Barion Pixel

Silent Angel Bonn N16 LPS Audio switch
2022.04.27.
Silent Angel Forester F2 lineáris tápegység
Silent Angel Forester F2 lineáris tápegység
2022.04.27.

Silent Angel Forester F1 lineáris tápegység

199 000 Ft

A Forester F1 modell a Silent Angel áramellátás-stabilizációs technológiáját alkalmazza, 2 db DC 5V-2A kimenettel rendelkezik és a HiFi berendezések számára a legjobb tápellátást biztosítja.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Egy HiFi rendszerben számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a hangminőséget. Egy rendkívül stabil áramforrás lényeges tényező a végső hangminőség elérésében. A Silent Angel Forester F1 lineáris tápegység olyan zenekedvelők számára készült, akik szeretnék felfedezni a rendszerükben rejlő valódi lehetőségeket, és a lehető legjobb hangminőségre törekednek.

 

 

A Forester F1 modell a Silent Angel áramellátás-stabilizációs technológiáját alkalmazza, egy elegáns fémházban kapott helyet, tömör alumíniumötvözetből készült előlappal. A váltakozó áram gyors válaszidejű MOSFET komponensekkel megvalósított, kiváló minőségű energiagazdálkodás mellett folyik át a toroid transzformátoron. Ez a megoldás a csatlakoztatott eszközök számára rendkívül stabil egyenáramot szolgáltat nagyon alacsony feszültségingadozás mellett.

 

 

Az F1 tápegység 2db DC 5V-2A kimenettel rendelkezik, ami ideális megoldás az alábbi modellek tápellátásának javításához:

A javított, még stabilabb tápellátás is hozzájárul ahhoz, hogy a csatlakoztatott eszköz órajelmodulja rendkívül pontos műveleteket hajtson végre, ezzel is lehetővé téve a hálózati adatcsomagok pontos időzítésű továbbítását és csökkentve az esetleges jittert és késleltetést és végső soron javítja az általános hangminőséget.

Célkitűzéseink

A Silent Angel tudja, hogy a tökéletes hangminőség elérése nem könnyű cél. Ezért fordítottak komoly erőfeszítéseket arra, hogy a hardveres, mechanikai kialakítástól kezdve egészen a szoftveres megoldásokig mindent optimalizáljanak. Minden Silent Angel terméket úgy alkottak meg, hogy azok összetevőinek tökéletesítésével végül egy kompromisszumok nélküli, kiváló hangminőséget kínáló eszköz szülessen.

 

További információk
Márka

Silent Angel

Széria

Forester

Típus

Tápegység

Kiementek

DC 5V-2A

Szín

Fekete

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Slient Angel F1 – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)