Barion Pixel

KEF R3 Meta allvanyos hangfal fekete Audiome1
KEF R3 Meta állványos hangfal
2023.04.05.
Silent Angel Rhein Z1 Plus audiome
Silent Angel Rhein Z1 Plus 32GB/4TB audio szerver
2023.05.23.

Silent Angel Genesis GX Word Clock

1 390 000 Ft

A Genesis GX egy igazi, csúcstechnológiás word clock, amelynek technológiáját a legigényesebb tudományos és műszeres alkalmazásokhoz fejlesztették ki, ahol a csúcsteljesítményű órajel generátorok általában több tízezer dollárba kerülnek. A lehető legkimagaslóbb ár-érték arány mentén kifejlesztett Genesis GX a minőségnek és a precizitásnak ezt a rendkívül ritka szintjét ezen ár töredékéért nyújtja – négyet egy áráért: a Genesis GX négy különálló Word Clock-ot tartalmaz, köztük két csúcstechnológiás, 25 MHz-es egységet. Az interferencia és a zajok kiküszöbölése érdekében mind a négy óraegységet úgy helyezték el, hogy elektromosan el legyenek szigetelve egymástól. Azáltal, hogy négy különálló Word Clockot tartalmaz egyetlen, optimalizált házban, a Genesis GX olyan értéket kínál, amelyet semmilyen audiofil Word Clock nem tud felülmúlni.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Silent Angel Genesis GX Word Clock

„Audio minősítésű” Word Clock, amely új minőségi szintre emeli a digitális streaming-et

Ultra-magas minőségű Word Clock: Tudományos precizitás az audiofilek számára

A különálló Word Clock-ok a rendszerfejlesztés legvégső határát képviselik, és olyan audio- és hálózati minőségbeli javulást biztosítanak, amely más módon nem elérhető. A Silent Angel a Genesis GX-et úgy alkotta meg, hogy a lehető legtökéletesebb audiofil Word Clock legyen: emelje rendszerét a következő szintre a Genesis-szel!

Ultra magas minőség és maximális rugalmasság

A Genesis GX egy csúcstechnológiára épülő órajel generátor, amelynek megoldásait a legmagasabb elvárásokat támasztó tudományos és műszeres alkalmazásokhoz fejlesztették ki. Az ilyen csúcsteljesítményű órajel generátorok általában több tízezer dollárba kerülnek, a lehető legkimagaslóbb ár-érték arány jegyében fejlesztett Genesis GX azonban a minőségnek és precizitásnak ezt a rendkívül ritka szintjét ennek töredékéért nyújtja. A Genesis GX ráadásul négy különálló Word Clock-ot tartalmaz, köztük két csúcstechnológiás, 25 MHz-es egységet. Az interferencia és a zajok kiküszöbölése érdekében mind a négy óraegységet úgy helyezték el, hogy elektromosan el legyenek szigetelve egymástól. Azáltal, hogy négy különálló Word Clockot tartalmaz egyetlen, optimalizált házban, a Genesis GX olyan rendkívüli értéket kínál, amelyet semmilyen audiofil Word Clock nem tud felülmúlni.

Fejlett formatervezés

Négy független, 25 MHz-es és 10 MHz-es Word Clock aranyozott kimeneti csatlakozókkal, melyek egy közös, erre a célra optimalizált házban vannak elhelyezve.

Minden egyes óraegység saját TCXO órajelet és áramkört használ a potenciális jelinterferencia kiküszöbölése érdekében.

A GX kategóriavezető radartechnológiai szintű kapcsolóüzemű tápegység modult kapott. Ez egy kizárólag a zajérzékeny akusztikai berendezésekben alkalmazott technológia, amely stabil, alacsony ingadozású és zajszintű áramforrást biztosít.

A TCXO (hőmérséklet-kompenzált kristályoszcillátor) órajel-áramkörök jelentősen csökkentik a hálózati késleltetési problémákat és a jitterhatásokat.

A készülékház két különböző, gondosan kiválasztott anyagból álló rétegből áll: a belső réteg horganyzott acél, míg a külső réteg vastag, kiváló minőségű alumíniumötvözet. Ez az extrém konstrukció maximalizálja az árnyékolást és kontrollálja az örvényáramok kialakulását, miközben csillapítja a rezgéseket és a zajokat. A karcsú, modern dizájn rendkívül esztétikus és egy igazi remekművé teszi a Genesis GX-et.

Speciális lehetőségek komoly audiofilek számára

A 12V-os egyenáramú tápcsatlakozó megkerüli a Genesis belső kapcsolóüzemű tápegységét, és lehetővé teszi a csatlakozást egy külső lineáris tápegységhez (mint például a Forester F2), ami jelentős teljesítménynövekedést eredményez.

Az aranyozott földelt csatlakozócsatlakozó terminál további zajcsökkentési lehetőséget kínál.

