Tanácsadás

Csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a high end audio és video rendszerek tervezése és installálása terén. Személyre szabott, egyedi megoldást kínálunk tervei megvalósításához.

Hifi és High-end rendszerépítési tanácsadás

Ha egy új sztereó vagy többcsatornás rendszert szeretne és bizonytalan a komponenseket illetően, mi segítünk megtalálni az optimális megoldást. Nálunk nem a készülékek, hanem Ön van a középpontban: márkafüggetlen megközelítésünk garantálja, hogy az elkészült rendszer az Ön ízlésének és elképzelésének leginkább megfelelő komponensekből álljon. Rendszer beállítás és optimalizálás kapcsán kérjen időpontot konzultációra!

Akusztikai mérés, optimalizálás, beállítás és tervezés

Ismert tény, hogy a zenehallgató helyiségek akusztikai kezelése drámai mértékben javítja a hangélményt, a sikerhez azonban elengedhetetlen a szakértelem. Arra az esetre is vannak megoldásaink, amikor nem áll rendelkezésre egy dedikált helyiség, zene vagy moziszoba csak egy nappali vagy egy kisebb tér. A legköltséghatékonyabb megoldásoktól a legprofesszionálisabb akusztikai kezelésig mindenre van válaszunk – közösen megtaláljuk az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbbet. Akusztikai mérés útján pontos képet kaphatunk a helységről, így ennek tudatában foghatunk neki a javításnak, tökéletesítésnek.

Meglévő Sztereó és többcsatornás rendszerek beállítása, optimalizálása

Az akusztikai mérés és kezelés teremti meg az alapokat, erre építkezve segítünk a hangfalak beállításában, optimális pozíciójának megtalálásában. A multicsatornás rendszerek DSP alapú korrekciója rengeteg lehetőséget kínál, melyet a maximális hatékonyság érdekében ki is kell használni, azonban az alapvető akusztikai problémákat először nem a digitális tartományban kell kezelni, sztereó rendszer esetén a DSP alkalmazás pedig nem minden esetben opció. Az érzékeny high end rendszerek rezgéscsillapításához is ajánlunk megoldásokat. Az optimailázálás egy soha véget nem érő folyamat, de mi segítünk eligazodni ebben az útvesztőben.

Hálózati zavarszűrés, tápellátás

Az áramhálózatból érkező zavarok károsan befolyásolják az audio és video rendszerek működését.  Egy modern audio rendszer építése, továbbfejlesztése során a zavarszűrésen túl azonban az áramingadozás, a túlfeszültség vagy a villamcsapások elleni védelem is alapvető elvárás, csakúgy, mint a nagy teljesítményű végerősítők és a forráskészülékek számára egyaránt optimalizált tápellátás. Mindezt azonban úgy kell megvalósítani, hogy az alkalmazott megoldás ne gyakoroljon negatív hatást a hangzásra. Kínálatunkban minden minőségi kategóriában megtalálhatóak azok az eszközök, amelyek maradéktalanul képesek megfelelni ezeknek az elvárásoknak – melyeket itt is Ön határoz meg.

Tápösvény kiépítés

Maga a tápösvény nem más, mint egy dedikált tápkábel amely az audio rendszert ellátó fali aljzat és
a villanyórát követő kismegszakító között kerül kiépítésre oly módon, hogy az így megvalósított
tápkörhöz a ház vagy lakás semmilyen más fogyasztója nem csatlakozik. Egy audio rendszer kiépítésekor az origót, a kiindulópontot mindig a megfelelő tápellátás jelenti. Az
audio berendezések optimális működése megkívánja a tiszta, korlátozásmentes áramellátást,
márpedig az áramhálózatból érkező zavarok, illetve a környezetünkben a mobil eszközök, Bluetooth,
műholdak stb. miatt jelenlévő rádiófrekvenciás zavarok mindezt jelentős mértékben
kompromittálják.

Általános kábelezési tanácsadás

A minőségi audió rendszerek komponenseinek legoptimálisabb összekötése, kábelezése a specialitásunk – a belépő szinttől a csúcskategóriáig. Segítünk a rendszerének leginkább megfelelő kábelek kiválasztásában, legyen szó akár az induló lépésekről, akár a rendszer következő szintre emeléséről.

Schnerzinger rendszer demó – otthon, saját rendszeren

A Schnerzinger kábel és zavarszűrő rendszer páratlan és egyedülálló képességeiről demo szobánkban bárki meggyőződhet, de az audio rendszereket érő hálózati és egyéb elektromágneses interferencia zavarok minden rendszerben mások. A Schnerzinger Gigahertz Canceling zavarszűrési technológia hatékonyságát a saját otthoni rendszerében ellenőrizheti igazán, egy személyre szabott demonstráció és tanácsadás keretében. Segítünk kiválasztani Önnek a Schnerzinger termékpalettáról az Ön rendszeréhez leginkább megfelelő kábelezési és zavarszűrési kombinációt.

Schnerzinger rendszer demó - AudioMe

Szakértőink: