Barion Pixel

Silent Angel Genesis GX word clock fekete audiome
Silent Angel Genesis GX Word Clock
2023.04.11.
Silent Angel Rhein Z1 Plus audiome
Silent Angel Rhein Z1 Plus 16GB/250GB audio szerver
2023.05.23.

Silent Angel Rhein Z1 Plus 32GB/4TB audio szerver

2 499 000 Ft

A Silent Angel Rhein Z1 Plus hálózati audio szerver futóműként, Roon Bridge-ként, DLNA rendererként és HQPlayer NAA lejátszóként egyaránt használható. Támogatja a nagy felbontású audio formátumokat (DSD512 és PCM 768 kHz) és kimagasló minőségű digitális audió lejátszást kínál. Két Gigabites Ethernet port-tal rendelkezik, amely biztosítja a lejátszó számára a lehető legkevésbé terhelt hálózati környezetet, így a Z1 Plus tökéletes választás az audiofilek számára. A Z1 Plus a beépített zajcsillapításának hála még tovább javítja az elérhető hangminőséget és kristálytiszta hallgatási élményt biztosít. A Z1 Plus több lejátszó egyidejű kiszolgálására is képes, így különösen sokoldalú eszköz a nagy felbontású zenei streameléshez.

– Nagy pontosságú TCXO clock minimalizálja a hálózati késleltetést és a jittert a zökkenőmentes hanglejátszás érdekében.

– Az EMI zajszűrő technológia hatékonyan szünteti meg az elektromos zajokat.

– A nagy teljesítményű NVMe SSD hatékony rendszer- és zenei adathasználatot biztosít.

– Az erőteljes 4-magos CPU lehetővé teszi a zökkenőmentes Roon Core DSP átkódolást PCM-ből DSD256-ra.

– Akár DSD512 és PCM 768KHz támogatás az USB Audio kimeneten.

– A fovábbfejlesztett nagyfrekvenciás szűrők a zajszint csökkentésével javítják az USB Audio kimeneti jelet.

– A külső 25 MHz-es Word Clock bemenet lehetővé teszi a zökkenőmentes órajel-frissítést a Genesis GX word clock készülékkel.

– Kiemelkedő megépítési minőség és kézműves szintű kivitelezés.

A Rhein Z1 Plus már hivatalosan is MQA-képes.

 

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék:
Leírás
Silent Angel Rhein Z1 Plus 32GB/4TB audio szerver

A Silent Angel Rhein Z1 Plus hálózati audio szerver 32GB/4TB a Rhein Z1 által képviselt sikeres alapokra épülve még magasabb szintre lépett. Nagy teljesítményű zenei szerverként a Z1 Plus komoly előrelépést jelent elődjéhez, a méltán népszerű Rhein Z1-hez képest. Támogatja a nagy felbontású audio formátumokat (DSD512 és PCM 768 kHz) és kimagasló minőségű digitális audió lejátszást kínál. Két Gigabites Ethernet port-tal rendelkezik, amely biztosítja a lejátszó számára a lehető legkevésbé terhelt hálózati környezetet, így a Z1 Plus tökéletes választás az audiofilek számára. A Z1 Plus a beépített zajcsillapításának hála még tovább javítja az elérhető hangminőséget és kristálytiszta hallgatási élményt biztosít. A Z1 Plus több lejátszó egyidejű kiszolgálására is képes, így különösen sokoldalú eszköz a nagy felbontású zenei streameléshez.

Tapasztalja meg a kiváló digitális hangzást a Rhein Z1 Plus segítségével!

MQA – a Rhein Z1 Plus már hivatalosan is MQA-képes

Az MQA lejátszásról

A Silent Angel küldetése, hogy a legjobb megoldásokat kínálja a nagy felbontású zenei streaminghez – már több Silent Angel termék hivatalosan is MQA-támogatással és tanúsítással rendelkezik.

Mi az MQA?

Az MQA a Master Quality Authenticated (Hitelesített Master Minőség) rövidítése. Az emberi hallás működését vizsgáló úttörő tudományos kutatásokat felhasználva az MQA díjnyertes technológiája pontosabban reprodukálja az eredeti mesterfelvétel hangzását, és a hatékony tárolás és streaming érdekében csomagolja azt. (Az MQA-val kapcsolatos további információkat a https://www.mqa.co.uk/ weboldal-on talál.)

