyanolyan szép hangzást produkáljanak, mint az összes többi GoldenEar hangszóró.

Vékony profiljukkal, menetes, falra szerelhető foglalataikkal és állítható lábaikkal a SuperSat szatellit és center hangfalakat tudatosan úgy tervezték meg, hogy a legkülönbözőbb igényeknek és alkalmazásoknak egyaránt megfeleljenek – mindezt úgy, hogy minimális hatással legyenek magára a hallgatási környezetre.

A SuperSat 3 modell front és háttér, a 3C modell pedig center sugárzóként használható, kérjük, rendeléskor ennek figyelembe vételével válassza ki az Önnek megfelelő verziót. A megadott ár 1 db-ra vonatkozik.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék:
Leírás

A GoldenEar SuperSat 3/3C szatellit sugárzó egy elegánsan, ívelten kialakított kompakt szatellit hangszóró, amelyet olyan felhasználásra terveztek, amikor nagyon nagy teljesítményre, mégis kis méretre van szükség. Emellett ideális kiegészítő surround/hátsó hangsugárzóként és falra szerelhető magassági csatornás (atmos) sugárzóként is bármely GoldenEar-alapú rendszerhez. Négy SuperSat 3 és egy SuperSat 3C egy ForceField 3 aktív mélysugárzóval kombinálva egy a kiváló SuperCinema 3 rendszert alkot: ez egy 5.1-es többcsatornás sub/sat rendszer, amelyet számos díjjal ismertek el világszerte.

Mint minden SuperSat szatellit hangszóró esetében, itt is létezik egy függőlegesen álló és egy vízszintes („C”) modell. Utóbbit kifejezetten centersugárzóként történő használathoz, vagy bármely egyéb fekvő helyzetben történő alkalmazásra optimalizálták. A SuperSat 3 karcsú, 69mm mély, 305mm magas háza merev, rezonanciamentes, márványporral bevont polimerből készült, és gyönyörű zongoralakk-fekete színben készül.

A SuperSat 3 szatellit hangszórókhoz tartozik egy polcra szerelhető állvány, a SuperSat 3C pedig egy állítható dőlésszögű lábat tartalmaz az ideális középponti elhelyezéshez. Mindkét modell hátsó menetes foglalattal, valamint kulcsfuratos rögzítéssel rendelkezik, melynek segítségével falra szerelhető. A kulcsfuratos rögzítés a lapos falra szereléshez ideális, a menetes betét pedig a SuperSwivel univerzális konzollal használható. Az opcionális SuperStand hangfal állvány is használható – ebben az esetben vegye figyelembe, hogy a hangfal és az állvány teljes magassága 117cm.

GoldenEar SuperSat 3/3C szatellit sugárzó műszaki adatok

Hangszóró készlet

1 db nagy sebességű, hajtogatott ribbon (HVFR) AMT magassugárzó

2 db 4,5″ nagy felbontású, öntött kosaras, soklapátos fáziskúppal szerelt (MVPP) közép- és mélyhangszóró

Érzékenység: 91 dB 1W/1M @ 4Ω (2,83V/1M)
Frekvencia átvitel: 90Hz-25kHz
Névleges impedancia: 4Ω
Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 – 200Wpc
Méretek: 30,5cm x 12,1cm x 7 cm
Tömeg: (2.3kg) (Csomagolva 2.7kg)

További információk
Típus

SuperSat 3, SuperSat 3C