Barion Pixel

Creaktiv Midi Reference HIFI állvány
Creaktiv Midi Reference HIFI állvány
2022.03.23.
Creaktiv Little Reference Double HiFi állvány
Creaktiv Little Reference Double HiFi állvány
2022.03.23.

Creaktiv Big Reference HIFI állvány

1 199 000 Ft2 225 000 Ft

Csúcskategóriás szimpla széles hifi állvány homok/acélgolyó keverékkel töltött valódi fa/üvegbetétes polcokkal, integrált elcsatoló hengerekkel, kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábakkal, ci2p® technológiával


Cikkszám: BigRef_1-4_NAT. Kategóriák: , Címkék:
Leírás

A Creaktiv Big Reference állvány Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott. A HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is.

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is. Melyek megjelenésükben mégis a hifi szoba vagy a nappali egyik ékességévé emelik őket.

Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. A Big Reference állvány az innovatív kialakításnak köszönhetően a homok és acélgolyók használata révén a rezonanciák a teljes frekvenciatartományban elvezetődnek, a négykamrás antirezonáns lábak és a homok/ci2p technológia alaptartozék. A  Big Reference HIFi állvány csúcsot képviseli a gyártó állványai közt.

Creaktiv Big Reference állvány a Reference sorozat  legnagyobbja kifejezetten nagy felbontású audió berendezésekhez lett optimalizálva. A homok/acélgolyó keverékkel töltött Multiplex valódi fa/üvegbetétes polcok , a kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábak és a ci2p® technológia együttesen biztosítják, az állványra helyezett audio berendezések tökéletes működését és kompromisszum mentes rezgéscsillapítását.

 

 • Színválaszték: natúr, cseresznye, fehér, fekete, egyedi színek 25% felár.
 • Üvegbetét színek: fekete, fehér, ezüst
 • Multiplex Absorber lap
 • Szimpla széles állvány valódi fa/üvegbetétes polcok
 • Ø= 35mm-es 4-kamrás, töltött, rezgéscsillapított lábakkal
 • ci2p® technológia
 • A lábak ezüst vagy fekete színűek
 • Polcok között távolság:  60 – 250 – 170 – 170mm
 • Egyedi lábméret rendelhető
 • Terhelhetőség 60kg/polc.
 • Tartozék: Tüske és alátét szett

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

REFERENCE

Típus

HiFi állványok

Szint

1-2, 1-3, 1-4

Polc szín

Cseresznye, Fehér, Fekete, Natúr

Üveg szín

Ezüst, Fehér, Fekete

Cső szín

Ezüst, Fekete

Polc méret

680x550x45mm (szélesség x mélység x polcvastagság)

Polcok közötti távolság

170mm, 250mm, 60mm

Hasznos polc méret

530x500mm (szélesség x mélység)

Terhelhetőség

60kg polconként

Technológia

ci2p®

Cső csillapítás

Igen

Érdekelhetnek még…