Barion Pixel

Silent Angel Forester F1 lineáris tápegység
Silent Angel Forester F1 lineáris tápegység
2022.04.27.
Silent Angel Bastei Zebra Plaid DC Tápkábel
Silent Angel Bastei Zebra Plaid DC Tápkábel
2022.04.29.

Silent Angel Forester F2 lineáris tápegység

559 000 Ft

A Forester F2 modell a Silent Angel áramellátás-stabilizációs technológiáját alkalmazza, 2-2db 12V és 5V DC kimenettel rendelkezik és a HiFi berendezések számára a legjobb tápellátást biztosítja.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás
Silent Angel Forester F2 lineáris tápegység

A Silent Angel Forester F2 modell a Silent Angel áramellátás-stabilizációs technológiáját alkalmazza, 2-2db 12V és 5V DC kimenettel rendelkezik és a HiFi berendezések számára a legjobb tápellátást biztosítja. 

Egy HiFi rendszerben számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a hangminőséget. Egy rendkívül stabil áramforrás lényeges tényező a végső hangminőség elérésében. Az F2 olyan zenekedvelők számára készült, akik szeretnék felfedezni a rendszerükben rejlő valódi lehetőségeket, és a lehető legjobb hangminőségre törekednek.

 

 

Tápstabilizáló technológia
 • A Forester F2 modell a Silent Angel tápstabilizáló technológiáját alkalmazza. Az elegáns fémházban elhelyezett, masszív és vastag alumíniumötvözetből (8 mm) készült elülső és hátsó panellel ellátott készüléket úgy tervezték, hogy csökkentse az esetleges rezgéseket és zajt. A felső és alsó rész kiváló minőségű SECC galvanizált acélból készült, amely nagymértékben ellenáll az oxidációnak és korróziónak. A váltakozó áram gyors válaszidejű MOSFET komponensekkel megvalósított, kiváló minőségű energiagazdálkodás mellett folyik át a toroid transzformátoron. Ez a megoldás a csatlakoztatott eszközök számára rendkívül stabil egyenáramot szolgáltat nagyon alacsony feszültségingadozás mellett.
Több kimenet
Az F2 több egyenáramú kimenettel rendelkezik: 12V/3A, 12V/1A, 5V/2A és 5V/1A és USB portokhoz való csatlakozási lehetőséget is kínál. ideális megoldás az alábbi modellek tápellátásának javításához:
 • 12V (Maximum 36W össz teljesítményig):
 • 12V/3A: Rhein Z1 szerverhez
 • 12V/1A: E1-hez vagy N8 Pro switch-hez
 • 5V (Max 10W össz teljesítményig):
 • 5V/2A: Munich M1 streamerhez / M1T transzporthoz
 • 5V/1A: N8 switch-hez

 

 

A javított, még stabilabb tápellátás is hozzájárul ahhoz, hogy a csatlakoztatott eszköz órajelmodulja rendkívül pontos műveleteket hajtson végre, ezzel is lehetővé téve a hálózati adatcsomagok pontos időzítésű továbbítását és csökkentve az esetleges jittert és késleltetést és végső soron javítja az általános hangminőséget. Emellett a streamer eszközök stabilabb működését és jobb teljesítményét is lehetővé teszi.

További fejlesztések
Rezgéscsillapítás
 • Az S28 rozsdamentes acélból készült készüléklábak használatával minimalizálhatja a rezgéseket és csökkentheti a zajt.
 • DC kábelek (12V és 5V kábel csatlakozással)
További információk
Széria

Forester

Típus

Tápegység

Kiementek

DC 12V-1A, DC 12V-3A, DC 5V-1A, DC 5V-2A

Szín

Fekete

Videó

Videó

Kezelési

Érdekelhetnek még…

 • Audioquest Monsoon Tápkábel – 1m

  163 500 Ft
 • Silent Angel Foot Stand S28 Készülékláb szett

  24 900 Ft