Barion Pixel

Silent Angel Bremen B1T+Cinnamon koax 0,75m csomag
2023.11.17.
Audioquest X2 hangszórókábel
2023.11.24.

Silent Angel Munich MU hálózati audio lejátszó

1 039 990 Ft

A Silent Angel a Munich MU lejátszója a tökéletes hangminőség jegyében született. A fekete és ezüst színben kapható kétrétegű ház kiváló minőségű alumíniumból készült. A belsejében a legmagasabb minőségű alkatrészek találhatók, amelyeket saját, zenelejátszásra optimalizált szoftver vezérel.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Silent Angel Munich MU hálózati audio lejátszó

A Silent Angel Munich MU hálózati audio lejátszó a Silent Angel Munich továbbfejlesztett változata.

  • új generációs audiofil hálózati audio lejátszó
  • 6 magos processzor – rendkívüli sebesség és még stabilabb működés
  • Fejlett táp és földelő megoldások a lehető legjobb hangminőségért
  • Különféle csatlakozási lehetőségek, beleértve az I2S-t és az AES-EBU-t,
  • Fejlett kétrétegű alvázkialakítás
  • TCXO órajel és külső 10 MHz-es órajel bemenet a hálózati látencia és jitter problémák csökkentése érdekében
  • Radartechnológia minősítésű kapcsoló üzemű tápegység
  • Kiemelkedő minőségű analóg szekció – természetes megszólalás
  • Új generációs, hatékony háttértár kezelés – nagy kapacitású NVMe SSD támogatás 4TB-ig
  • VitOS Orbiter alkalmazás, iOS és Android támogatással

A Silent Angel a Munich MU lejátszója a tökéletes hangminőség jegyében született. A fekete és ezüst színben kapható kétrétegű ház kiváló minőségű alumíniumból készült. A belsejében a legmagasabb minőségű alkatrészek találhatók, amelyeket saját, zenelejátszásra optimalizált szoftver vezérel.

Silent Angel Munich MU

A Silent Angel Munich MU műszakilag, funkcionálisan és hangzás tekintetében egyaránt továbblépést jelent kisebb testvéréhez a Munich M1-hez képest. Kiindulásként a Silent Angel tervezőcsapata egy továbbfejlesztett, kétrétegű alvázkialakítással szerelte fel a Munich MU-t, amely hatékonyan blokkolja a zavaró elektromágneses sugárzást a közeli környezetből. A készülék belsejében is megtették a szükséges lépéseket annak megakadályozására, hogy a digitális és analóg szakaszok negatívan befolyásolják egymást: a Munich MU egyedülálló árnyékolási technológiát kapott, amely megakadályozza a digitális és analóg áramkörök közötti interferenciát.

A Munich MU szívében egy erős processzor dobog, hat maggal és 4 GB RAM-mal. Az operációs rendszer egy 32 GB-os modulon kapott helyet – ez a tárhely kizárólag a Munich MU műszaki üzemeltetésére és nem zenei fájlok tárolására szolgál. A zenefájlok tárolására opcionálisan akár 4TB kapacitású SSD (NVMe, 2280 típusú) is telepíthető. Ha nincs telepítve helyi tárhely, a zene lejátszható hálózati meghajtóról (NAS) vagy USB-tárolóeszközről is. A streaming szolgáltatások és internetes rádióállomások egyaránt rendelkezésre állnak.

Beépített TCXO órajel generátor és külső 10 MHz-es órajel bemenet

A digitális zenei eszközök mindegyikében van egy órajel generátor – a clock biztosítja, hogy az összes adatfolyam szinkronban legyen egymással. Közvetlen kapcsolat van az órajel pontossága és a végső hangminőség között. A Munich MU egy rendkívül pontos TCXO órát kapott, független áramkörrel. A gondosan hangolt környező tápáramkörök az órajel-eltéréseket a femtoszekundumos szint alá csökkentik és a belső TCXO óra minimalizálja a hálózati késleltetést és a jittert.

A Munichi MU külső 10 MHz-es órabemenetén keresztül lehetőség van külső órajel generátor használatára is, hogy a lejátszóval tökéletesen szinkronizáljunk más digitális eszközöket, például egy külső D/A konvertert.

