Barion Pixel

Silent Angel Bonn N8-Munich M1-Forester F1 csomag
Silent Angel N8-M1-F1 csomag
2023.05.02.
Silent Angel Rhein Z1 Plus audiome
Silent Angel Rhein Z1 Plus 32GB/4TB audio szerver
2023.05.23.

Silent Angel N8-M1T-F1 csomag

699 000 Ft

A Silent Angel N8-M1T-F1 csomagban a Bonn N8 audio switch, a Munich M1T hálózati audio lejátszó és a Forester F1 lineáris tápegység kedvezőbb áron vásárolható meg. A lejátszó és a switch egy zavarszűrt lineáris tápegységgel tudja igazán kifutni magát: ehhez a Silent Angel saját fejlesztése a Forester F1 a tökéletes párosítás.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Silent Angel N8-M1T-F1 csomag

A Silent Angel N8-M1T-F1 csomagban a Bonn N8 audio switch, a Munich M1T 4GB hálózati audio futómű és a Forester F1 lineáris tápegység kedvezőbb áron vásárolható meg. A lejátszó és a switch egy zavarszűrt lineáris tápegységgel tudja igazán kifutni magát. Ehhez a csomaghoz a Silent Angel saját fejlesztése, a Forester F1 a tökéletes párosítás.

Bonn N8

A Bonn N8 audio switch a tápellátás és a hálózati jelminőség javításával, illetve a TCXO órajel vezérlő technológia alkalmazásával javítja a hangminőséget.  Silent Angel Bonn N8 Audio Switch összesen 8 kiváló minőségű gigabites Ethernet-porttal rendelkezik, ami lehetővé teszi az összes audioeszköz csatlakoztatását. Az N8 a hálózati jelminőség-javítás révén egyaránt jelentős hangminőség javulást eredményez. Ez különböző streaming szolgáltatások (Tidal, Qobuz, Spotify) használata során, illetve a NAS-ról történő zenelejátszáskor élvezhetjük.

A Bonn N8 lehetővé teszi a HiFi rendszerek tulajdonosai számára, hogy egy stabil és az otthoni számítógépes hálózatról leválasztott hangzónát hozzanak létre. A Bonn N8 alacsonyabb interferenciával továbbítja az adatokat, melyeket pontosan időzítve küld át és ennek köszönhetően segít maximalizálni a HiFi rendszerben rejlő valódi lehetőségeket.

Munich M1T

A Munich M1T egy audiofil minőségű, kompakt és funkciókban gazdag hálózati futómű, amelyet olyan zenehallgatóknak terveztek, akik több zeneforrásra szeretnének szert tenni, de emellett a jobb hangminőséget is szeretnék élvezni. Az M1T hardverét és szoftverét a nagyfelbontású streaming alkalmazásokhoz optimalizálták, számos részegység kompromisszumok nélküli javításával. Segítségével felfedezheti a digitális zenében és a nagy felbontású streaming szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket.

Forester F1

A Forester F1 lineáris tápegység áramellátás-stabilizációs technológiája révén a csatlakoztatott eszközök számára rendkívül stabil egyenáramot szolgáltat nagyon alacsony feszültségingadozás mellett. Így az M1T és N8 órajelmodulja rendkívül pontos műveleteket tud végrehajtani, ezzel is lehetővé téve a hálózati adatcsomagok pontos időzítésű továbbítását és csökkentve az esetleges jittert. A késleltetés ugyancsak csökken, ami végső soron javítja az általános hangminőséget. A forráskészülékek hangminőségének javításából az egész audio rendszer profitál, azok zavartalan tápellátásának biztosítása ezért kiemelkedő fontosságú.

A Bonn N8 és a Munich M1T önmagában is versenyképes készülék, de a Forester F1-el még magasabb szinten teljesít. A Forester F1 opcionális továbblépési lehetőséget biztosít számukra.

 

Érdekelhetnek még…

 • Silent Angel Bastei Zebra Plaid DC Tápkábel – 0.5m

  65 900 Ft
 • Silent Angel Bastei Black Tiramisu DC Tápkábel – 0.5m

  65 900 Ft
 • Silent Angel Bastei Snowy White DC Tápkábel – 0.5m

  92 900 Ft
 • Silent Angel Bastei Light Orange DC Tápkábel – 0.5m

  45 900 Ft
 • Silent Angel Foot Stand S28 Készülékláb szett

  24 900 Ft