Rólunk


AudioMe – Tökéletes hangot szállítunk


Az AudioMe Consult Kft. hitvallása: ”Tökéletes hangot szállítunk!” Ennek megvalósítása érdekében olyan márkákat forgalmazunk, melyek termékkínálata ezt innovatív módon teszi lehetővé, kompromisszumot nem ismerő minőségben.

Forgalmazott termékeink


Az AudioQuest (USA) kábelek, USB D/A konverterek és hálózati szűrők, a Schnerzinger (DE) kábelek és zaj/zavarszűrő rendszerek, valamint a Creaktiv (DE) HiFi állványok, a REKKORD Audio (DE) lemezjátszók, Silent Angel (TW) hálózati switch-ek, streamerek és tápegységek és az OKKI-NOKKI (NL) lemeztisztító gépek egyaránt rendelkeznek azokkal a főbb ismérvekkel, amelyek a HiFi és High-End audió szegmens kiemelkedő szereplőivé teszik őket: mindegyikük innovatív, a maga területén kiemelkedő minőséget és kiváló ár-érték arányt képvisel.

Patinás márkák


Márkáink többsége már a HiFi hőskora, vagyis a ’80-as évek óta jelen van a piacon! Kutatási eredmények és saját fejlesztések, szabadalmak garmadája jelzi ezeknek a cégeknek az innovációs törekvéseit, saját útjukat a minőség folyamatos tökéletesítése felé, melynek célja minden esetben a természetes hang lehető legtökéletesebb reprodukciója.

Az AudioQuest, Schnerzinger, Creaktiv, REKKORD Audio, Silent Angel és OKKI-NOKKI termékek mind megbízható minőséget kínálnak. Az AudioQuest felső kategóriás termékei saját európai gyárukban, míg a Schnerzinger, Creaktiv, REKKORD valamennyi terméke Németországban, szintén a gyártók saját üzemében készülnek. A Silent Angel mögött tajvani fejlesztés és gyártás áll. A márkák által nyújtott ügyféltámogatási rendszer színvonala szintén kiemeli őket a többi piaci szereplő közül – ez a prémium termékek legfőbb jellemzője az élet minden területén!

parallax background
 

Megbízhatóság & szakértelem

Az AudioMe Consult csapata több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a High-End audio és video rendszerek tervezése és installálása terén. Személyre szabott, egyedi megoldásokat kínálunk ügyfeleink tervei és álmai megvalósításához. Mely során márkafüggetlen HiFi és High End rendszerépítési tanácsadással, akusztikai méréssel, meglévő sztereó és többcsatornás rendszerek beállításával, optimalizálásával, hálózati zavarszűréssel, tápösvény kiépítéssel és általános kábelezési tanácsadással állunk rendelkezésre.

Márkáink kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, amelyet mi is bizonyíthatna jobban, mint a világszerte rengeteg elégedett ügyfél, szakmai elismerések, díjak, pozitív tesztek és élménybeszámolók. Mert miről is szól ez az egész Hifi, High-End, Audió világ? A zene szeretetéről, arról, hogy minél jobb minőségben hallgathassuk azt, egy hobbiról, kikapcsolódásról, kellemes és nyugodt órákról. Ehhez a minőségi időtöltéshez igyekszünk hozzátenni a magunk részét és “Tökéletes hangot szállítani”!