Analóg és digitális kimenetek

A kisebbik Munich M1 csak aszimmetrikus analóg RCA kimenettel rendelkezik, a Munich MU azonban szimmetrikus analóg XLR kimenetet is kapott. Az XLR-csatlakozáson keresztül nem feltétlenül jobb a hangzés, mint az RCA-n, de az XLR értelemszerűen kevésbé érzékeny a zavaró külső hatásokra – ez különösen hosszú kábelek használatakor játszhat szerepet.

A D/A konverziót az ESS Sabre Technologies modern DAC chipje végzi. Ha azonban külső D/A konvertert szeretnénk használni, arra használható a a Munich MU egyik digitális kimenete.

VitOS Orbiter operációs rendszer

Minden hálózati lejátszónak szüksége van egy operációs rendszerre. A Silent Angel saját VitOS Orbiter operációs rendszert fejlesztett ki termékeihez és ezért nem függ más gyártóktól vagy fejlesztőktől. A VitOS Orbiter egy jól strukturált, egyszerű és elegáns szoftver. A VitOS Orbiter lehetővé teszi több zenei alkalmazás egyidejű futtatását. A hangkimeneti prioritást alacsony késleltetéssel, nagy stabilitással és gyors hálózati átvitellel optimalizálták.

A felhasználó az opcionális belső SSD-ről is lejátszhat zenét, de ugyanígy elérhetőek a csatlakoztatott USB-tárolóeszközön vagy a hálózati meghajtón (NAS) tárolt zenei fájlok is. A  DLNA támogatás nagyon egyszerűvé teszi a nagy zenei könyvtárak elérését és böngészését a NAS-on. Minden elterjedt fájlformátum támogatott, beleértve az MP3, FLAC és WAV fájlokat is.

A Silent Angel VitOS Orbiter támogatja, a Spotify Connect, a Tidal Connect és a Qobuz streaming szolgáltatásokat. A Roon, Apple Airplay 2, internetes rádióállomások és az MQA dekódolás is támogatott.

Felkészülve a jövőre

A Silent Angel Munich MU egy teljes csomagot kínáló hálózati lejátszó, amely teljesen naprakész és tartós használatra fejlesztették. Abban az esetben, ha a jövőben új streaming szolgáltatások válnak elérhetővé a szoftver könnyen frissíthető.

Silent Angel Munich MU hálózati audio lejátszó műszaki adatok

Ház: Kétrétegű homokfúvott és eloxált alumínium ötvözet

Hálózati csatlakozás: 1 x Gigabit Ethernet RJ45

CPU: kétmagos Cortex-72, 1,8 GHz + négymagos Cortex-A53, 1,4 GHz

RAM: alacsony zajszintű 4 GB

Firmware és operációs rendszer: 32 GB nagy sebességű külön tárhely (zenei fájlokhoz nem használható)

SSD tárhely zenefájlok számára (opcionális): M.2 NVMe SSD (2280) 4 TB-ig

Analóg kimenetek: 1 x sztereó RCA, 1 x sztereó XLR

Digitális kimenetek (akár PCM 384 kHz és DSD 5,6 MHz (DSD128) támogatása): 1 x AES/EBU (XLR), 1 x S/PDIF RCA, 1 x I2S HDMI

USB audio (legfeljebb PCM 768 kHz és DSD 11,2 MHz (DSD256): 1 x USB-A

USB tároló csatlakozások: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0

DLNA támogatás (zene lejátszása hálózati meghajtókról)

Külső órajel bemeneti port: 1 x 10 MHz

Vezérlő szoftver: VitOS Orbiter (iOS és Android rendszerhez)

Támogatott fájlformátumok: AAC, M4A, MP3, OGG, FLAC, WAV, ALAC, DSD (DSF, DFF), WAV64, AIFF, CUE fájlok, WMA, APE

Szín: fekete vagy ezüst

Méretek (Szé x Ma x Mé): 360 x 73 x 220 milliméter

Tömeg: 4,65 kg

További információk
Szín

Ezüst, Fekete