Barion Pixel

Schnerzinger Multi Guard Earth Protector és Zavarvédő
Schnerzinger Multi Guard Earth Protector és Zavarvédő
2022.06.27.
Schnerzinger Multi Guard Earth Protector és Zavarvédő
Schnerzinger Multi Guard Protector és Zavarvédő bővítőelem szett
2022.06.27.

Schnerzinger Multi Guard Room Protector és Zavarvédő

A GRID PROTECTOR hatását tovább fokozó, a szobát érő magas frekvenciás zavarokat kezelő interferencia szűrő.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: MUGR Kategória: Címkék:
Leírás

Schnerzinger Multi Guard Room a GRID PROTECTOR hatását tovább fokozó, a szobát érő magas frekvenciákat kezelő interferencia szűrő. Ez egy bővítő elem a Multi Guard rendszerhez. Kizárólag a szettben kapható Master egységgel működik együtt, önállóan nem használható!

Gigahertz canceling

A GIGAHERTZ CANCELING a SCHNERZINGER úttörő jeltisztító technológiája, amely egészen a gigahertz-es tartományig hatékonyan szűri meg az audio rendszereket a hangra nézve káros elektromos interferenciáktól. A gigahertz-es régióig terjedő működési tartomány és hatékonyság egyedülálló. Ennek megvalósításához a SCHNERZINGER nem problémás alkatrészeket, pl. kondenzátorokat, diódákat, szűrőket vagy energetikai elven működő elektroszmog kezelő termékeket használ. Ezek közül ugyanis még a leggyorsabb működésűek is lelassítják az elektronáramlást és késleltetik a jeltovábbítást, emiatt pedig jelentősen csökkentik az audio jel sávszélességét és annak sebességét.

Protectorok

A SCHNERZINGER PROTECTOR-ok egy vevő és egy vezérlő egységből állnak. A vevő egység egészen a gigahertzes tartományig működve összegyűjti a környezetéből az interferenciát okozó frekvenciákat és továbbítja azokat a vezérlő egységhez. A vezérlő ezután nagy sebességgel feldolgozza majd késleltetve továbbítja azokat a környezetbe. A megkapott, majd újra kibocsájtott frekvenciák között fennálló, precízen meghatározott időeltolás kioltást eredményez. Ez a megoldás anélkül minimalizálja a káros interferenciák hangra gyakorolt negatív hatását, hogy a legcsekélyebb mértékben csökkentené az audio jel sebességét vagy sávszélességét. Ezen túlmenően a rádió vezérelt eszközök funkcionalitását sem befolyásolja. A GIGAHERTZ-CANCELING technológia sávszélessége és működési órajele állítható, ez teszi lehetővé a PROTECTOR-ok bármilyen interferenciát okozó mező spektrumához történő illesztését. A sávszélesség változtatásával kiterjeszthető vagy csökkenthető az érzékelési tartomány, az órajel módosításával pedig a feldolgozás sebessége. A GIGAHERTZ-CANCELING nem növeli a szoba elektromágneses szennyezettségét, működése közben nem növekszik az elektroszmog.

További információk
Márka

Schnerzinger

Típus

Zavarvédelem – Protector

Technológia

Giga Canceling

Dugó csatlakozó

Schuko villásdugó

Kiszerelés

1 db

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Schnerzinger Multi Guard – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)