Barion Pixel

Schnerzinger ESSENTIAL Phono RCA analóg összekötő kábel
2022.03.11.
Schnerzinger Essential AES/EBU Digitális összekötő kábel
2022.03.11.

Schnerzinger Essential KOAX Digitális összekötő kábel

775 000 Ft

Essential KOAX Digitális összekötő kábel 1,5 méteres hosszban Atomic Bonding és Bidirectional Barrier technológiával.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: DIRD-ES Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Schnerzinger Essential KOAX Digitális összekötő kábel 1,5 méteres hosszban Atomic Bonding technológiával.

Lenyűgöző hangminőség

A Schnerzinger fejlesztőcsapata már a belépő szintű Essential Line sorozatában is a legmagasabb szintű követelményeket támasztotta a vezetőanyaggal szemben. A fejlesztési fázisban nagy volt a kihívás, de sikerült a költségigényes ATOMIC BONDING eljárást optimálisan beépíteni ebbe a modellbe.

Az ESSENTIAL Line sorozat a lényegre koncentrál. Az egyes összetevők egymásra épülnek és egytől egyig magas színvonalon kerültek kifejlesztésre. A TS LINE-nal ellentétben ebben a sorozatban nincsenek minőségi szintek és opcionális kiegészítők.

A Schnerzinger ESSENTIAL LINE előnyei nyilvánvalóak

Intuitív koncepció és méltányos ár egy olyan minőségért, amellyel a Schnerzinger Essential KOAX Digitális összekötő kábel minden kétséget kizáróan sok felejthetetlen és varázslatos zenei pillanatot fog nyújtani a sokat tapasztalt és gyakorlott HiFi-hallgatóknak. A Schnerzinger ESSENTIAL LINE sorozatában analóg RCA, phono RCA, analóg XLR, digitális koax, BNC, AES/EBU, USB, LAN, illetve hangfal és tápkábelek elérhetőek.

Atomic bonding

A SCHNERZINGER kábelcsalád titka az ATOMIC BONDING technológiában rejlik. Ez a megnevezés egy rendkívül időigényes, több hónapig tartó formattálási folyamatsort takar. Ennek során a vezetőanyag olyan speciális kezelésben részesül, amelynek hatására minősége a hangzás szempontjából még a legkiválóbb, kriogén eljárással kezelt monokristályos OCC vezetőknél is minden tekintetben jobbá válik, méghozzá megdöbbentő mértékben. A kezelés eredménye az információ sűrűség jelentős növekedése mellett történő gyakorlatilag veszteségmentes információ továbbítás. Ennek köszönhetően újra értelmeződnek az olyan audiofil paraméterek, mint pl. a felbontás, hangszínpad, dinamika és a zeneiség.

Bidirectional barrier

A Bidirectional Barrier (kétirányú akadály) a Schnerzinger egyik egyik alaptechnológiája. Minden SCHNERZINGER kábel és minden CABLE PROTECTOR-ral vagy POWER PROTECTOR-ral ellátott SCHNERZINGER POWER termék kétirányú akadályt képez. Így az áramhálózatból vagy kábelekből érkező külső interferenciák blokkolódnak. A Hi-Fi eszközök által generált belső elektromos interferencia nem adódik át más eszközök számára, hanem kifelé disszipálódik. Minden önálló SCHNERZINGER termék külön-külön is megállja a helyét, de ha a teljes rendszer ezekből épül fel, az egy olyan zárt rendszert eredményez, amelyben nem szakad meg a kétirányú védelem.

További információk
Márka

Schnerzinger

Széria

ESSENTIAL – LINE

Típus

SPDIF kábel

Technológia

Atomic Bonding

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

1.5m

Extra hosszúság

0.5 méterenként