Barion Pixel

Silent Angel Bremen B1T+Eversolo Z6+AQ Cinnamon koax 0,75m csomag
2023.11.09.
Silent Angel Munich M1T 4GB+Audioquest Carbon csomag
2023.11.14.

Silent Angel Munich M1T 4GB+Eversolo Z8+Audioquest Carbon csomag

827 690 Ft

A Silent Angel audiofil kategóriájú hálózati futóműve. A digitális kimenetek egyikén könnyen csatlakoztatható egy külső D/A konverterhez vagy aktív hangfalhoz. Roon Ready. Ebben a csomagban egy Eversolo Neo Z8 D/A konverterrel és egy AudioQuest 0,75m Carbon koax digitális összekötő kábellel együtt kapható.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Silent Angel Munich M1T 4GB+Eversolo Z8+Audioquest Carbon csomag

Silent Angel Munich M1T Streamer és hálózati futómű audiofil minőségű hálózati transzport – élvezze a tökéletes hangminőséget!

Kompakt és funkciókban gazdag hálózati futómű, amelyet olyan zenehallgatóknak terveztek, akik több zeneforrásra szeretnének szert tenni, de emellett a jobb hangminőséget is szeretnék élvezni. Az M1T hardverét és szoftverét a nagyfelbontású streaming alkalmazásokhoz optimalizálták, számos részegység kompromisszumok nélküli javításával. Ideális kiegészítője lehet meglévő D/A konverterének és HiFi rendszerének, hogy segítségével felfedezhesse a digitális zenében és a nagy felbontású streaming szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket.

 • Könnyen kezelhető, használata egyszerű
 • Telepítése egyszerű, a digitális kimenetek egyikén könnyen csatlakoztatható egy külső D/A konverterhez vagy aktív hangfalhoz.
 • Maradjon folyamatosan kapcsolatban a digitális zenével. 
 • Játssza le és élvezze zenéit bármikor, PC nélkül.
 • A VitOS Orbiter mobilalkalmazáson keresztül zenéi bármikor elérhetőek. 
Optimalizált operációs rendszer, VitOS
 • Elegáns, egyszerű és jól áttekinthető megjelenés. Képes több zenei alkalmazás egyidejű futtatására, miközben a hangkimenet prioritást élvez és optimalizált az alacsony késleltetésnek, a nagy stabilitásnak és a nagy sebességű hálózati átvitelnek köszönhetően (a Spotify Connect esetében például a hangminőség igen nagy mértékben optimalizált).
 • A támogatott alkalmazások közé tartozik többek között a Tidal, Qobuz, Spotify Connect, Airplay, Amazon Music, DLNA és a Roon Ready lejátszók. Megosztott hálózati tárolóról vagy helyi USB-lemezről származó fájlokat is képes lejátszani.
 • Folyamatos szoftverfrissítés érhető el. A VitOS rendszerfrissítési folyamatot kettős firmware kialakítás védi, megakadályozva a váratlan áramkimaradásokból eredő rendszerhibát.
Mobil alkalmazás, VitOS Orbiter
 • A hálózaton könnyen megtalálhatja és beállíthatja az új eszközt, böngészheti és streamelheti zenéit. Miközben hallgatja kedvenc zeneszámait olyan technikai részletek is megjeleníthetőek, mint például a bitráta, a mintavételi frekvencia, a bitmélység és a formátum (pl. DSD, WAV vagy FLAC).
Kiváló hardver rendszer
 • A Silent Angel Munich M1T Streamer és hálózati futómű a kompromisszumok nélküli, kiváló hangminőség jegyében született.
 • Elegáns fémház, tömör alumíniumötvözet előlappal
 • Nagy teljesítményű, mégis alacsony fogyasztású CPU, 4 magos, 1,5 GHz-es ARM Cortex-A72 processzor
 • Jelentős rendszermemória (akár 8 GB) a nagy streaming pufferekhez és gyorsítótárakhoz, több alkalmazás egyidejű futtatásához
 • AES/EBU, I2S, koaxiális digitális kimenet: mintavétel akár PCM 384KHz és DSD 5,6MHz-ig (DSD128)
 • USB kimenet: PCM 768KHz-ig és DSD 11,2MHz-ig (DSD256)
 • Korszerű áramkörök kiváló minőségű alkatrészekkel
 • Ventilátor nélküli hőelvezetés nagy hatásfokú hűtőbordával (használatának köszönhetően a hőmérséklet mintegy 20˚C-kal alacsonyabb)
 • Magas permeabilitásű EMI-abszorber (>120 @1MHz) az elektromos interferencia csökkentése érdekében
 • Aranyozott koaxiális és AES/EBU digitális csatlakozások
További zeneforrásokra tehet szert a HiFi rendszeréhez
 • Nagy felbontású streaming szolgáltatások és internet rádiók
 • Különböző zenei fájlformátumok és SACD fájlok lejátszása (Natív DSD akár DSD256-ig, és DoP akár DSD128-ig).
 • Streamelés és lejátszás audio hálózaton
 • Roon Ready lejátszó
 • Zenelejátszás hálózati megosztott tárhelyről (SMB/CIFS-en keresztül)
 • DLNA renderer (lejátszó)
További fejlesztés – kombinált összeállítások
Rezgéscsillapítás
 • Minimalizálja a rezgéseket és csökkentse a zajt az S28 rozsdamentes acél alátétek használatával.
Tisztább külső tápegység
 • A tápellátás további javítása és a zaj csökkentése érdekében csatlakoztassa a M1T-t az 5V 2A DC-t előállító Forester F1 lineáris tápegységhez.
Hálózat tisztítás
 • Csatlakoztassa az M1T vezetékes Ethernet-portját a Bonn N8 switch-hez, és ezzel hozzon létre egy elszigetelt otthoni hálózatot az audio eszközök számára. (Használható switch modellek: Bonn N8, Bonn N8 Pro és N16-LPS)

