Barion Pixel

Silent Angel Munich M1T 4GB+Audioquest Carbon csomag
2023.11.14.
GoldenEar T66+Niagara 1200+3db AQ Y3 tápkábel csomag
2023.11.14.

Silent Angel Bonn N8 Pro Audio switch+AudioQuest Z3 1m tápkábel

591 300 Ft

A BONN N8 Pro egy audiofil minősítésű hálózati switch, amely egyesíti a digitális zenehallgatást a hi-fi élménnyel. Aranyozott RJ-45 csatlakozók, 0,1ppm órajel pontosság. Az Audioquest NRG-Z3 alacsony torzítású 3 pólusú, IEC csatlakozós tápkábel. Perfect-Surface Copper (PSC) rézből készült, ZERO Technológiás (nincs karakterisztikus impedancia), féltömör koncentrikus vezető szerkezettel.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Silent Angel Bonn N8 Pro Audio switch+AudioQuest Z3 1m tápkábel

Silent Angel Bonn N8 Pro Audio switch

Audio minőségű 8 x 1000BASE-T Ports GbE SWITCH, aranyozott RJ-45 csatlakozó, Órajel pontosság 0.1ppm, AC táp csatlakozás, Opcionális 12VDC táppal

Az audiofil minősítésű hálózati switch, amely egyesíti a digitális zenehallgatást a hi-fi élménnyel

Nyolc aranyozott zárt gigabites ethernet porttal, kategóriavezető radar minőségű belső kapcsolóüzemű tápegység-modullal és TCXO-val rendelkezik. A Silent Angel Bonn N8 Pro Audio switch a zene szerelmeseinek részére készült, akik a legtökéletesebb HiFi hálózatot szeretnék kiépíteni, és a lehető legtisztább hangminőségre törekszenek.

Egyedülálló és fejlett formatervezés
 • Nyolc aranyozott, egymástól távol eső zárt Gigabit Ethernet port, hogy ezáltal fizikailag is  csökkenjen a lehetséges jelinterferencia.
 • Kategóriavezető, radar-szintű belső kapcsolóüzemű tápegység modul, amely kifejezetten a zajérzékeny akusztikai berendezésekhez készült.

 

 

Tökéletesen időzített adatátvitel.
 • A TCXO (hőmérséklet-kompenzációs kristályoszcillátor) jelentősen csökkenti a hálózati késleltetési problémákat és a jitter hatásokat.
További bővített opciók audiofilek számára
 • Egy további egyenáramú tápcsatlakozó (12V) a belső kapcsolóüzemű tápegység megkerüléséhez és külső lineáris tápegység csatlakoztatásához a fejlesztéshez.
 • Aranyozott földelőcsatlakozó (banándugó aljzat) egy földelődobozhoz történő csatlakozáshoz a tápzaj további csökkentése érdekében.
 • A switch státusz LED-ek egy kapcsoló segítségével kikapcsolhatóak.
 • Kategóriavezető órajel-vevő modul külső órajel generátorral történő használathoz. Két N8 Pro modell érhető el: Az egyik 10 MHz-es külső Word Clock bemenettel, a másik pedig anélkül.
 • Radar szintű kapcsolóüzemű táp
 • Kategóriavezető belső tápegység. Nagy pontosságú műveletek támogatása
Zajcsökkentés
 • Az elektromos zajok kiküszöbölése a nagy permeabilitású EMI-abszorberrel.
Aranyozott LAN-portok
 • A legtisztább jelek eljuttatása az eszközökhöz az aranyozott RJ-csatlakozókkal.
 • Aranyozott banáncsatlakozós földelés
 • Földelődobozhoz való csatlakoztatásra és a hálózati zaj eltávolítására

 

 

Státusz LED-ek
 • Miközben zenét hallgat a portok állapotjelző fényeit be vagy kikapcsolva tarthatja
TCXO – órajel
 • Nagy pontosságú órajel generátor csökkenti a hálózati késleltetési problémákat és a jitter hatását

 

 

Nagy felbontású zene streamingre tervezve
 • A Bonn N8 megtisztítja a hálózati audio jeleket, hogy ezáltal egy alacsony zajszintű és alacsony interferenciájú környezetet hozzon létre, amely tökéletes a zenei streaminghez. Ezáltal egy külön HiFi audio zóna jön létre, amely hatékonyan elválasztja az audioeszközöket a háztartási adatforgalomtól, csökkenti a hálózati műsorszórási csúcsok miatt illetve a PC-k és más hálózati eszközök sávszélesség-igényes tevékenységei által okozott késleltetések hatását.
Exkluzív óra modul, TCXO
 • A Silent Angel által használt 0,1 ppm-es TCXO (hőmérséklet-kompenzációs kristályoszcillátor) 50-szer pontosabb, mint egy hagyományos órajel generátor, emiatt csökkenti a késleltetésből származó problémákat és a jitter hatását.
Jitterhatás javítása
 • A nagyfrekvenciás hálózati csomagok továbbításakor a torzítás gyakori jelenség. A Bonn N8 hatékonyan képes ezt 369ps-re csökkenteni, míg más átlagos switch-ek 705ps értéket produkálnak. 
Zenei alkalmazásokhoz optimalizálva
 • A Bonn N8-at optimalizáltuk a Roon infrastruktúrán történő használathoz. Kiszolgál pl. egy Rhein Z1-ből, mint Roon Core szerverből álló hálózatot és egy Munich M1-et mint egy Roon Ready lejátszót. Az N8 ezenkívül a nagy felbontású zenei streaming szolgáltatásokra, mint például a Tidal, Qobuz, Spotify stb. és a NAS-ról (Network Attached Storage) származó zenei gyűjtemények lejátszására is optimalizált. Számos NAS márkával működik együtt, például QNAP, Synology, WD NAS.
További fejlesztések
Tápellátás
 • Ha az N8 Pro-t a Forester F2 lineáris tápegységhez csatlakoztatja (amely dupla 5V 2A DC kimenetet biztosít), úgy ennek révén tovább javíthatja a switch áramellátását.
Rezgéscsillapítás
 • Az S28 rozsdamentes acélból készült készüléklábak használatával minimalizálhatja a rezgéseket és csökkentheti a zajt.

AudioQuest Z3

Az Audioquest NRG-Z3 alacsony torzítású 3 pólusú, IEC csatlakozós tápkábel. Perfect-Surface Copper (PSC) rézből készült, ZERO Technológiás (nincs karakterisztikus impedancia), féltömör koncentrikus vezető szerkezettel.

 

Bármilyen tökéletes is a váltakozó áramú hálózatunk, minden tápkábelben torzítás lép fel. Még a legkifinomultabb szűrők és tápegységek sem tudják kiküszöbölni ezt a tranziens intermodulációs torzítást (TIM), mivel az indukált RF zaj modulálja az alacsony szintű audio/video jelet.

 

Az NRG-Z3 kábelek irányvezérelt Perfect-Surface Copper (PSC) szálakat használ egy 7 vezetőből álló, félig tömör koncentrikus elrendezésben, amely szálak szorosabban vannak, így soha nem változtatják meg a helyzetüket a kábelben. Ez a konstrukció jelentősen csökkenti a szál kölcsönhatás torzulását. A rendkívül tiszta és sima felületű PSC-vezetők minimalizálják a rézben előforduló szemcsehatárok okozta torzítást.

 

Az NRG-Z3 szabadalmaztatott RF/ND-Tech és irányvezérelt ezüstözött vezetékszálai az árnyélkoásban hatékonyan vezetik el az RF zajt, ami így a harmadik „földelési” ponton keresztül távozik. A végeredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó!

További információk
Márka

Silent Angel

Széria

Bonn

Típus

Audio switch

Órajel vezérlő

TCXO órajel-modullal

Bemenetek

8 x Aranyozott Ethernet RJ45 1000 Mbps

Szín

Fekete

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Slient Angel N8 Pro – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)