Barion Pixel

Schnerzinger falon kívüli fali aljzat
2022.02.20.
Schnerzinger New Innovator 12 aljzatos tapszuro audiome
Schnerzinger New Innovator 12 aljzatos tápszűrő
2022.02.20.

Schnerzinger New Innovator 8 aljzatos tápszűrő

A SCHNERZINGER New Innovator 8 aljzatos tápszűrő a SCHNERZINGER referencia szintű tápszűrője. Korlátozásmentes áramellátás, rögzített 2 méteres Extreme tápkábel.

ATOMIC BONDING, BIDIRECTIONAL BARRIER és GIGAHERTZ CANCELING technológiák.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

A Schnerzinger New Innovator 8 aljzatos tápszűrő a Schnerzinger referencia szintű tápszűrője. Korlátozásmentes áramellátást biztosít maximum 8 db audio eszköz számára. A New Innovator 12 tápkábele egy rögzített, kifejezetten a tápszűrő ellátásához optimalizált Extreme sorozatú tápkábel.

Az erőmű az Ön áramelosztásához – innovatív tápelosztás

A NEW INNOVATOR egy komplex, kétirányúan működő áramelosztó rendszer akár 8, illetve 12 készülékhez, amely az innovatív SCHNERZINGER áramelosztási technológia csúcsát képviseli.

Első pillantásra a NEW INNOVATOR egy túlméretezett tápegységnek tűnhet. Valójában azonban egy kis erőmű, amely az ATOMIC BONDING formázási eljárásoknak köszönhetően a legnagyobb impulzusáramok teljes sebességgel történő feldolgozására is alkalmas, teljesen megtisztítva azokat a zavaró erőterek negatív hatásaitól.

Kétirányú védelem – Bidirectional Barrier technológia

A SCHNERZINGER TÁPKÁBELEK és a NEW INNOVATOR PROTECTOR feltétlenül ajánlott együttes alkalmazása egy zárt rendszert alkot, megszakítás nélküli kétirányú hatásmechanizmussal.

A Schnerzinger New Innovator 12 aljzatos tápszűrő a GROUND GUARD használatával kombinálva a legnagyobb impulzusáramok feldolgozása a GIGA CANCELING technológiának köszönhetően ezen túlmenően a zavaró mezők negatív hatásaitól teljesen mentes végeredményt kínál.

Atomic bonding

A SCHNERZINGER kábelcsalád titka az ATOMIC BONDING technológiában rejlik. Ez a megnevezés egy rendkívül időigényes, több hónapig tartó formattálási folyamatsort takar. Ennek során a vezetőanyag olyan speciális kezelésben részesül, amelynek hatására minősége a hangzás szempontjából még a legkiválóbb, kriogén eljárással kezelt monokristályos OCC vezetőknél is minden tekintetben jobbá válik, méghozzá megdöbbentő mértékben. A kezelés eredménye az információ sűrűség jelentős növekedése mellett történő gyakorlatilag veszteségmentes információ továbbítás. Ennek köszönhetően újra értelmeződnek az olyan audiofil paraméterek, mint pl. a felbontás, hangszínpad, dinamika és a zeneiség.

Bidirectional barrier

A Bidirectional Barrier (kétirányú akadály) a Schnerzinger egyik egyik alaptechnológiája. Minden SCHNERZINGER kábel és minden CABLE PROTECTOR-ral vagy POWER PROTECTOR-ral ellátott SCHNERZINGER POWER termék kétirányú akadályt képez. Így az áramhálózatból vagy kábelekből érkező külső interferenciák blokkolásra kerülnek. A Hi-Fi eszközök által generált belső elektromos interferencia nem adódik át más eszközök számára, hanem kifelé disszipálódik. Minden önálló SCHNERZINGER termék külön-külön is megállja a helyét, de ha a teljes rendszer ezekből épül fel, az egy olyan zárt rendszert eredményez, amelyben nem szakad meg a kétirányú védelem.

Gigahertz canceling

A GIGAHERTZ CANCELING a SCHNERZINGER úttörő jeltisztító technológiája, amely egészen a gigahertz-es tartományig hatékonyan szűri meg az audio rendszereket a hangra nézve káros elektromos interferenciáktól. A gigahertz-es régióig terjedő működési tartomány és hatékonyság egyedülálló. Ennek megvalósításához a SCHNERZINGER nem problémás alkatrészeket, pl. kondenzátorokat, diódákat, szűrőket vagy energetikai elven működő elektroszmog kezelő termékeket használ. Ezek közül ugyanis még a leggyorsabb működésűek is lelassítják az elektronáramlást és késleltetik a jeltovábbítást, emiatt pedig jelentősen csökkentik az audio jel sávszélességét és annak sebességét.

Protectorok

A SCHNERZINGER PROTECTOR-ok egy vevő és egy vezérlő egységből állnak. A vevő egység egészen a gigahertzes tartományig működve összegyűjti a környezetéből az interferenciát okozó frekvenciákat és továbbítja azokat a a vezérlő egységhez. A vezérlő ezután  nagy sebességgel feldolgozza majd késleltetve továbbítja azokat a környezetbe. A megkapott, majd újra kibocsájtott frekvenciák között fennálló, precízen meghatározott időeltolás kioltást eredményez. Ez a megoldás anélkül minimalizálja a káros interferenciák hangra gyakorolt negatív hatását, hogy a legcsekélyebb mértékben csökkentené az audio jel sebességét vagy sávszélességét. Ezen túlmenően a rádió vezérelt eszközök funkcionalitását sem befolyásolja. A GIGAHERTZ-CANCELING technológia sávszélessége és működési órajele állítható, ez teszi lehetővé a PROTECTOR-ok bármilyen interferenciát okozó mező spektrumához történő illesztését. A sávszélesség változtatásával kiterjeszthető vagy csökkenthető az érzékelési tartomány, az órajel módosításával pedig a feldolgozás sebessége. A GIGAHERTZ-CANCELING nem növeli a szoba elektromágneses szennyezettségét, működése közben nem növekszik az elektroszmog.

 

További információk
Márka

Schnerzinger

Típus

Tápelosztó és szűrő

Technológia

Atomic Bonding

Dugó csatlakozó

Földelt dugalj, Schuko villásdugó

Hosszúság

2m

Kezelési

Kezelési

Schnerzinger New Innovator – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)