Barion Pixel

Rekkord F300 Automata Lemezjátszó
Rekkord F300 Automata Lemezjátszó
2022.04.06.
Silent Angel Rhein Z1 16G Streamer Plug-n-play Roon Core hálózati szervere Bridge módal. Hálózati futómű, Roon Bridge, DLNA renderer.
Silent Angel Rhein Z1 Streamer és hálózati audio szerver
2022.04.06.

Silent Angel Bonn N8 Audio switch

189 000 Ft

A Bonn N8 egy audio minősítésű hálózati switch, amely egyesíti a digitális zenehallgatást a hi-fi élménnyel.

Leírás

Az audio minősítésű hálózati switch, amely egyesíti a digitális zenehallgatást a hi-fi élménnyel

A Silent Angel Bonn N8 Audio Switch egy olyan hálózati switch, amelyet azoknak a zenehallgatóknak terveztek, akik egy digitális zenei streaming hálózat kiépítése révén több zeneforrást szeretnének hallgatni. Tervezésénél arra törekedtek, hogy mindezt a lehető legtisztább hangminőség mellet tudják élvezni.

Az N8 audio switch a tápellátás és a hálózati jelminőség javításával, illetve a TCXO órajel vezérlő technológia alkalmazásával javítja a hangminőséget.  Silent Angel Bonn N8 Audio Switch összesen 8 kiváló minőségű gigabites Ethernet-porttal rendelkezik, ami lehetővé teszi az összes audioeszköz csatlakoztatását. Az N8 a hálózati jelminőség-javítás révén egyaránt jelentős hangminőség javulást eredményez. Ez különböző streaming szolgáltatások (Tidal, Qobuz, Spotify) használata során, illetve a NAS-ról történő zenelejátszáskor élvezhetjük.

A Bonn N8 lehetővé teszi a HiFi rendszerek tulajdonosai számára, hogy egy stabil és az otthoni számítógépes hálózatról leválasztott hangzónát hozzanak létre. A Bonn N8 alacsonyabb interferenciával továbbítja az adatokat, melyeket pontosan időzítve küld át és ennek köszönhetően segít maximalizálni a HiFi rendszerben rejlő valódi lehetőségeket.

A jobb hangminőségre optimalizált rendszer
  • Napjainkban számos switch gyártó olcsó és átlagos minőségű alkatrészeket használ. Szigorúan csak az adatátvitel szempontjából tekintve ez elfogadható, de ez a szemlélet az audio minősítésű hálózatokat nem támogatja megfelelő mértékben. Ezért született meg a Bonn N8, hogy számos fontos alkatrész javításával törekedjen a kompromisszumok nélküli, tökéletes audio minőségre.

 

 

Nagy permeabilitású EMI-abszorber
  • Az elektromágneses interferencia csökkentése érdekében a switch belsejében nagy áteresztő képességű EMI-abszorbert (>120 @1MHz) alkalmaztunk.
Zajszűrt hálózati adapter
  • Orvosipari minőségű hálózati adapter a stabil áramellátás és a pontos működés biztosítása érdekében.
Exkluzív óra modul, TCXO
  • A Silent Angel által használt 0,1 ppm-es TCXO (hőmérséklet-kompenzációs kristályoszcillátor) 50-szer pontosabb, mint egy hagyományos órajel generátor, emiatt csökkenti a késleltetésből származó problémákat és a jitter hatását.

 

 

Jitterhatás javítása
  • A nagyfrekvenciás hálózati csomagok továbbításakor a torzítás gyakori jelenség. A Bonn N8 hatékonyan képes ezt 369ps-re csökkenteni, míg más átlagos switch-ek 705ps értéket produkálnak. 
Nagy felbontású zene streamingre tervezve
  • A Silent Angel Bonn N8 Audio Switch megtisztítja a hálózati audio jeleket, hogy ezáltal egy alacsony zajszintű és alacsony interferenciájú környezetet hozzon létre, amely tökéletes a zenei streaminghez. Ezáltal egy külön HiFi audio zóna jön létre, amely hatékonyan elválasztja az audioeszközöket a háztartási adatforgalomtól, csökkenti a hálózati műsorszórási csúcsok miatt illetve a PC-k és más hálózati eszközök sávszélesség-igényes tevékenységei által okozott késleltetések hatását.
Zenei alkalmazásokhoz optimalizálva
  • A Bonn N8-at optimalizáltuk a Roon infrastruktúrán történő használathoz. Kiszolgál pl. egy Rhein Z1-ből, mint Roon Core szerverből álló hálózatot és egy Munich M1-et mint egy Roon Ready lejátszót. Az N8 ezenkívül a nagy felbontású zenei streaming szolgáltatásokra, mint például a Tidal, Qobuz, Spotify stb. és a NAS-ról (Network Attached Storage) származó zenei gyűjtemények lejátszására is optimalizált. Számos NAS márkával működik együtt, például QNAP, Synology, WD NAS.
További fejlesztések
Tápellátás
  • Ha az N8-at a Forester F1 lineáris tápegységhez csatlakoztatja (amely dupla 5V 2A DC kimenetet biztosít), úgy ennek révén tovább javíthatja a switch áramellátását.
Rezgéscsillapítás
  • Az S28 rozsdamentes acélból készült készüléklábak használatával minimalizálhatja a rezgéseket és csökkentheti a zajt.
Hálózati jel
  • Ha sorba köt egy vagy több másik Bonn N8 eszközt, ezáltal még jobban elszigetelheti az audio hálózati zónát a háztartási forgalomtól.
További információk
Márka

Silent Angel

Széria

Bonn

Típus

Audio switch

Órajel vezérlő

TCXO órajel-modullal

Bemenetek

8 x Ethernet RJ45 1000 Mbps

Szín

Fekete

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Slient Angel N8 – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)