Barion Pixel

Audioquest Niagara 1200 Tápelosztó és Szűrő
Audioquest Niagara 1200 Tápelosztó és Szűrő
2022.06.21.
Schnerzinger Multi Guard Protector és Zavarvédő Szett
Schnerzinger Multi Guard Protector és Zavarvédő Szett
2022.06.24.

Schnerzinger EMI PROTECTOR

Közeltéri magasfrekvenciás interferencia elnyomás

Az EMI PROTECTOR a GIGA CANCELING technológiát a készülék közvetlen környezetére koncentrálja, és széles sávban véd a nagyfrekvenciás zavaró interferenciák ellen.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: EMPB Kategória: Címkék:
Leírás

Schnerzinger EMI PROTECTOR

Közeltéri magasfrekvenciás interferencia elnyomás

Az EMI PROTECTOR a GIGA CANCELING technológiát a készülék közvetlen környezetére koncentrálja, és széles sávban véd a nagyfrekvenciás zavaró interferenciák ellen.

Az EMI PROTECTOR felszabadítja a hallgatói teret a kritikus zavaró interferencia csúcsok hatása alól, ezért alkalmas a használata a kritikus területeken: például a hangszórók között, a HiFi berendezések közelében vagy a hallgatói pozícióban.

A többi PROTECTOR-hoz hasonlóan az EMI PROTECTOR is a forradalmi GIGAHERTZ CANCELING technológiát használja. A teljesítményt a közvetlen környezetére összpontosítja, és hatékonyan véd a magas frekvenciájú interferenciák okozta hangminőség-veszteségtől.

A Schnerzinger EMI PROTECTOR három teljesítményszinten működhet és két funkcionális áramkörrel rendelkezik a GIGAHERTZ CANCELING technológia sávszélességének és órajelének egyszerű beállításához. Ez lehetővé teszi az illesztést és azt, hogy bármilyen zavar spektrumához alkalmazkodjon. A sávszélesség változtatásával bővül vagy csökken az érzékelési tartomány, az órajelsebesség változtatásával pedig a feldolgozási sebesség.
Minél szűkebb sávszélesség, annál nagyobb a hatásfok és kisebb az érzékelési tartomány. Minél alacsonyabb az órajel sebesség, annál magasabb a zavarok kioltási aránya és annál kevesebb zavarfrekvencia érzékelhető.

Gigahertz canceling

A GIGAHERTZ CANCELING a SCHNERZINGER úttörő jeltisztító technológiája, amely egészen a gigahertz-es tartományig hatékonyan szűri meg az audio rendszereket a hangra nézve káros elektromos interferenciáktól. A gigahertz-es régióig terjedő működési tartomány és hatékonyság egyedülálló. Ennek megvalósításához a SCHNERZINGER nem problémás alkatrészeket, pl. kondenzátorokat, diódákat, szűrőket vagy energetikai elven működő elektroszmog kezelő termékeket használ. Ezek közül ugyanis még a leggyorsabb működésűek is lelassítják az elektronáramlást és késleltetik a jeltovábbítást, emiatt pedig jelentősen csökkentik az audio jel sávszélességét és annak sebességét.

Protectorok

A SCHNERZINGER PROTECTOR-ok egy vevő és egy vezérlő egységből állnak. A vevő egység egészen a gigahertzes tartományig működve összegyűjti a környezetéből az interferenciát okozó frekvenciákat és továbbítja azokat a vezérlő egységhez. A vezérlő ezután nagy sebességgel feldolgozza majd késleltetve továbbítja azokat a környezetbe. A megkapott, majd újra kibocsájtott frekvenciák között fennálló, precízen meghatározott időeltolás kioltást eredményez. Ez a megoldás anélkül minimalizálja a káros interferenciák hangra gyakorolt negatív hatását, hogy a legcsekélyebb mértékben csökkentené az audio jel sebességét vagy sávszélességét. Ezen túlmenően a rádió vezérelt eszközök funkcionalitását sem befolyásolja. A GIGAHERTZ-CANCELING technológia sávszélessége és működési órajele állítható, ez teszi lehetővé a PROTECTOR-ok bármilyen interferenciát okozó mező spektrumához történő illesztését. A sávszélesség változtatásával kiterjeszthető vagy csökkenthető az érzékelési tartomány, az órajel módosításával pedig a feldolgozás sebessége. A GIGAHERTZ-CANCELING nem növeli a szoba elektromágneses szennyezettségét, működése közben nem növekszik az elektroszmog.

További információk
Márka

Schnerzinger

Típus

Zavarvédelem – Protector

Technológia

Giga Canceling

Dugó csatlakozó

Schuko villásdugó

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Schnerzinger EMI Protector – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)