2023.03.23.

Lerántjuk a leplet az MQA formátumról

A hi-res audio, a nagy felbontású audio, azon belül pedig az MQA olyan hívószóvá vált a mai digitális audio lejátszásban, amely – ha tetszik ha nem – megkerülhetetlen. Rántsuk le róla a leplet és lássuk mit is takar! Veszteséges vagy veszteségmentes?
2023.03.23.

Kábelszerelés – egyedi kábelek, AudioQuest gyári minőségben

Az AudioMe már AudioQuest kábelszerelési szolgáltatást is kínál – gyári AudioQuest minőségben! Az AudioQuest kábelei a „A ne árts!” megközelítésre és a „négy alapelem”-re épülnek, szolgáltatásunk 100%-ban ennek megfelelő.
2023.03.23.

KEF Meta (és egyéb) technológiák

A KEF új R sorozata a KEF több évtizedes, több, mint 60 éves, házon belül felhalmozott tudásának, valamint a legmodernebb szimulációs és elemzési eszközök alkalmazásának eredménye. A fejlesztések sokrétűek, és mind szerepet játszottak az R sorozat kivételes teljesítményében. Az R7 Meta, a sorozat középső állóhangfala már meg is érkezett hozzánk és meghallgatható - vegyük hát sorjába a KEF legfontosabb technológiáit!
2023.03.23.

Szobaakusztika – hogyan egészíti ki az akusztikai mérés és kezelés a zenehallgatási élményt?

A szobaakusztikára elköltött fejlesztési büdzsé talán a legegyértelműbben megtérülő audio fejlesztés – feltéve, hogy az alkalmazott megoldás egy célzott tervezés és nem vaktában „lövöldözés” eredménye.
2023.02.22.

AudioMe Szakmai műhely 3.0 – Juhász Csabával a Home Movie tulajdonosával a Linn, az Usher és az SVS társaságában

Az AudioMe bemutatóteremben a soron következő Szakmai Műhely vendége Juhász Csaba, a Home Movie tulajdonosa lesz: audióról beszélgetünk, és lesz zene is, élvezetből hallgatunk Linn és Usher rendszert, SVS szubokkal megtámogatva, természetesen megfelelő kábelezéssel!
2023.02.15.

Bemutatkozik a Bremen család legújabb tagja, a B2 hálózati audio lejátszó

A Silent Angel Bremen B2 egy prémium minőségű hálózati zenelejátszó, ami nagyobb méretű fém készülékházat, kiváló minőségű beépített tápegységet, kikapcsolható előlapi kijelzőt/vezérlőt és modern belső antennás kialakítást kapott, számos digitális és analóg audio kimeneti interfészt támogat.