Barion Pixel

Szekeres Tamás – White Shapes Of Blue
2022.12.12.
Peter Kovary – Forever… And A Day
2022.12.12.

Tolcsvay László – ’68

5 990 Ft

Tolcsvay László nagysikerű ’68 című albuma már bakeliten is megvásárolható! 

Cikkszám: GR144 Kategóriák: , Címkék:
Leírás

Tolcsvay László – ’68

 

Tolcsvay László nagysikerű ’68 című albuma már bakeliten is megvásárolható! A Tolcsvay Trió és a Fonográf alapító tagja sok nagysikerű musical és rockopera zeneszerzője. Neve 1968 óta ismert a nagyközönség előtt.
A vinylre ma már örökzöld dalokat, maga Tolcsvay László válogatta össze, aki ezeket a számokat és gondolatokat érzi magához a legközelebb. A sokszínű összeállításban találhatunk romantikus, dögös vagy elgondolkodtató nótákat is. Természetesen Az első villamos, a Jöjj kedvesem és a Nemzeti dal is rákerült a bakelitre. A legendás dalok között szerepelnek régi és új felvételek, valamint egy koncerten rögzített dal is. Bónuszként pedig egy vadonatúj dal is hallható az LP-n, melynek szövegét, mint oly sok Tolcsvay dalét, Bródy János jegyzi.

Közreműködtek:

Tolcsvay László – ének, gitár, billentyűk
Valamint:
Anti Tamás, Axmann Péter, Bartha Tibor, Csiszár Péter, Csurgai Attila, Födő Sándor, Hrutka Róbert, Illényi Katica, Lengyelfy Miklós, Móricz Mihály, Németh Oszkár, Sipeki Zoltán, Jamie Winchester, Czerovszky Henriett, Kozma Orsi, Tóth Edina, Voga Viktória, Bartha kórus

Dallista:
A oldal
1. ’68
2. A show folytatódik
3. Hunyd le a szemed
4. Jöjj kedvesem
5. Az első villamos
B oldal
1. Éltek vizek
2. Mosolyod vigasztal
3. Nemzeti dal
4. Békét és reménységet
5. Tudod, én ott voltam

További információk
Tömeg 0,49 kg