Zidoo Eversolo DAC Z8 D/A konverter

Zidoo Eversolo DAC Z8 D/A konverter a Zidoo legújabb DAC-ja ES 9038 pro chip-készlettel, nagy pontosságú, alacsony jitterű dupla órajel generátorral, DSD 512 és MQA támogatással.

 • 32 bites ESS Sabre ES9038Pro DAC chip
 • 3. generációs XMOS XU316 nagyobb teljesítménnyel és gyorsabb sebességgel
 • Nagy pontosságú, alacsony jitterű kettős órajel generátor
 • 8 db OPA1612 áram/feszültség műveleti erősítő
 • 8 csatornás söntkompenzációs technológia
Akár natív DSD512 és PCM768KHz@32Bit dekódolás.
 • -Optikai, koaxiális és USB bemenetek, teljes MQA dekódolás
 • – A Qualcomm QCC5125 Bluetooth 5.0 modul támogatja az APTX HD/LDAC protokollt
 • – Teljesen szimmetrikus felépítés, differenciálerősítő áramkör és professzionális kalibráció
 • – Nagy teljesítményű fejhallgató erősítő kimenet, 16-300 ohmos fejhallgatókhoz
 • – 3 hüvelykes LCD képernyő, változatos VU-meter üzemmódokkal
 • – Alacsony ingadozású tápegység a tisztább áramforrás biztosítása érdekében
 • – Mobiltelefonos applikáció a globális vezérléshez

Az EverSolo DAC-Z8 egy csúcskategóriás, rendkívül nagy teljesítményű D/A konverter. High-end kategóriájú alkatrészekre épül: belsejében ESS ES9038Pro digitális/analóg konverter chip és egy XMOS XU316 USB interfész dolgozik, amelyek lehetővé teszik a nagy felbontású audiofolyamok lejátszását és biztosítják a tiszta és részletező hangzást. A DAC-Z8 emellett számos további funkciót is kínál, amelyek révén egy valóban sokoldalú és hatékony audio eszközzé válik.

A DAC-Z8 szíve, a digitál-analóg koverter fokozat a kiváló minőségű és specifikációjú ESS ES9038Pro chip-re épül, duál konfigurációban. Ez a megoldás alacsony torzítást és zajszintet tesz lehetővé az igazán meggyőző, magas hanghűségű zenei élmény érdekében. Emellett a DAC-Z8 további audio áramköreit kifejezetten úgy kalibrálták, hogy teljes mértékben kiaknázza a DAC chipben rejlő lehetőségeket.

XMOS XU316 USB-interfész

A DAC-Z8 USB-bemenete egy XMOS XU316 interfésszel van kombinálva, amely képes az audio adatok gyors és hatékony feldolgozására az optimális jelátvitel érdekében. Ez a chip támogatja a nagy felbontású adatfolyamokat is, akár PCM 32bit 768 kHz-ig és natív DSD512 felbontásig. Az MQA fájlok lejátszása ugyancsak támogatott.

MQA dekóder

Az EverSolo DAC-Z8 támogatja az MQA (Master Quality Authenticated) fájlok dekódolását az USB, Toslink optikai és koaxiális bemenetekről. Ez a formátum lehetővé teszi, hogy az eredeti stúdiófelvételhez képest a lehető legközelebbi hangminőséget élvezhesse.

Nagy pontosságú órajel

A DAC-Z8-nak két, 45,1584 MHz-es és 49,152 MHz-es frekvenciájú, nagyon nagy pontosságú órajel generátora van. A két clock lehetővé teszi a kiváló minőségű dekódolást és nagyon alacsony jitter-t biztosít a részletező és pontos hangzás érdekében.ó

Optimalizált I/V (áram/feszültség) áramkör

A DAC-Z8 I/V áramköre 8db OPA1612 műveleti erősítőből áll. Többcsatornás jel sönt-kompenzációs technológiát alkalmaz, a 8db műveleti erősítő megfeleltethető az I/V átalakító fokozat 8 kimeneti csatornájának, amely végső soron kétcsatornás párhuzamos kimenetet biztosít. A nagy pontosságú ellenállások használata mellett ez az áramkör segíti az XLR-, RCA- és fejhallgató-kimenetek veszteségmentes erősítését, javítja a csatorna szétválasztást, a dinamika tartományt és a hangzásintegritást.

