Szolgáltatás

Csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a high end audio és video rendszerek tervezése és installálása terén. Személyre szabott, egyedi megoldást kínálunk tervei megvalósításához.

Valószínűleg nincs az audio-nak olyan területe, amelyre vonatkozóan ne szállítottunk volna már megoldást. Tanácsaink minden esetben a rendelkezésre álló büdzsé és határidő
függvényében és 100%-ban a megrendelő elvárásaihoz igazodva születnek, de nem tudunk kibújni a bőrünkből: mi mindig „tökéletes hangot szeretnénk szállítani”. A legjobb
eredmények mindig akkor születnek, ha nemcsak a mi, hanem ügyfeleink elvárásai is magasak, de egy alacsonyabb kategóriájú rendszer megvalósítása is történhet maximális
igényességgel. Mi az AudioMe-nél erre törekszünk. Végső soron az a tökéletes, amelyet Ön az adott keretek között tökéletesnek fogad el, de nyugodt lehet afelől, hogy ha később tovább szeretne lépni, arra is lesz javaslatunk, megoldásunk. Hiszen a fejlesztés egy soha véget nem érő folyamat, mindig elérhető egy magasabb szint, amelynek köszönhetően még inkább „tökéletes hangot tudunk szállítani.”

fi__smartphone-speakers

Hifi és High-end rendszerépítési tanácsadás

Ha egy új sztereó vagy többcsatornás rendszert szeretne és bizonytalan a komponenseket illetően, mi segítünk megtalálni az optimális megoldást. Nálunk nem a készülékek, hanem Ön van a középpontban: márkafüggetlen megközelítésünk garantálja, hogy az elkészült rendszer az Ön ízlésének és elképzelésének leginkább megfelelő komponensekből álljon. Rendszer beállítás és optimalizálás kapcsán kérjen időpontot konzultációra! Ezt a szolgáltatásunkat nem kizárólag teljes rendszer vásárlása kapcsán érdemes igénybe venni, hanem egy meglévő rendszer egyik vagy több elemének fejlesztése, upgrade-je kapcsán egyaránt. A leggyengébb láncszem cseréjének koncepciója népszerű, de nem az egyetlen célravezető megoldás. Tudásunk és több tucat rendszer magasabb szintre emelése során szerzett tapasztalataink teljes tárházát latba vetjük, hogy Önnek is „Tökéletes hangot szállítsunk”.
fi__sound-wave-alt-1

Akusztikai mérés, tanácsadás

Ismert tény, hogy a zenehallgató helyiségek akusztikai kezelése drámai mértékben javítja a hangélményt, a sikerhez azonban elengedhetetlen a szakértelem. Arra az esetre is vannak megoldásaink, amikor nem áll rendelkezésre egy dedikált helyiség, zene vagy moziszoba csak egy nappali vagy egy kisebb tér. A legköltséghatékonyabb megoldásoktól a legprofesszionálisabb akusztikai kezelésig mindenre van válaszunk – közösen megtaláljuk az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbbet. Akusztikai mérés útján pontos képet kaphatunk a helységről, így ennek tudatában foghatunk neki az akusztika javításnak, tökéletesítésnek. Elmondható, hogy az akusztikára elköltött fejlesztési büdzsé talán a legegyértelműbben megtérülő audio fejlesztés – feltéve, hogy az alkalmazott megoldás egy célzott tervezés és nem vaktában „lövöldözés” eredménye. A mérésre alapozott optimalizálási javaslataink itt is a rendelkezésre álló büdzsé és határidő függvényében és 100%-ban a megrendelő elvárásaihoz igazodva születnek, de nem titkoljuk: szeretjük, ha „tökéletes hangot szállíthatunk”.
fi__volume-controller

Meglévő Sztereó és többcsatornás rendszerek beállítása, optimalizálása

Az akusztikai mérés és kezelés teremti meg az alapokat, erre építkezve segítünk a hangfalak beállításában, optimális pozíciójának megtalálásában. A multicsatornás rendszerek DSP alapú korrekciója rengeteg lehetőséget kínál, melyet a maximális hatékonyság érdekében ki is kell használni, azonban az alapvető akusztikai problémákat először nem a digitális tartományban kell kezelni, sztereó rendszer esetén a DSP alkalmazás pedig nem minden esetben opció. Az érzékeny high end rendszerek rezgéscsillapításához is ajánlunk megoldásokat. Az optimalizálás egy soha véget nem érő folyamat, de mi segítünk eligazodni ebben az útvesztőben – például azzal, hogy a számos lehetséges fejlesztési irány közül segítünk kiválasztani a megvalósításuk legcélravezetőbb sorrendjét. Célunk egyértelmű: „tökéletes hangot szállítani” lehetőleg DSP nélkül, de ha szükséges, akkor annak segítségével.
halozati-szuro

Hálózati zavarszűrés, tápellátás

Az áramhálózatból érkező zavarok károsan befolyásolják az audio és video rendszerek működését. Egy modern audio rendszer építése, továbbfejlesztése során a zavarszűrésen túl azonban az áramingadozás, a túlfeszültség vagy a villámcsapások elleni védelem is alapvető elvárás, csakúgy, mint a nagy teljesítményű végerősítők és a forráskészülékek számára egyaránt optimalizált tápellátás. Mindezt azonban úgy kell megvalósítani, hogy az alkalmazott megoldás ne gyakoroljon negatív hatást a hangzásra, ne csökkenjen a jelsebesség és az információ sűrűség. Kínálatunkban minden minőségi kategóriában megtalálhatóak azok az eszközök, amelyek maradéktalanul képesek megfelelni ezeknek az elvárásoknak és amelyek segítségével „tökéletes hangot tudunk szállítani”.
taposveny_kiepites_szolgaltatas

