Barion Pixel

Schnerzinger Speaker Amp Guard bővítőelem
Schnerzinger Speaker Amp Guard Zavarvédő Szett
2022.07.01.
Audioquest Dragon High-Current Tápkábel
Audioquest Dragon High-Current Tápkábel
2022.07.01.

Schnerzinger Speaker Amp Guard bővítőelem

Bővítő elem a Schnerzinger Speaker Amp Guard Protector és Zavarvédő rendszerhez.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: SAGC Kategória: Címkék:
Leírás

A Schnerzinger Speaker Amp Guard bővítőelem Protector és Zavarvédő a hangsugárzó keresztváltó érzékeny alkatrészeit, a végerősítőt és a hangszórókábelt védi aktívan az elektromos nagyfrekvenciás sugárzástól GIGA CANCELING technológiával. A csomag 2db Speaker Amp Guard egységet tartalmaz.

Ez egy bővítőelem a Speaker Amp Guard rendszerhez. Kizárólag a Speaker Amp Guard szettben kapható Master egységgel működik együtt, önállóan nem használható! A csomag nem tartalmaz Master egységet!

Gigahertz canceling

A GIGAHERTZ CANCELING a SCHNERZINGER úttörő jeltisztító technológiája, amely egészen a gigahertz-es tartományig hatékonyan szűri meg az audio rendszereket a hangra nézve káros elektromos interferenciáktól. A gigahertz-es régióig terjedő működési tartomány és hatékonyság egyedülálló. Ennek megvalósításához a SCHNERZINGER nem problémás alkatrészeket, pl. kondenzátorokat, diódákat, szűrőket vagy energetikai elven működő elektroszmog kezelő termékeket használ. Ezek közül ugyanis még a leggyorsabb működésűek is lelassítják az elektronáramlást és késleltetik a jeltovábbítást, emiatt pedig jelentősen csökkentik az audio jel sávszélességét és annak sebességét.

Protectorok

A SCHNERZINGER PROTECTOR-ok egy vevő és egy vezérlő egységből állnak. A vevő egység egészen a gigahertzes tartományig működve összegyűjti a környezetéből az interferenciát okozó frekvenciákat és továbbítja azokat a vezérlő egységhez. A vezérlő ezután nagy sebességgel feldolgozza majd késleltetve továbbítja azokat a környezetbe. A megkapott, majd újra kibocsájtott frekvenciák között fennálló, precízen meghatározott időeltolás kioltást eredményez. Ez a megoldás anélkül minimalizálja a káros interferenciák hangra gyakorolt negatív hatását, hogy a legcsekélyebb mértékben csökkentené az audio jel sebességét vagy sávszélességét. Ezen túlmenően a rádió vezérelt eszközök funkcionalitását sem befolyásolja. A GIGAHERTZ-CANCELING technológia sávszélessége és működési órajele állítható, ez teszi lehetővé a PROTECTOR-ok bármilyen interferenciát okozó mező spektrumához történő illesztését. A sávszélesség változtatásával kiterjeszthető vagy csökkenthető az érzékelési tartomány, az órajel módosításával pedig a feldolgozás sebessége. A GIGAHERTZ-CANCELING nem növeli a szoba elektromágneses szennyezettségét, működése közben nem növekszik az elektroszmog.

További információk
Márka

Schnerzinger

Típus

Zavarvédelem – Protector

Technológia

Giga Canceling

Dugó csatlakozó

C8

Kiszerelés

1 – Szett, 4 – Szett

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Schnerzinger Speaker AMP Guard – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)