Barion Pixel

Creaktiv Big Reference Double HIFI állvány
Creaktiv Big Reference Double HIFI állvány
2022.03.23.
Creaktiv Multiplex-L abszorber lap
Creaktiv Multiplex-L abszorber lap
2022.03.24.

Creaktiv Multiplex-M abszorber lap

229 000 Ft

Réteges felépítésű, homok/acélgolyó keverékkel töltött speciálisan tervezett multiplex alátétlap M-es méretben.

Cikkszám: Multiplex-M Kategóriák: , Címkék:
Leírás

Creaktiv Multiplex-M abszorber lap Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott kiegészítő rezgéscsillapító elem. A gyártó több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviseli. A CREAKTIV nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is. Minden kiegészítő rezgéscsillapító elemet úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is.

A CREAKTIV azokról sem feledkezett el, akik egy már meglévő hifi állványban, hi-fi vagy TV bútoron, szekrényben, fali szekrényben, vagy akár közvetlenül a padlón elhelyezett audio berendezéseik hangminőségét szeretnék optimalizálni, számukra a Sound Control Absorber vagy Multiplex alátét bázisok nyújthatnak megoldást, az utóbbi akár végfokállványként is használható.

A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. A még jobb hangzás érdekében a CREAKTIV olyan kiegészítő rezgéscsillapító elemeket is kínál, amelyek tovább növelik állványrendszereik rugalmas használhatóságát, mivel segítségükkel akár meglévő bútorok is alkalmasabbá tehetők a zenehallgatásra minden hifi-rajongó számára. Ilyen kiegészítő a Creaktiv Multiplex-M abszorber lap.

 

  • Színválaszték: a natúr, fehér, fekete
  • Mérete: 440 x 400 x 36 mm
  • Réteges felépítésű
  • Közvetlenül a bútorfelületekre, szekrényekre helyezhető
  • homok/acélgolyó keverékkel töltött speciálisan tervezett multiplex alátétlap M-es méretben.
  • Tartozék: Tüske és alátét szett

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

REFERENCE

Típus

Rezgéscsillaptás

Polc szín

Fehér, Fekete, Natúr

Polc méret

440x400x36mm (szélesség x mélység x polcvastagság)