Barion Pixel

GoldenEar SuperSat 50/50C audiome
GoldenEar SuperSat 50/50C szatellit hangfal
2024.02.15.
GoldenEar SuperSub XXL audiome
GoldenEar SuperSub XXL aktív mélysugárzó
2024.02.15.

GoldenEar SuperSat 60/60C szatellit hangfal

429 000 Ft

A SuperSat 60/60C egy vékony, 69 cm hosszú, 6,4 cm mélységű hangsugárzó, amely függőleges változatban, valamint vízszintes, center csatornára optimalizált változatban egyaránt elérhető, utóbbi esetben megnevezése SuperSat 60C. A SuperSat 60/60C univerzális: falra is szerelhető vagy állványon is használható, ehhez opcionális asztalra/polcra szerelhető és padlón álló állványok állnak rendelkezésre.

A GoldenEar SuperSat 60/60C gyakorlatilag a SuperSat 50 és 50C nagyobb változata. A konstrukció és a technológia szempontjából a két modell megegyezik, csak a méretben és a hangszórók számában van különbség. A nagyobb doboztest miatt a 60-asben nem 2 hanem 4 db öntött kosaras 11 cm-es mély/közép hangszóró dolgozik.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

A GoldenEar SuperSat 60/60C szatellit hangfal gyakorlatilag a SuperSat 50 és 50C nagyobb változata. A konstrukció és a technológia szempontjából a két modell megegyezik, csak a méretben és a hangszórók számában van különbség. A nagyobb doboztest miatt a 60-asban nem 2 hanem 4 db öntött kosaras 11 cm-es mély/közép hangszóró dolgozik.

A SuperSat 60 egy vékony, 89 cm hosszú, 7 cm mély hangszóró, amely függőleges (SuperSat 60) és vízszintes (center) alkalmazásokra optimalizált változatban (SuperSat 60C) is kapható.

Úgy tervezték, hogy bal és jobb csatornaként használva tökéletes kiegészítője legyen a 60 collos vagy azoknál nagyobb TV képernyőknek, akár függőlegesen melléjük szerelve a falra. Függőleges elrendezés esetén az opcionális asztali vagy padlóállványra szerelve minden képernyőméretet támogat. A vízszintes változat (SuperSat 60C) használható kiegészítő center csatornaként (bármely GoldenEar hangszóróval párosítva), vagy bármely olyan rendszerben/installációban, ahol vízszintesen elhelyezett hangszóró szükséges.

A karcsú, tetszetős kialakítású ház repülőgépipari minőségű alumíniumból, gyönyörű, zongoralakk-fekete színben készült. Ugyanez a jellegzetes stílus nyerte el kisebb testvérének, a SuperSat 50-nek a Resi-díjat az iparág legszebb falra szerelhető hangszórója kategóriában.

A SuperSat 60/60C négy db GoldenEar™ tervezésű, 11 cm-es, öntvény kosaras mélyközépsugárzó hangszórót kapott soklapátos fáziskúpokkal (MVPP) szerelve. Ezeket egy kétlépcsős D’appolito elrendezésben helyezték el, amely körülveszi a GoldenEar jellegzetes HVFR magas sugárzóját. Két db 7 x 18 cm-es kvadratikus sík passzív sugárzó egészíti ki a hangszórókészletet, tökéletesen terhelve a mély/középsugárzókat a nyitott, doboztalan középtartomány és a kiterjesztett mélyhangfrekvenciás átvitel érdekében.

A SuperSat 60 és 60C nagyon vékony mélysége miatt tökéletesen alkalmas arra, hogy a legújabb szupervékony tévékészülékek mellé falra szereljék. Ez könnyen kivitelezhető, terjedelmes extra szerelőlemezek nélkül, a hátoldalon található menetes betétek vagy kulcsnyílásos rögzítők segítségével. A kettős állítható lábak többféle szögben teszik lehetővé a vízszintesen elhelyezendő 60C centersugárzó polcra szerelését. A függőleges rögzítéshez opcionális padló- és asztali állványok állnak rendelkezésre.

GoldenEar SuperSat 60/60C szatellit hangfal műszaki adatok

Hangszóró készlet

1 db nagy sebességű, hajtogatott ribbon (HVFR) AMT magassugárzó

4 db 11 cm-es nagy felbontású, öntött kosaras, soklapátos fáziskúppal szerelt (MVPP) közép-mélyhangszóró

2 db 7×18 cm-es kvadratikus, sík passzív sugárzó

Érzékenység: 91 dB 1W/1M @ 4Ω (2,83V/1M)

Frekvencia átvitel: 65Hz-25kHz

Névleges impedancia: 4Ω

Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 – 300Wpc

Méretek: 88,9cm x 12,1cm x 7cm

Tömeg: 5kg (Csomagolva 6,8 kg)

 

 

További információk
Típus

SuperSat 60, SuperSat 60C