Barion Pixel

Schnerzinger Component Guard Protector és Zavarvédő Szett
Schnerzinger Component Guard komponens bővítőelem
2022.06.29.
Schnerzinger Speaker Amp Guard bővítőelem
Schnerzinger Speaker Amp Guard bővítőelem
2022.07.01.

Schnerzinger Speaker Amp Guard Zavarvédő Szett

A hangsugárzó keresztváltó alkatrészeit, végerősítőt és a hangszórókábelt védő aktív rendszer GIGA CANCELING technológiával.

Szállítás: 10 munkanapon belül.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: SAGA. Kategória: Címkék:
Leírás

SCHNERZINGER SPEAKER AMP GUARD Zavarvédő Szett –  upgrade a hangfalak és az erősítő számára: a keresztváltó és az erősítő érzékeny alkatrészeinek védelme.

Az audio lánc „utolsó láncszemének” RF védelme

A Schnerzinger SPEAKER AMP GUARD egyszerű csatlakozóelemek segítségével csatlakoztatható a hangfalhoz vagy az erősítőhöz. A GIGA CANCELING technológiát alkalmazva megvédi a keresztváltó, a végerősítő és a hangfalkábel érzékeny alkatrészeit az elektromos zavarok okozta hangminőség-veszteségtől.

A SPEAKER AMP GUARD aktívan és közvetlenül a jelátviteli komponensek közvetlen közelében működik. Kicsi, rendkívül hatékony és könnyen kezelhető.

Schnerzinger Speaker Amp Guard Zavarvédő Szett konfigurációk:

SPEAKER AMP GUARD STARTER SET (1 MASTER + 2 SPEAKER AMP GUARD – a hangszóró csatlakozójánál vagy opcionálisan az erősítő csatlakozójánál történő védelemhez).

SPEAKER AMP GUARD FULL SET (1 MASTER + 4 SPEAKER AMP GUARD – a hangfal csatlakozás és az erősítő csatlakozás védelméhez).

A két készlet egyedileg bővíthető további SPEAKER AMP GUARD 2-részes szettekkel.

Gigahertz canceling

A GIGAHERTZ CANCELING a SCHNERZINGER úttörő jeltisztító technológiája, amely egészen a gigahertz-es tartományig hatékonyan szűri meg az audio rendszereket a hangra nézve káros elektromos interferenciáktól. A gigahertz-es régióig terjedő működési tartomány és hatékonyság egyedülálló. Ennek megvalósításához a SCHNERZINGER nem problémás alkatrészeket, pl. kondenzátorokat, diódákat, szűrőket vagy energetikai elven működő elektroszmog kezelő termékeket használ. Ezek közül ugyanis még a leggyorsabb működésűek is lelassítják az elektronáramlást és késleltetik a jeltovábbítást, emiatt pedig jelentősen csökkentik az audio jel sávszélességét és annak sebességét.

Protectorok

A SCHNERZINGER PROTECTOR-ok egy vevő és egy vezérlő egységből állnak. A vevő egység egészen a gigahertzes tartományig működve összegyűjti a környezetéből az interferenciát okozó frekvenciákat és továbbítja azokat a vezérlő egységhez. A vezérlő ezután nagy sebességgel feldolgozza majd késleltetve továbbítja azokat a környezetbe. A megkapott, majd újra kibocsájtott frekvenciák között fennálló, precízen meghatározott időeltolás kioltást eredményez. Ez a megoldás anélkül minimalizálja a káros interferenciák hangra gyakorolt negatív hatását, hogy a legcsekélyebb mértékben csökkentené az audio jel sebességét vagy sávszélességét. Ezen túlmenően a rádió vezérelt eszközök funkcionalitását sem befolyásolja. A GIGAHERTZ-CANCELING technológia sávszélessége és működési órajele állítható, ez teszi lehetővé a PROTECTOR-ok bármilyen interferenciát okozó mező spektrumához történő illesztését. A sávszélesség változtatásával kiterjeszthető vagy csökkenthető az érzékelési tartomány, az órajel módosításával pedig a feldolgozás sebessége. A GIGAHERTZ-CANCELING nem növeli a szoba elektromágneses szennyezettségét, működése közben nem növekszik az elektroszmog.

További információk
Márka

Schnerzinger

Típus

Zavarvédelem – Protector

Technológia

Giga Canceling

Dugó csatlakozó

C8

Kiszerelés

1 – Szett, 4 – Szett

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Schnerzinger Speaker AMP Guard – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)