Barion Pixel

Schnerzinger Allocator elosztó és Fuse biztosítékok

A Schnerzinger a müncheni high end kiállításon két új termékkel is jelentkezett: mostantól ATOMIC BONDING technológiával kezelt kismegszakítót és biztosítékokat is kínálnak három minőségi kategóriában, illetve bemutatták a cég legújabb, ALLOCATOR névre keresztelt hálózati elosztóját.

Schnerzinger Allocator elosztó és Fuse biztosítékok

A Schnerzinger FUSE biztosítékokkal már rögtön a hálózati tápellátás forráspontjától kezdve kompromisszumok nélkül élvezhetőek a nagy tisztaságú és ultragyors áramáramlás nyújtotta előnyök: kiküszöbölik a kompromisszumot jelentő hagyományos alkatrészek okozta negatív hatásokat. Egy intenzív fejlesztési fázist követően a SCHNERZINGER sikeresen adaptálta az ATOMIC BONDING technológiát a biztosítékokba – ezzel teljesen új szintre emelték a vezetőképességet és az extrém teljesítményt, de mindezt a kioldási jellemzők paramétereinek megváltoztatása nélkül érték el.

Schnerzinger Allocator elosztó és Fuse biztosítékok

Az ALLOCATOR a korábbi Schnerzinger hálózati elosztók által képviselt minőséget egy még magasabb szintre emeli: egy új fejlesztésű, ATOMIC BONDING technológiával kezelt összetett rendszer integrált GIGA CANCELING technológiával, 2m-es nagyáramú tápkábellel és belső kábelezéssel, BIDIRECTIONAL BARRIER technológiával és 10 db exkluzív Schnerzinger aljzattal.

A tökéletes hangzás, a megdöbbentő térleképezés, hangszínpad és rétegzettség az ATOMIC BONDING technológiával készült nagy áramú tápkábelnek és belső kábelezésnek köszönhető, ami miatt a felbontás, a zeneiség, a makro- és mikrodinamika egyaránt korlátozás mentes. Az integrált GIGA CANCELING és BIDIRECTIONAL BARRIER technológiák megvédik az eszközt a közvetlen környezetből érkező magas frekvenciás interferenciáktól és megakadályozzák, hogy azok kicserélődjenek, átadódjanak az audio berendezések között.

Schnerzinger Allocator elosztó és Fuse biztosítékok

A rögzített tápkábel a hálózatból érkező interferenciákkal szembeni védelem első akadálya, de az alkalmazott megoldások miatt az ALLOCATOR védelmet nyújt a potenciálkülönbség ellen is, illetve mivel nincsenek szűrők, nincsenek dinamikai korlátok sem. A tömör, rezgéscsillapított ház és készüléklábak miatt hatékony és optimalizált az elcsatolás.
Az ALLOCATOR két változatban elérhető, ez két minőségi kategóriát jelent: az ALLOCATOR a standard változat, az ALLOCATOR MAX a csúcsmodell. Az ALLOCATOR MAX szerkezete összetettebb és a kábelezése intenzívebb ATOMIC BONDING kezelést kapott.

A SCHNERZINGER FUSE biztosítékok és az ALLOCATOR – csakúgy, mint minden más SCHNERZINGER termék – előzetes egyeztetést követően otthoni rendszerben is meghallgatható.