Barion Pixel

Schnerzinger FUSE biztositek Audiome
Schnerzinger FUSE biztosíték
2024.05.16.

Schnerzinger Allocator hálózati elosztó

Az ALLOCATOR a korábbi Schnerzinger hálózati elosztók által képviselt minőséget egy még magasabb szintre emeli. Az ALLOCATOR egy új fejlesztésű, ATOMIC BONDING technológiával kezelt összetett rendszer integrált GIGA CANCELING technológiával, 2m-es nagyáramú tápkábellel és belső kábelezéssel és BIDIRECTIONAL BARRIER technológiával, 10 db exkluzív Schnerzinger aljzattal.

Szállítás: 10 munkanapon belül.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Schnerzinger Allocator hálózati elosztó

Az ALLOCATOR sokkal több, mint egy átlagos elosztó. Egy akár 10 eszköz számára tervezett komplex energiamegosztó rendszer, egy áramellátó állomás, amelyet a maximális vezetőképesség jegyében terveztek. A példátlan interferencia védelmet az integrált GIGA CANCELING technológia teszi lehetővé. Aktívan védi a környezetből érkező magas frekvenciás sugárzástól az ALLOCATOR-t.

Az ALLOCATOR a korábbi Schnerzinger hálózati elosztók által képviselt minőséget egy még magasabb szintre emeli. Egy új fejlesztésű, ATOMIC BONDING technológiával kezelt összetett rendszer integrált GIGA CANCELING technológiával, 2m-es nagyáramú tápkábellel és belső kábelezéssel és BIDIRECTIONAL BARRIER technológiával, 10 db exkluzív Schnerzinger aljzattal.

Az ALLOCATOR számos optimalizációs megoldás mellett tehát a Schnerzinger GIGA CANCELING, ATOMIC BONDING és BIDIRECTIONAL BARRIER technológiáit egyaránt megkapta. Példa nélküli hangminőséget kínál és a legmagasabb elvárásokat is teljesíti.

Integrált Schnerzinger technológiák

A GIGA CANCELING védi az ALLOCATOR-t a magasfrekvenciás sugárzás ellen, egyedülálló tisztaságot és természetességet eredményez a teljes spektrumban szabad és akadálytalan tranziensek mellett. Mivel nem használ kondenzátorokat, ezért az azokra jellemző időzítési hibák nem jelentkeznek.

A tökéletes hangzás, a megdöbbentő térleképezés, hangszínpad és rétegzettség az ATOMIC BONDING technológiával készült nagy áramú tápkábelnek és belső kábelezésnek köszönhető. Emiatt a felbontás, a zeneiség, a makro- és mikrodinamika egyaránt korlátozás mentes.

A BIDIRECTIONAL BARRIER – kétirányú interferencia védelem – feladata pedig az interferenciákat okozó zavarzónák átvitelének és cseréjének meghiúsítása. Az integrált GIGA CANCELING és BIDIRECTIONAL BARRIER technológiák megvédik az eszközt a közvetlen környezetből érkező magas frekvenciás interferenciáktól. Egyúttal megakadályozzák, hogy azok kicserélődjenek, átadódjanak az audio berendezések között.

A rögzített tápkábel a hálózatból érkező interferenciákkal szembeni védelem első akadálya, de az alkalmazott megoldások miatt az ALLOCATOR védelmet nyújt a potenciálkülönbség ellen is. Mivel nincsenek szűrők, nincsenek dinamikai korlátok sem, a tömör, rezgéscsillapított ház és készüléklábak miatt pedig hatékony és optimalizált az elcsatolás.

Két változat: Allocator és Allocator MAX

Az ALLOCATOR két változatban elérhető, ez két minőségi kategóriát jelent: az ALLOCATOR a standard változat, az ALLOCATOR MAX a csúcsmodell. A MAX változat szerkezete összetettebb és a kábelezése intenzívebb ATOMIC BONDING kezelést kapott.

Az ALLOCATOR sokkal több, mint egy átlagos elosztó: egy akár 10 eszköz számára tervezett komplex energiamegosztó rendszer, egy áramellátó állomás, amelyet a maximális vezetőképesség jegyében terveztek. Mindez egyrészt annak köszönhető, hogy a SCHNERZINGER ATOMIC BONDING vezető anyagát használták, másrészt az eszközben nincsenek szűrők és kondenzátorok. Az ATOMIC BONDING technológiának köszönhetően a rögzített tápkábel és minden belső kábel teljesen akadálytalanul kezeli még a legnagyobb impulzusáramokat is. Ezen túl minden felületi kontakt pontot is alávetettek a formattálási eljárásnak, hogy ezzel is minimalizálják azok ellenállását.

Az ALLOCATOR különleges, nagyáramú tápkábele tehát első akadályként szolgál az áramhálózatból és a környezetből érkező interferenciákkal szemben, de az ALLOCATOR ennél sokkal tovább megy. A belső kábelezés a BIDIRECTIONAL BARRIER technológia miatt az összes telepített aljzat között is védelmet nyújt. Azzal pedig, ha az audio eszközök is SCHNERZINGER tápkábelekkel csatlakoznak az ALLOCATOR-ba, egy különösen védett rendszer jöhet létre. Egy ilyen rendszer teljesen megakadályozza, hogy az áramhálózatból és a környezetből érkező zavarok behatoljanak az audio eszközökbe. Így tehát a magas frekvenciás interferencia kibocsátás és az összekapcsolt eszközök között az interferenciákat okozó zavarzónák átvitele és cseréje egyaránt meghiúsul.

Az ALLOCATOR által létrehozott szinergiahatások a SCHNERZINGER GRID PROTECTOR-ral és a MULTI GUARD-okkal kombinálva lenyűgözőek. Az ALLOCATOR, a GRID PROTECTOR és a MULTI GUARD-ok által használt fő technológiák, valamint a hozzáadott Schnerzinger tápkábelek egy nagyon magas szintű zeneiséget közvetíteni képes áramhálózati elosztó rendszert eredményeznek. Ennek eredménye pedig a teljesen interferencia és korlátozás mentes áramszállítás, ami a hangzásban is megnyilvánul: a zenereprodukció korlátai megszűnnek.

További információk
Típus

Allocator, Allocator MAX