Barion Pixel

Soundcare 00405 – (M8) hangfal tüske (4 db)
2023.02.08.
Soundcare 00201 – ragasztható hangfaltüske (3 db)
2023.02.08.

Soundcare 00205 – ragasztható hangfal tüske (3 db)

47 030 Ft

Soundcare 00205 – ragasztható hangfal tüske (3 db)

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: 00205 Kategóriák: , Címkék:
Leírás
Soundcare 00205 – ragasztható hangfaltüske (3 db)

 

High end univerzális öntapadós (csavarmenet nélküli, felragasztható kivitelű) vibrációcsökkentő alátét.  A minőségi, edzett acél és cink anyagokból készült univerzális hangfal tüske amely hifi komponensek, valamint aktív mélyládák alá helyezve jobb hangszínpadot és kontrolláltabb mély hangokat eredményez. A tüske és az alátét egyetlen házba van építve, így nem karcolja össze a padlót. Egy csomag 3 db-ot tartalmaz.

 

Mi az a SuperSpike hangfaltüske?

A SuperSpike (amely valójában nem csak hangfalakkal használható) egy új tervezésű, egyetlen elemből álló tüskés láb. Ez az egyedi konstrukció megszűnteti a hangfaltüskék leggyakoribb problémáját, azaz nem karcolja össze a padlót. A szerkezet alapja egy kiváló minőségű tüske, amelyhez egyedi tervezésű alátét tartozik. Mindez össze van építve egy ABS műanyag házba. Ezáltal a felhasználó elmozdíthatja a hangfalat (vagy más hifi/házimozi komponenseket) a padló összekarcolása nélkül.

Miért jó a SuperSpike hifi alátét?

Ha egy hangfal (vagy más hifi eszköz) tömege egyetlen kis területre összpontosul, akkor a tömeg/négyzetegység mutató jelentősen nagyobb lesz. Az eredmény jobb kontakt azzal a felülettel, amelyen az egység áll. Ez összességében jobb hangszínpadot és pontosabb mélyhang ábrázolást eredményez.

A SuperSpike csökkenti azokat a vibrációkat, amelyek zavarnák a szomszédokat és segít megelőzni, hogy az alacsony frekvenciás zaj átterjedjen a többi szobára. Egy 12,5 kilós tömeggel terhelt SuperSpike hangfaltüske 6 200 kg/cm2 nyomást produkál!

Miért nem csak egy átlagos hangfal tüske a SuperSpike?

Hogy összességében a legjobb hangszínpadot, legalacsonyabb torzítást és legjobb mélyhang irányítottságot lehessen elérni, számos hallgatói teszt alapján különféle anyagokat válogattak össze. A SuperSpike vibrációcsökkentő tüskés alátétjeit mérnökök, független zenerajongók, zenészek és audiofilek csoportja tesztelte. Rendkívüli hatékonysága nem csak hangfalak, hanem CD-játszók, elő- végerősítők és természetesen lemezjátszók alá helyezve is megtapasztalható. A SuperSpike olyan kis összegű frissítés, amely jelentős különbséget eredményez bármilyen hangrendszerben.

Soundcare tüskés alátétek méretei

A SuperSpike hangfaltüskék elérhetők négyféle különböző menetszáras kivitelben, M6, M8, ¼ és 5/15 colos valamint öntapadós verzióban is.

Figyelem!

Ne döntse meg 5 foknál nagyobb szögben a SuperSpike tüske alátéten álló hifi egységet! Ez sérülést okozhat a SuperSpike és az eszközben lévő csavarmenet számára is. Emellett a döntés torz nyomokat hagyhat lágyfa és más padlókon.

FELÉPÍTÉS:

1. POLIKARBONÁT KÜLSŐ HÁZ
2. ELSŐOSZTÁLYÚ, EDZETT ACÉLBÓL KÉSZÜLT TOKOZOTT TÜSKE.
3. KÉZZEL POLÍROZOTT, KRÓM ÉS ARANY BEVONATÚ CINK HÁZ.
4. CINK LEMEZ.
5. ENYHE ACÉL BETÉT.