Barion Pixel

Silent Angel Bastei Light Orange DC Tápkábel
Silent Angel Bastei Light Orange DC Tápkábel
2022.05.02.
Silent Angel Foot Stand S28 Készülékláb szett
Silent Angel Foot Stand S28 Készülékláb szett
2022.05.02.

Silent Angel Expander E1 Külső merevlemez

669 000 Ft799 000 Ft

Az Expander E1 Külső merevlemez egy zajcsökkentő technológiákkal ellátott, könnyen bővíthető zenetároló, egy ultra-nagy kapacitású külső merevlemez a veszteségmentes zenetároláshoz.

Leírás

Az Expander E1 Külső merevlemez egy zajcsökkentő technológiákkal ellátott, könnyen bővíthető zenetároló, egy ultra-nagy kapacitású külső merevlemez a veszteségmentes zenetároláshoz.

Az érzékeny Hi-Fi rendszerek adattárolási megoldásainak kiválasztása során kiemelten fontos a zenei háttértár minősége és megbízhatósága. A Silent Angel Expander által kínált megoldás zajcsökkentő technológiákat használ, és kifejezetten a veszteségmentes zenei adatok tárolására szolgál. Az E1 egy ultra magas megbízhatóságú külső merevlemez.

Veszteségmentes zenetárolásra tervezve
  • Ideális megoldást kínál a nagy zenefájlok tárolására: egy nagyon stabil zenei háttértár, amely célzottan audio felhasználásra készült.
  • Két változatban, 8TB vagy 10TB kapacitással rendelhető. Az ultra-nagy tárolókapacitásnak köszönhetően a felhasználó könnyedén áttelepítheti a veszteségmentes zenei fájljait a NAS-ról az E1-re.
  • Támogatja az USB 3.0 interfészt, melynek köszönhetően a legtöbb audio eszközzel kompatibilis. Az egyik legideálisabb párost például a Rhein Z1 nagy teljesítményű zenei szerverrel alkotja, amellyel egy dedikált, akár 10TB kapacitású audio NAS-sá válik.
Zajcsökkentő és rezgésgátló technológiák
  • A zajterhelés csökkentése érdekében speciális rezgéselnyelő alkatrészek vannak a HDD tartószerkezete körül, amelynek köszönhetően a zajszint alacsonyabb, mint 26dB-A.
  • A készülékház és a HDD alsó tartószerkezete egyaránt vastag alumíniumötvözetből épült, annak érdekében, hogy csökkentse a készülék rezgéseit és zaját.
  • Az E1 izolált, a tápfeszültségtől független dedikált adatvonala kifejezetten a veszteségmentes zenék eléréséhez lett kifejlesztve. Az USB 3.0 interfészen kizárólag az adatátvitel zajlik, ami stabilabb és interferenciamentes működést tesz lehetővé.
  • Az E1-et zenei fájlok tárolására tervezték, zajcsökkentő technológiák alkalmazásával javítja a hangminőséget.
  • Könnyedén működtethető együtt USB 3.0 csatlakozáson keresztül a Rhein Z1 szerverrel, az egyenáramú bemenete pedig csatlakoztatható a Forrester F2 külső tápegységhez, amivel  még tovább javítható az elért hangminőség.

 

 

A Silent Angel kínálatában megtalálható további berendezésekkel (switch, szerver, külső tápegység) együtt működtetve az E1 egy exkluzív HI-Fi zenelejátszó rendszer stabil alapját képezheti. A Bonn N8 hálózati switch, a München M1 zenelejátszó és a Forester F2 lináeris tápegység együttesen biztosíthatja egy audio rendszer  tiszta és stabil tápellátást és hálózati jelstabilitást. Ez zökkenőmentes adatátvitelt tesz lehetővé az összes audioeszköz között, a zenetárolástól a hálózat optimalizálásig, illetve a zenei streaming-ig. A Forester F2 lineáris tápegység képes egyszerre ellátni az E1 zenei háttértárat és a Z1 szervert is. Az E1 és a Z1 adatfeldolgozását támogató optimalizált tápellátás révén stabilabb működés és tisztáb hangzás érhető el.

Az E1 USB 3.0 interfészen csatlakozik a Rhein Z1-hez, az adatátviteli útvonal ezáltal sokkal védettebb az interferenciákkal szemben, a Z1 pedig optimálisan tudja feldolgozni az E1-től érkező veszteségmentes zenei adatokat. A 10 TB-os E1 háttértár és a Rhein Z1 szerver Roon Core-ként üzemeltetve egy kivételes hangminőséget nyújtó audio minősítésű NAS-t alkot.

 

További információk
Márka

Silent Angel

Széria

Expander

Típus

Hálózati audio szerver

Kiementek

USB 3.0

Dugó csatlakozó

USB-B

Adattárhely

10TB HDD, 8TB HDD

Szín

Fekete

Kezelési

Kezelési

Slient Angel E1 – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)