Barion Pixel
2022.11.20.
Creaktiv Sound Control abszorber lap

Creaktiv rezgéscsillapítás meglévő bútorokhoz

A Creaktiv abszorber lapok alternatív rezgéscsillapítási megoldást kínálnak, ha egy meglévő bútor, szekrény vagy akár a padló tölti be a hifi állvány szerepét, meglévő hifi állványok polcaira helyezve pedig az állvány által kínált elcsatolás pozitív hatása tovább fokozható.
2022.11.20.

REKKORD M500 – analóg lemezjátszó azoknak, akik minőségre vágynak

A REKKORD elsősorban automata modelljeiről ismert, de a st. georgeni gyártó palettáján manuális modellek is megtalálhatóak, mégpedig két modell, az M500 és az M600. Gyakran felmerül a kérdés, hogy az egyértelmű kényelmi előny mellett vannak-e hátrányai az automata lemezjátszóknak?
2022.11.20.

Miért fontos a helyiségek akusztikai optimalizálása?

Legtöbbször egy zenehallgatás céljára használt helyiség akusztikája nem ideális, de minden esetben javítható. Az AudioMe Consult egyik legnépszerűbb szolgáltatása az akusztikai mérés, optimalizálás.
2022.11.20.

A Silent Angel termékpaletta

A Silent Angel switch-ek lehetővé teszik a zenehallgatók számára a HiFi rendszerükben rejlő tartalékok maximalizálását. Segítségükkel létrehozható egy stabil és izolált audio hálózati zóna, amely az alacsonyabb interferencia mellett történő adatátvitelre és a pontosan időzített adatok átküldésére optimalizált.
2022.11.11.

AudioQuest összekötő kábelek – Pegasus és Black Beauty

Az AudioQuest a nemrégiben bemutatott Mythical Creatures sorozat révén az analóg összekötő kábelek esetében is elérhetővé tette a ZERO Technológiát, most pedig a Black Beauty és a Pegasus személyében a széria két új további modellel bővült.
2022.10.24.

Megnyitott az AudioMe bemutatóterem

2022. októberének közepe nekünk igazi fordulópont, hiszen több hónapnyi munka eredményeként (ugyan a régi helyünktől csak pár méterre, de) új helyre költözött az AudioMe Consult. Az […]