Barion Pixel

Schnerzinger Ground Guard Protector és Zavarvédő
Schnerzinger Ground Guard
2022.06.27.
Schnerzinger Piccolo Szatellit bővítőelem szett
Schnerzinger Piccolo Szatellit bővítőelem szett
2022.06.27.

Schnerzinger Piccolo Protector és Zavarvédő Szett

A PICCOLO PROTECTOR a közvetlen környezetét érő, nagyfrekvenciás zavaró interferencia csúcsok szűrésére szolgáló protector GIGA CANCELING technológiával.

A csomag 1 db Master és a szettnek megfelelő számú Piccolo egységet tartalmaz.

Szállítás: 10 munkanapon belül.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: PIP1. Kategória: Címkék:
Leírás

Schnerzinger Piccolo Protector és Zavarvédő Szett a közvetlen környezetet érő, nagyfrekvenciás zavaró interferencia csúcsok szűrésére szolgáló protector GIGA CANCELING technológiával. A csomag 1 db Master és a szettnek megfelelő számú Piccolo egységet tartalmaz.

Hatékony védelem a legkritikusabb interferencia-csúcsok ellen

A beépített GIGA CANCELING technológiát alkalmazó PICCOLO PROTECTOR megvédi a közvetlen környezetet a magas frekvenciájú zavaró interferencia csúcsok miatti hangminőségromlástól. Kompakt méreteinek köszönhetően nagyon rugalmas elhelyezést tesz lehetővé a zenehallgató helyiség több kritikus pontján.

Különböző méretű szettekben kapható

A Schnerzinger Piccolo Protector és Zavarvédő Szett akár 9 egységből álló készletként is kapható, amely minden esetben egy master és több szatellit egységből áll. A szatellitek számától függően egyedileg illeszthető a HiFi helyiségben jelentkező egyedi problémákhoz.

Gigahertz canceling

A GIGAHERTZ CANCELING a SCHNERZINGER úttörő jeltisztító technológiája, amely egészen a gigahertz-es tartományig hatékonyan szűri meg az audio rendszereket a hangra nézve káros elektromos interferenciáktól. A gigahertz-es régióig terjedő működési tartomány és hatékonyság egyedülálló. Ennek megvalósításához a SCHNERZINGER nem problémás alkatrészeket, pl. kondenzátorokat, diódákat, szűrőket vagy energetikai elven működő elektroszmog kezelő termékeket használ. Ezek közül ugyanis még a leggyorsabb működésűek is lelassítják az elektronáramlást és késleltetik a jeltovábbítást, emiatt pedig jelentősen csökkentik az audio jel sávszélességét és annak sebességét.

Protectorok

A SCHNERZINGER PROTECTOR-ok egy vevő és egy vezérlő egységből állnak. A vevő egység egészen a gigahertzes tartományig működve összegyűjti a környezetéből az interferenciát okozó frekvenciákat és továbbítja azokat a vezérlő egységhez. A vezérlő ezután nagy sebességgel feldolgozza majd késleltetve továbbítja azokat a környezetbe. A megkapott, majd újra kibocsájtott frekvenciák között fennálló, precízen meghatározott időeltolás kioltást eredményez. Ez a megoldás anélkül minimalizálja a káros interferenciák hangra gyakorolt negatív hatását, hogy a legcsekélyebb mértékben csökkentené az audio jel sebességét vagy sávszélességét. Ezen túlmenően a rádió vezérelt eszközök funkcionalitását sem befolyásolja. A GIGAHERTZ-CANCELING technológia sávszélessége és működési órajele állítható, ez teszi lehetővé a PROTECTOR-ok bármilyen interferenciát okozó mező spektrumához történő illesztését. A sávszélesség változtatásával kiterjeszthető vagy csökkenthető az érzékelési tartomány, az órajel módosításával pedig a feldolgozás sebessége. A GIGAHERTZ-CANCELING nem növeli a szoba elektromágneses szennyezettségét, működése közben nem növekszik az elektroszmog.

További információk
Márka

Schnerzinger

Típus

Zavarvédelem – Protector

Technológia

Giga Canceling

Dugó csatlakozó

C8

Kiszerelés

1 – Szett, 2 – Szett, 3 – Szett, 4 – Szett

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Schnerzinger Piccolo Protector – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)