Barion Pixel

Schnerzinger Component Guard Protector és Zavarvédő Szett
Schnerzinger Component Guard komponens bővítőelem szett
2022.06.29.
Schnerzinger Speaker Amp Guard bővítőelem
Schnerzinger Speaker Amp Guard Zavarvédő Szett
2022.07.01.

Schnerzinger Component Guard komponens bővítőelem

Szabadon választható bővítőelem a Schnerzinger Component Guard Protector és Zavarvédő rendszerhez. A bővítő elemek kizárólag a Component Guard szettben kapható Master egységgel működnek együtt, önállóan nem használhatóak! A csomag nem tartalmaz Master egységet!

Szállítás: 10 munkanapon belül.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: COGB. Kategória: Címkék:
Leírás

Schnerzinger Component Guard komponens bővítőelem az eszközökből származó belső zavaró interferenciák megszüntetésére szolgál. Aktívan az egész készüléket és a közvetlen környezetet védi a nagyfrekvenciás sugárzástól. GIGA CANCELING technológiával. Ez egy bővítőelem a Component Guard rendszerhez. Kizárólag a Component Guard szettben kapható Master egységgel működnek együtt és önállóan nem használható! A csomag nem tartalmaz Master egységet!

A csomag tartalma 1db szabadon választható Component egység.

COMPONENT EGYSÉGEK TÍPUSAI:
  • RCA
  • XLR mama
  • XLR papa
  • BNC
  • USB – A
  • USB – B
  • USB – C
  • RJ45
  • HDMI

Gigahertz canceling

A GIGAHERTZ CANCELING a SCHNERZINGER úttörő jeltisztító technológiája, amely egészen a gigahertz-es tartományig hatékonyan szűri meg az audio rendszereket a hangra nézve káros elektromos interferenciáktól. A gigahertz-es régióig terjedő működési tartomány és hatékonyság egyedülálló. Ennek megvalósításához a SCHNERZINGER nem problémás alkatrészeket, pl. kondenzátorokat, diódákat, szűrőket vagy energetikai elven működő elektroszmog kezelő termékeket használ. Ezek közül ugyanis még a leggyorsabb működésűek is lelassítják az elektronáramlást és késleltetik a jeltovábbítást, emiatt pedig jelentősen csökkentik az audio jel sávszélességét és annak sebességét.

Protectorok

A SCHNERZINGER PROTECTOR-ok egy vevő és egy vezérlő egységből állnak. A vevő egység egészen a gigahertzes tartományig működve összegyűjti a környezetéből az interferenciát okozó frekvenciákat és továbbítja azokat a vezérlő egységhez. A vezérlő ezután nagy sebességgel feldolgozza majd késleltetve továbbítja azokat a környezetbe. A megkapott, majd újra kibocsájtott frekvenciák között fennálló, precízen meghatározott időeltolás kioltást eredményez. Ez a megoldás anélkül minimalizálja a káros interferenciák hangra gyakorolt negatív hatását, hogy a legcsekélyebb mértékben csökkentené az audio jel sebességét vagy sávszélességét. Ezen túlmenően a rádió vezérelt eszközök funkcionalitását sem befolyásolja. A GIGAHERTZ-CANCELING technológia sávszélessége és működési órajele állítható, ez teszi lehetővé a PROTECTOR-ok bármilyen interferenciát okozó mező spektrumához történő illesztését. A sávszélesség változtatásával kiterjeszthető vagy csökkenthető az érzékelési tartomány, az órajel módosításával pedig a feldolgozás sebessége. A GIGAHERTZ-CANCELING nem növeli a szoba elektromágneses szennyezettségét, működése közben nem növekszik az elektroszmog.

További információk
Márka

Schnerzinger

Típus

Zavarvédelem – Protector

Technológia

Giga Canceling

Dugó csatlakozó

BNC, HDMI, RCA Dugó, RJ-45, USB-A, USB-B, USB-C, XLR csatlakozó (mama), XLR csatlakozó (papa)

Kiszerelés

1 db

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Schnerzinger Component Guard – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)