Rezgéscsillapító elcsatolás

A tömör, nagy tisztaságú rozsdamentes acélból készült Silent Angel rezonancia csökkentő lábak csillapítják a belső és külső forrásokból származó mechanikus energiát, csökkentik a mechanikus és elektromos zajt, statikus elektromosságot stb. A Genesis GX a Silent Angel S28 izolációs láb még jobb tulajdonságokkal rendelkező változatát kapta. Az eredmény jobb dinamika, alacsonyabb zajszint és a finom részletek még nagyobb felbontás mellett történő megjelenítése.

Radartechnológiai minősítésű kapcsolóüzemű táp

A kategóriavezető belső tápegység támogatja a rendkívül pontos rendszerfunkciókat

Zajcsökkentés

A hangzás szempontjából kritikus pontokon elhelyezett nagy áteresztő képességű EMI-abszorber kiküszöböli az elektromos zajt.

Aranyozott kimeneti portok

A vastagon aranyozott csatlakozók a legtisztább és legstabilabb jelet juttatják el az audio eszközökhöz

Aranyozott földelőcsatlakozó

Dedikált csatlakozást kínál a földeléshez a potenciálisan fellépő tápzaj csökkentése érdekében

Több Word Clock kimenet

Minden óraáramkör teljesen diszkrét elemekből épül fel: négy ultra-teljesítményű Word Clock egy házban!

TCXO – órajel

Rendkívül pontos órajelek minimalizálják a hálózati késleltetési problémákat és a jittert

25 MHz: A kiváló hangzás érdekében született

A 10MHz a jelenleg legelterjedtebb Word Clock frekvencia, ezt azonban eredetileg GPS-berendezésekhez választották, és nem audio célra optimalizálták. Hosszas kutatás, fejlesztés és tesztelés után a Silent Angel arra az eredményre jutott, hogy az audio- és hálózati eszközökhöz a 25MHz az ideális órajel frekvencia. A Silent Angel egyetlen céllal hozta létre a Genesis GX-et: hogy a lehető legjobb hangminőséget biztosítsa. A Genesis GX ugyanakkor 25MHz-es és 10MHz-es word clock kimenetet egyaránt biztosít, hogy az eszköz a Silent Angel termékekkel és más márkákkal is együttműködjön. Egyszerűen fogalmazva, a Genesis GX a legjobb Word Clock a piacon, ár-érték arány tekintetében pedig a legjobb rendszerfejlesztési lehetőséget kínálja!

Jobb, mint a „beépített” clock

A külső, dedikált órajel generátorokkal összehasonlítva a beépített clock-ok megosztják az audio rendszer erőforrásait (tápegységek stb.) más alkatrészekkel, amelyek mind ugyanazon az áramköri lapon vannak összekapcsolva. Számos olyan körülmény van, amely zavarja az órajelet, például a rendszer terhelésének változása által okozott elektromos impulzusok, más elektronikus alkatrészek interferenciája, a hálózatból származó zaj és a rendszer által okozott jitterhatások. Ezért lényeges az önálló óraforrás: a lehető legalacsonyabb interferencia a lehető legtisztább órajelet biztosítja.

Audiofileknek tervezve

Exkluzív TCXO órajelmodulok: A Silent Angel TCXO (hőmérséklet-kompenzált kristályoszcillátor) pontosabb és stabilabb, mint a versenytársak termékeiben található modulok, ezért hatékonyabban csökkenti a késleltetési problémákat és a jitterhatásokat.

További fejlesztési lehetőségek
Tápegység

Csatlakoztassa a Genesis GX-et a Silent Angel Forester F2 lineáris tápegységéhez (amely kettős 12 voltos egyenáramú kimenetet kínál) a teljesítményleadás, a stabilitás és a hangminőség további javítása érdekében.

Audiofil hálózati switch

A Silent Angel Genesis GX Word Clock tökéletesen illeszkedik a Silent Angel „audió minősítésű” Bonn NX és N8 Pro hálózati switch-ekhez.

Termék specifikáció

Kapható szín: Fekete, ezüst

Tápfeszültség bemenet: IEC (AC) 100-240V, 50/60Hz

(DC) 12V/1A (5,5 mm x 2,5 mm-es csatlakozó)

* Ha mindkét áramforrás csatlakoztatva van, akkor a 12V-os egyenáramú tápellátás működik.

Órakimeneti port

25MHz-es port x 2 (BNC, aranyozott)

10MHz-es port x 2 (BNC, aranyozott)

Földelőport

Földelőport x 1 (aranyozott)

LED kijelző AC tápellátás LED x 1

DC tápellátás LED x 1

Hőmérséklet   üzemi:   (0 ~ 30 °C)

Tárolás: (-20 ~ 70 °C)

Páratartalom

Üzemi:                        10% ~ 90% RH (nem kondenzáló)

Tárolás:                       5% ~ 95% RH (nem kondenzáló)

Méretek 439 (szélesség) x 63 (magasság) x 250 (mélység) mm

Tömeg:                        7,4 kg

További információk
Szín

Ezüst, Fekete

Érdekelhetnek még…

  • Silent Angel Forester F2 lineáris tápegység

    559 000 Ft