A Silent Angel Rhein Z1 Plus támogatja az MQA technológiát, amely lehetővé teszi az MQA hangfájlok és -stream-ek lejátszását, így az eredeti mesterfelvétel hangzását nyújtja. Zenehallgatáskor az applikációban „MQA” vagy „MQA Studio” felirat jelzi, hogy éppen egy MQA streamet vagy fájlt dekódol és játszik le és ez igazolja a forrás eredetét, azaz, hogy a hangminta megegyezik a forrásanyagéval. Az „MQA Studio” azt jelzi, hogy olyan MQA Studio fájlt játszik le, amelyet vagy a művész/producer hagyott jóvá a stúdióban, vagy a szerzői jog tulajdonosa hitelesített.

Az MQA és a Sound Wave Device az MQA Limited bejegyzett védjegyei © 2016

Tapasztalja meg a legjobb hangzást a Z1 Plus segítségével!

A Silent Angel Rhein Z1 Plus hálózati audio szerver a végső megoldást jelenti a zene szerelmeseinek. Tökéletes elérést kínál digitális zenegyűjteményhez, és lehetővé teszi, hogy bármikor élvezhesse azt.

Élvezze zavartalanul a zenehallgatást a különböző alkalmazások telepítésének és futtatásának lehetőségével, a VitOS Manager nevű mobilalkalmazás segítségével pedig könnyedén irányíthatja a Z1 Plus-t.

Jellemzők
 • A nagy pontosságú TCXO clock minimalizálja a hálózati késleltetést és a jittert a zökkenőmentes hanglejátszás érdekében.
 • Az EMI zajszűrő technológia hatékonyan szünteti meg az elektromos zajokat.
 • A nagy teljesítményű NVMe SSD hatékony rendszer- és zenei adathasználatot biztosít.
 • Az erőteljes 4-magos CPU lehetővé teszi a zökkenőmentes Roon Core DSP átkódolást PCM-ből DSD256-ra.
 • Akár DSD512 és PCM 768KHz támogatás az USB Audio kimeneten.
 • A fovábbfejlesztett nagyfrekvenciás szűrők a zajszint csökkentésével javítják az USB Audio kimeneti jelet.
 • A külső 25 MHz-es Word Clock bemenet lehetővé teszi a zökkenőmentes órajel-frissítést a Genesis GX word clock készülékkel.
 • Kiemelkedő megépítési minőség és kézműves szintű kivitelezés

A Z1 Plus robusztus alumíniumötvözet házzal büszkélkedhet, amely hatékonyan véd a rezgések, a por és a zaj ellen, így bármilyen környezetben kiváló hangminőséget biztosít. A hatékony, ventilátor nélküli kialakítás hűvösen tartja a CPU-t és az egész rendszert, miközben nincs ventilátorzaj sem és az elektromos zajok is minimálisak. A továbbfejlesztett még nagyobb áteresztőképességű (>120 @1MHz) EMI abszorber tovább csökkenti az alaktrészek, belső digitális áramkörök, a DRAM, a CPU, az SSD, a hálózati interfész és az USB működéséből származó zajokat.

A Z1 Plus hűtőrendszere is a felső kategóriának megfelelő: grafént és réz hűtőbordát tartalmaz a CPU és az SSD hőjének a házba történő elvezetésére. Ennek az innovatív megközelítésnek köszönhetően alacsonyabb hőmérséklet tartható fenn, miközben a belső zajok is csökkennek.

 • A Rhein Z1 Plus EMI zajszűrő technológiája segít a zajok csökkentésében
 • Grafén technológia a rendszer hatékony hőelvezetéséért
 • Réz hűtőborda a kiváló hűtési teljesítményért
 • Felső kategóriás alaplapi hardver

A Z1 Plus-t úgy tervezték, hogy kompromisszumok nélkül fokozza a hangminőséget. Az első Z1 sorozat hardveres képességeire építve a Z1 Plus a finomhangolás és a további optimalizálás révén a legjobb digitális hangminőséget biztosítja.

TCXO órajel (25MHz)

A két Ethernet-porthoz két TCXO tartozik, így az órajelek nem interferálnak egymás között.

NVMe SSD

Nagy teljesítményű, nagy kapacitású és alacsony késleltetési időt kínáló all-flash NVMe SSD háttértár: a Z1 Plus speciálisan kiválasztott SSD-modulokat kapott, amelyek belsejében EMI-abszorber és egy speciális áramszabályozó áramkör is található. Ez egy ideális háttértár megoldás az audio lejátszáshoz, mivel elszigeteli az SSD-vezérlőchipből származó tápzajt.

DDR4 RAM

Speciálisan válogatott, alacsony fogyasztású DDR4 modulok, a választott modell szerint akár 32 GB-ig.