Erősítő áramkör és szimmetrikus előerősítő kimenet

A DAC-Z8 analóg audio áramköre teljesen szimmetrikus. Az XLR, RCA és fejhallgató kimeneteket egy szimmetrikus differenciálerősítő áramkör dolgozza fel az alacsony zajszint és a jobb csatorna szétválasztás érdekében. Az előerősítő áramkör pontos és hatékony hangerőszabályozást biztosít.

Bluetooth 5.0

A DAC-Z8 Bluetooth 5.0 Qualcomm QCC5125 BT vevővel is rendelkezik és támogatja a nagyfelbontású aptX HD és LDAC kodek-eket. Így a kiváló hangminőségű lejátszás vezeték nélkül is lehetővé válik.

Digitális szűrők

Az EverSolo DAC-Z8 D/A konverter 7db PCM szűrőt és 4db DSD szűrő beállítást kínál. Ezek lehetővé teszik, hogy a felhasználók a készülék hangzását a hallgatási preferenciáiknak és hangrendszerüknek megfelelően állítsák be.

Alacsony ingadozású tápegység

A DAC-Z8-hoz kifejezetten alacsony zajszintű tápegységet és szűrőkondenzátorokat terveztek. Ezek tiszta, zavarmentes elektromos jelet biztosítanak a készülék összes audioáramköre számára a gazdag, pontos hangvisszaadás érdekében.

Nagy teljesítményű fejhallgató erősítő
A DAC-Z8 fejhallgató-erősítője is nagyon jól teljesít, és gond nélkül képes meghajtani a 16 és 300Ω közötti impedanciájú fejhallgatókat. A fejhallgató szekció kétfokozatú erősítésszabályozást kínál, ennek köszönhetően pedig érzékenyebb és  érzéketlenebb fej és fülhallgatókhoz is könnyen illeszthető.
Vezérlő alkalmazás

A DAC-Z8 az Android és iOS rendszereken elérhető ingyenes EverSolo Control alkalmazáson keresztül vezérelhető.

Színes képernyő és intuitív kezelőfelület

A DAC-Z8 előlapján egy gyönyörű 3″-os színes LCD képernyő található. Ez egy ergonomikus és intuitív felületet jelenít meg, amelyen a DAC összes funkciója elérhető.

Többfunkciós gomb

A DAC multifunkciós gombja használható a hangerőszint szabályozására, a menükben való navigálásra, a forrás vagy kimenet kiválasztására, a szűrők módosítására, a kijelző megváltoztatására stb. Lehetővé teszi a készülék kényelmes és teljes körű vezérlését.

Alumínium ház

Az EverSolo DAC-Z8 egy gyönyörű, stabil, precíziós CNC megmunkálással készült alumínium házba van építve. Modern, átgondolt és letisztult dizájnt kínál, így könnyen integrálható bármilyen audio rendszerbe.

AudioQuest Carbon Digital Coax

Az AudioQuest Digital Coax kábeleket úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a torzítást a teljes sávszélességen. Számos esetben fontos a digitális jelátvitel sebessége. Leginkább a nagy fájlok lehető leggyorsabb átvitelénél kritikus, hiszen rengeteg adatot tartalmaz a HD zenei anyag. A Digitalis koax jelátvitel esetében a „sebesség” nem a sebesség miatt kritikus, hanem azért mert a digitális adatfolyamon belüli időviszonyok kritikusak az analóg hullámforma rekonstrukciójához. Az adaton belüli információ időalapú sérülése a teret kicsivé és lapossá teszi a 3D helyett és ködössé vállik a kapott jel.

 

Audioquest Carbon Coax Digitális Összekötő Kábel

Tömör 5%-os ezüsttartalmú, 5-rétegű karbon/fém zajszigetelő rendszerrel (NDS) ellátott digitális koaxiális kábel. Remek választás audiofilek számára. A tömör vezetők kiküszöbölik a sodort kábelek szálai között fellépő torzítást.

Kemény cellás hab belső szigetelés (HCF).

Ezüstözött csatlakozóit hidegpréssel rögzítették.

További információk
Márka

Silent Angel

Széria

Munich

Típus

Hálózati audio lejátszó

Hardver

CPU (4 Cores 1.5GHz ARM Cortex-A72)

Szoftver

VitOS

Rendszer tárhely

Tárhely nélkül

Adattárhely

32GB Flash

Lejátszható formátumok

AAC, AIFF, ALAC, APE, CUE files, DSD(DSF, DFF), FLAC, M4A, MP3, MQA, OGG, WAV, WAV64, WMA

Támogatott felbontás

DSD 11.2M (DSD256), DSD 5.6M (DSD128), MQA, PCM 384KHz, PCM 768KHz

Streaming szolgáltatás

Amazon Music, Dlna, HIGHRESAUDIO, Qubuz, Roon Ready, Spotify, Tidal

Fejhallgató Erősítő

Nem

Bemenetek

Ethernet RJ45 1000 Mbps, M-IO, M-LINK, USB 2.0, USB 3.0

Kiementek

USB Audio

Memória ( RAM )

4GB, 8GB

Videó

Videó