Barion Pixel

GoldenEar Shelf Table Stand 50 60 allvany audiome
GoldenEar Shelf/Table Stand polc/asztali állvány
2024.03.13.
Creaktiv Audio 1 demo állvány audiome
CREAKTIV Audio 1 DEMO HiFi állvány
2024.04.19.

GoldenEar SuperCenter X centersugárzó

350 000 Ft

A hangzás szempontjából a SuperCenter-ek ugyanazt az élethű, rendkívül részletes, nagy felbontású, sima, nyitott, nem dobozos hangzást kínálják, amelyről az összes GoldenEar™ hangsugárzó ismert. Kiváló mélyfrekvenciás kiterjedést és terhelhetőséget nyújtanak a látványos, dinamikus megszólalás érdekében.

A GoldenEar legkisebb SuperCenter modellje egy meglepően kompakt centersugárzó.
A SuperCenter X egy 17,8 x 25,4 cm-es négyzetes sík passzív mélysugárzót kapott, amelynek köszönhetően meghökkentő hangteljesítményt nyújt a kisebb méretű doboztest ellenére.

A SuperCenter X tökéletes választás a kisebb házimozi rendszerekhez.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

GoldenEar SuperCenter X centersugárzó

A SuperCenterek magas minőségű centersugárzók, amelyek a legmagasabb kategóriájú házimozi rendszerekben történő használatra is alkalmasak. Úgy tervezték őket, hogy hangzás- és a megjelenés szempontjából egyaránt tökéletesen egészítsék ki a GoldenEar Triton álló és Aon állványos hangsugárzókat.

Az igényes indusztriális kialakítás egyszerre tetszetős és praktikus, minimalizálja a látható méretet, ugyanakkor még pontosabb akusztikus viselkedést eredményez.

A GoldenEar legkisebb SuperCenter modellje egy meglepően kompakt centersugárzó. A SuperCenter X egy 17,8 x 25,4 cm-es négyzetes sík passzív mélysugárzót kapott, amelynek köszönhetően meghökkentő hangteljesítményt nyújt a kisebb méretű doboztest ellenére. A SuperCenter X a tökéletes méretet és megszólalást kínálja a hagyományos méretű nappalik vagy családi szobák házimozi rendszereihez.

Hangzás szempontjából a SuperCenter-ek ugyanazt az élethű, rendkívül részletes, nagy felbontású, sima, nyitott, nem dobozos hangzást kínálják, amelyről az összes GoldenEar™ hangsugárzó ismert. Kiváló mélyfrekvenciás kiterjedést és terhelhetőséget nyújtanak a látványos, dinamikus megszólalás érdekében.

GoldenEar SuperCenter X centersugárzó műszaki adatok

Hangszóró készlet

HVFR nagy sebességű, hajtogatott ribbon AMT magassugárzó – 1db
13,3 cm-es öntött kosaras közép- és mélyhangszóró – 1db
17,8 x 25,4 cm-es négyzetes sík passzív mélysugárzó – 1 db

Passzív sugárzó felülete: 344,3cm2
Érzékenység: 90dB 1W/1M @ 4Ω (2,83V/1M)
Frekvencia átvitel: 39Hz-25kHz
Névleges impedancia: 4Ω
Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 -200Wpc
Méretek: 50,8 cm x 14,6 cm x 28 cm
Tömeg: 7 kg (csomagolva 10 kg)