Barion Pixel

Blog

2024.01.31.

Miért szükséges az akusztikai kezelés?

Legtöbbször egy zenehallgatás céljára használt helyiség akusztikája nem ideális, de minden esetben javítható. Az AudioMe Consult egyik legnépszerűbb szolgáltatása az akusztikai mérés, optimalizálás.
2024.01.28.

Munich MU, az új Silent Angel streamer mester

A Silent Angel legmagasabb kategóriájú hálózati lejátszója a Munich MU több ponton is kiemelkedik a mezőnyből. Lássuk miben más, miben tud többet, mint a kisebb testvér: dupla ház, fejlett árnyékolási megoldások, beépített tápegység, 12V DC, opcionális SSD, még jobb DAC, pontosabb belső óra, külső clock bemenet, szimmetrikus analóg kimenet – vegyük sorra őket!
2023.12.28.

Silent Angel streaming kezdőknek és haladóknak

A Silent Angel neve mára a minőségi streamerek és audio switch-ek szinonímájává vált. Minden készülékük segítségével a teljes digitális forrásoldal fejleszthető – lássuk milyen lehetőségek kínálkoznak a belépő kategóriában!
2023.11.06.

Varsóban jártunk az Audio Video Show-n

Lengyelország az EU hetedik legnagyobb népességű országa, Varsó pedig - épp Budapestet megelőzve - a nyolcadik legnagyobb európai főváros. Október 27-29. között tartották itt Európa második legnagyobb high end seregszemléjét, mi pedig a rendelkezésünkre álló két nap alatt igyekeztünk minden helyszínt bejárni és minden szobát meghallgatni. Szinte lehetetlen küldetés, de teljesítettük!
2023.11.05.

Bővebben a GoldenEar T66 hangsugárzóról

A Golden Ear Technology már több, mint 10 éve gyártja hangsugárzóit, de a márka már a Quest Group-hoz tartozik. A Triton T66 révén meg is született az első olyan modell, amely az AudioQuest tervei szerint készült, de a Golden Ear emellett egy teljes (és nagyon izgalmas) termékpalettát kínál: félaktív és passzív álló hangfalak, center sugárzók, állványos és falra szerelhető hangfalak, mélyládák, soundbarok és beépíthető hangfalak állnak rendelkezésre.
2023.11.04.

Ilyen volt a budapesti HIFI Show!

Az AudioMe Consult név alatt csapatunk először állított ki a 2023-as Budapesti HIFI Show-n. A saját szobánkon túl az AdmiraVox és a L’Auditeur szobáiban is találkozhattak a látogatók termékeinkkel.
2023.10.03.

Megérkeztek az új PowerQuest tápszűrők

Az AudioQuest Niagara és PowerQuest tápszűrő családja megjelenése óta világszerte folyamatosan zsebeli be a díjakat, elismeréseket. Az AudioQuest most a PowerQuest termékcsaládot bővítette három új modellel: bemutatjuk a zaj disszipációval és a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség-védelemmel ellátott PowerQuest 303, 505, 707 tápszűrőket.
2023.10.03.

Megérkezett a Golden Ear Triton T66 hangsugárzó

A 2023-as Budapesti Hifi Show-n az AudioMe a Golden Ear Triton T66 félaktív álló hangfalat mutatja be a Heed Audio Lagrange integrált erősítővel és a vadonatúj PowerQuest 707 tápszűrővel. A forrás oldalt Silent Angel M1 hálózati lejátszó és N8 Pro audio switch fogja kiszolgálni.
2023.10.02.

Naim elektronikák és Focal hangsugárzó a bemutatóteremben

A patinás Naim – Focal páros 2011-ben egyesül, látrehozva a Focal & Naim Group-ot. Az eltelt 12 év során a fejlesztések közösen zajlottak, olyannyira, hogy a gyártó szerint a Naim legújabb sorozata deklaráltan a legjobb választás a Focal hangsugárzók mellé.
2023.09.26.

Ott leszünk a budapesti HIFI Show-n

AudioMe Consult név alatt először állítunk ki a Budapesti HIFI Show-n októberben. Nagy izgalommal készülünk a kiállításra, ahol szokás szerint több helyszínen is jelen lesznek az általunk forgalmazott márkák. A főhadiszállás a 105-ös szoba, de egy új magyar kiállító High-End rendszerében (Admira Vox) szintén meghallgathatóak lesznek az AudioMe márkáinak legmagasabb kategóriájú eszközei.
2023.08.31.

Egyedülálló zavarszűrő technológia – Schnerzinger Giga Canceling

A Schnerzinger által kifejlesztett Giga Canceling zavarszűrő technológia három síkon fejti ki hatását: egyrészt az áramhálózatól érkező zavarok, másrészt a szobát érő magas frekvenciás zavarok, harmadrészt pedig maguk a készülékek által generált zavarok hatékony megszüntetésre révén. A Component Guard-ok feladata a készülékek belsejében fellépő interferenciák aktív eltávolítása.
2023.08.31.

Három okos AudioQuest kiegészítő – Q-feet, Fog Lifter, Noise Caps

Az AudioQuest számos, a „Do No Harm! (Ne ártsunk)” alapelv szellemében fejlesztett kiegészítőt kínál, amelyek segítségével a zenehallgatás még élvezetesebbé tehető – közülük tekintsünk át hármat: a SorboGel Q-feet, a Fog Lifter és a Noise Caps egyaránt költséghatékony továbblépési lehetőséget, finomhangolást kínál minden rendszerhez.