Tápösvény kiépítés

Maga a tápösvény nem más, mint egy dedikált tápkábel, amely az audio rendszert ellátó fali aljzat és a villanyórát követő kismegszakító között kerül kiépítésre oly módon, hogy az így megvalósított tápkörhöz a ház vagy lakás semmilyen más fogyasztója nem csatlakozik. Egy audio rendszer kiépítésekor az origót, a kiindulópontot mindig a megfelelő tápellátás jelenti. Az audio berendezések optimális működése megkívánja a tiszta, korlátozásmentes áramellátást, márpedig az áramhálózatból érkező zavarok, illetve a környezetünkben a mobil eszközök, Bluetooth, műholdak stb. miatt jelenlévő rádiófrekvenciás zavarok mindezt jelentős mértékben kompromittálják. A megfelelően árnyékolt tápösvény - különösen, ha ehhez az árnyékoláshoz földzaj disszipáció is tartozik, illetve a vezetők keresztmetszetére és a kábelgeometriára is gondoltunk – jelentős javulást, előrelépést eredményez az audio rendszerek hangminőségében. A tápösvény végső soron az a bázis, amelyre feltétlenül szükségünk van, ha „tökéletes hangot szeretnénk szállítani”.
fi__mini-jack

Általános kábelezési tanácsadás

A minőségi audió rendszerek komponenseinek legoptimálisabb összekötése, kábelezése a specialitásunk – a belépő szinttől a csúcskategóriáig. Segítünk a rendszerének leginkább megfelelő kábelek kiválasztásában, legyen szó akár az induló lépésekről, akár a rendszer következő szintre emeléséről. A high end audio rendszerek fejlesztésekor a leggyakrabban elkövetett hiba az „alulkábelezés”, amikor a berendezések nem képesek a valós tudásuknak megfelelő megszólalásra, mert az optimálisnál gyengébb minőségűek a kábelek. Ugyanakkor a „túlkábelezés” sem célravezető, amikor egy a rendszer képességeihez mérten sokkal komolyabb kábeltől várnánk a csodát: a csoda meg fog történni, de ahhoz minden bizonnyal komponenst kell cserélni. Az optimális megoldás megtalálása ebben az esetben is azt eredményezi, hogy „Tökéletes hangot szállítunk”.
fi__smartphone-speakers-alt

Schnerzinger rendszer demó – otthon, saját rendszeren

A Schnerzinger kábel és zavarszűrő rendszer páratlan és egyedülálló képességeiről demo szobánkban bárki meggyőződhet, de az audio rendszereket érő hálózati és egyéb elektromágneses interferencia zavarok minden rendszerben mások. A Schnerzinger Gigahertz Canceling zavarszűrési technológia hatékonyságát a saját otthoni rendszerében ellenőrizheti igazán, egy személyre szabott demonstráció és tanácsadás keretében. Segítünk kiválasztani Önnek a Schnerzinger termékpalettáról az Ön rendszeréhez leginkább megfelelő kábelezési és zavarszűrési kombinációt. Akár az áramhálózatból érkező, akár maguk a készülékek által generált vagy a zenehallgató helyiséget kívülről érő zavarok kezeléséről van szó, a Schnerzinger Bidirectional Barrier technológiája révén megvalósulhat az AudioMe hitvallása: „Tökéletes hangot szállítunk.”
fi__CD-case

Analóg lemezmosás szolgáltatás

Ugyanúgy, ahogy van aki maga szeret főzni és van aki étterembe jár, van aki nem maga mossa a lemezeit, hanem inkább szakemberre bízná ezt a feladatot. Ha Ön is ezt szeretné, vegye igénybe lemezmosó szolgáltatásunkat: hozza be hozzánk kedvenc lemezeit, amelyeket rövid határidővel, első osztályú alapanyaggal professzionálisan megtisztítjuk! Igény esetén a belső tároló tasakot, illetve a lemez külső fóliáját is újra cseréljük. Egy biztos: az analóg lemez csakis mosva jó, a tisztításhoz pedig munkatársaink az általunk forgalmazott OKKI NOKKI vákuumos lemeztisztító gépet és az OKKI NOKKI speciális lemeztisztító formuláját használják, ami garantálja, hogy az Ön lemezei tökéletesen tiszták lesznek. Az analóg lemezmosás szolgáltatásunk révén is „tökéletes hangot szállítsunk”.
kabel-szereles

Kábelszerelési szolgáltatás

Az AudioMe Consult az AudioQuest kábelek importőreként a gyártó magas minőségi elvárásait is teljesítő és annak megfelelő kábelszerelési szolgáltatást kínál ügyfelei részére. Kábelszerelés szolgáltatásunk egyedi hosszúságú AudioQuest kábelek gyártására, kábelezési tanácsadásra és meglévő AudioQuest kábelek újra konfekcionálására terjed ki. Eredeti AudioQuest alapanyagokat és ahol szükséges, ott gyári forraszanyagot, illetve csatlakozókat használunk. Az eltört vagy elhasználódott csatlakozók cseréje nem jelent problémát, azonban a már kifutott modellek újra konfekcionálása esetén előfordulhat, hogy a jelenleg elérhető csatlakozók már más kivitelűek, de a gyári szerelés által nyújtott minőség garantált. Ha van olyan AudioQuest kábele, amelyet szeretne gyári állapotba hozni, juttassa el hozzánk és szerelését munkatársunk gyors határidővel elvégzi. A tökéletes minőségű kábelszerelés szolgáltatásunk is hozzájárul ahhoz, hogy „tökéletes hangot szállítunk.”

Szakértőink

Szabó László

tanácsadás, akusztika, telepítés

+36205072650