Bemeneti tápkondicionáló modul

Nagyfrekvenciás zajszűrő áramkör a tápbemenethez, amely biztosítja a pontos, alacsony zajszintű és fázisszinkronizált jel továbbítását a Z1 Plus felé.

Zajcsökkentő áramkör az USB audio kimenethez

Ezzel a nagyfrekvenciás zajszűrő áramkörrel a Z1 Plus képes csökkenteni a zajt és a torzítást az USB Audio kimeneten.

Belső/külső órajel-választó kapcsoló

Lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást a belső és külső órajel források között

Külső órajel bemeneti port

Fogadja a külső eszközről érkező külső órajelet és ennek köszönhetően nagy pontosságú word clock single-t biztosít, amelynek használatával a szerver hangminősége még tovább fejleszthető. A clock port aranyozott és 25 MHz-es frekvencián működik, együttműködése tökéletes a Silent Angel Genesis GX word clock-kal.

USB portok

Az USB-portok szükség esetén lehetőséget biztosítanak külső tárolóeszközökhöz való csatlakoztatásra.

Ethernet portok

A Z1 Plus két Gigabit Ethernet porttal rendelkezik. Egyikük a hálózati csatlakozáshoz, másikuk az audio lejátszóhoz történő csatlakozásra szolgál.  A két Ethernet-porthoz két TCXO tartozik, így az órajelek nem interferálnak egymás között.

A Rhein Z1 Plus szoftveres kialakítása jól strukturált, egyszerű és elegáns. Több zenei alkalmazás egyidejű futtatására képes, optimalizált hangkimeneti prioritással, alacsony késleltetéssel, nagy stabilitással és gyorsított, nagy sebességű hálózati átvitellel. A VitOS operációs rendszer a Z1 Plus-t jövőbiztos termékké teszi, mivel folyamatos szoftverfrissítés érhető el hozzá. A VitOS rendszerfrissítési folyamatot kettős firmware kialakítás védi, amely egy redundáns másolatot biztosít a váratlan áramkimaradás miatti rendszerhiba megelőzésére, így az eszköz minden esetben használható marad.

Mobil alkalmazás, VitOS Manager
 • A VitOS Manager alkalmazás segítségével konfigurálhatóak a Z1 Plus hálózati beállításai, telepíthetőek és kezelhetőek a VitOS kiegészítő csomagok, mint például a Roon Server (Roon Core és Roon Bridge), Spotify Connect, DLNA renderer és szerver, Airplay és Orbiter Plug-in stb.
 • A Music Importer funkcióval a zenefájlok egy USB merevlemezről a Z1 Plus belső lemezére importálhatóak.
 • A Music Backup funkcióval biztonsági másolat készíthető a tárolt zenefájlokról egy külső USB merevlemezre.
 • Firmware frissítés
Használja a Z1 Plus-t zenei szerverként

A Z1 Plus kiváló zenei szerverként funkcionál, zökkenőmentes, stabil audio lejátszást biztosít egyidejűleg akár több lejátszó számára. Fejlett technológiájának és kiváló hardverének köszönhetően garantált az élvezetes zenehallgatás. Akár kiváló minőségű DSD zenét szeretne lejátszani, akár csak a kedvenc zenéit szeretné hallgatni, a Z1 Plus mindent tud. Dőljön hátra, kapcsolódjon ki, és készüljön fel arra, hogy belemerüljön a zenébe.

Roon Core

Zenefájlok megosztott tárolása (SMB/CIFS-en keresztül)

DLNA-szerver

A Z1 Plus sokoldalúan használható: hálózati futóműként, Roon Bridge-ként és HQPlayer NAA lejátszóként egyaránt. D/A konverterhez is csatlakoztatható USB-n keresztül, ahonnan  zavartalan digitális jelkimenetet nyújt.  A PCM, a natív DSD (DSD512-ig) és a Roon-transzkódolt DSD (DSD256-ig) vagy DoP (DSD512-ig) egyaránt támogatott.

A Z1 Plus számos konfigurációban használható
 • Hálózati futómű
 • Roon bridge
 • DLNA renderer (lejátszó)
 • Orbiter Plugin futtatása a Z1 Plus-on lejátszóként
 • HQPlayer NAA futtatása a Z1 Plus-on lejátszóként

 

További információk
Szín

Ezüst, Fekete

Érdekelhetnek még…

 • Schnerzinger Essential USB Digitális összekötő kábel

  775 000 Ft
 • Silent Angel Forester F2 lineáris tápegység

  559 000 Ft