Barion Pixel

Schnerzinger Essential BNC Digitális összekötő kábel
2022.03.11.
Schnerzinger Essential LAN Digitális összekötő kábel
2022.03.16.

Schnerzinger Essential USB Digitális összekötő kábel

775 000 Ft

Schnerzinger Essential USB Digitális összekötő kábel 1,5 méteres hosszban, Atomic Bonding és Bidirectional Barrier technológiával. USB A – USB B vagy USB A – USB C kiszerelésben rendelhető.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: DIUD-ES Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Schnerzinger Essential USB Digitális összekötő kábel: belépő a Schnerzinger ATOMIC BONDING rendszerébe

Lenyűgöző hangminőség

A Schnerzinger fejlesztőcsapata már a belépő szintű Essential Line sorozatában is a legmagasabb szintű követelményeket támasztotta a vezetőanyaggal szemben. A fejlesztési fázisban nagy volt a kihívás, de sikerült a költségigényes ATOMIC BONDING eljárást optimálisan beépíteni ebbe a modellbe.

Az ESSENTIAL Line sorozat a lényegre koncentrál. Az egyes összetevők egymásra épülnek és egytől egyig magas színvonalon kerültek kifejlesztésre. A TS LINE-nal ellentétben ebben a sorozatban nincsenek minőségi szintek és opcionális kiegészítők.

A Schnerzinger ESSENTIAL LINE előnyei nyilvánvalóak

Intuitív koncepció és méltányos ár egy olyan minőségért, amellyel a Schnerzinger Essential USB Digitális összekötő kábel minden kétséget kizáróan sok felejthetetlen és varázslatos zenei pillanatot fog nyújtani a sokat tapasztalt és gyakorlott HiFi-hallgatóknak. A Schnerzinger ESSENTIAL LINE sorozatában analóg RCA, phono RCA, analóg XLR, digitális koax, BNC, AES/EBU, USB, LAN, illetve hangfal és tápkábelek elérhetőek.

Atomic bonding

A SCHNERZINGER kábelcsalád titka az ATOMIC BONDING technológiában rejlik. Ez a megnevezés egy rendkívül időigényes, több hónapig tartó formattálási folyamatsort takar. Ennek során a vezetőanyag olyan speciális kezelésben részesül, amelynek hatására minősége a hangzás szempontjából még a legkiválóbb, kriogén eljárással kezelt monokristályos OCC vezetőknél is minden tekintetben jobbá válik, méghozzá megdöbbentő mértékben. A kezelés eredménye az információ sűrűség jelentős növekedése mellett történő gyakorlatilag veszteségmentes információ továbbítás. Ennek köszönhetően újra értelmeződnek az olyan audiofil paraméterek, mint pl. a felbontás, hangszínpad, dinamika és a zeneiség.

Bidirectional barrier

A Bidirectional Barrier (kétirányú akadály) a Schnerzinger egyik egyik alaptechnológiája. Minden SCHNERZINGER kábel és minden CABLE PROTECTOR-ral vagy POWER PROTECTOR-ral ellátott SCHNERZINGER POWER termék kétirányú akadályt képez. Így az áramhálózatból vagy kábelekből érkező külső interferenciák blokkolódnak. A Hi-Fi eszközök által generált belső elektromos interferencia nem adódik át más eszközök számára, hanem kifelé disszipálódik. Minden önálló SCHNERZINGER termék külön-külön is megállja a helyét, de ha a teljes rendszer ezekből épül fel, az egy olyan zárt rendszert eredményez, amelyben nem szakad meg a kétirányú védelem.

 

További információk
Márka

Schnerzinger

Széria

ESSENTIAL – LINE

Típus

USB Kábal

Technológia

Atomic Bonding

Dugó csatlakozó

USB-A, USB-B, USB-C

Hosszúság

1.5m, 2.5m, 2m