Barion Pixel

Pro-Ject RPM 1 Carbon analóg lemezjátszó Ortofon 2M Red hangszedővel
2023.02.03.
Soundcare 00101 – (M6) hangfal tüske (4 db)
2023.02.08.

Rekkord RCM lemezmosó

269 000 Ft

Ultraerős vákuummotor, kiemelkedő tisztítási hatékonyság. Nagy űrtartalmú, könnyen üríthető belső tartály, európai gyártás, kiváló alapanyagok.

A barázdák igazán hatékony tisztításához nedves tisztítás szükséges, a REKKORD RCM nagy teljesítményű lemeztisztító géppel két fordulat alatt tökéletesen megtisztíthatja lemezeit.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

REKKORD RCM lemezmosó – tiszta lemezek két fordulat alatt.

REKKORD RCM nagy teljesítményű lemeztisztító gép

Az új REKKORD RCM egy nagy teljesítményű lemeztisztító gép, amely ultraerős vákuummotorral és olyan tisztítási hatékonysággal rendelkezik, amely messze meghaladja az ebben az árkategóriában elérhető más tisztítógépek általában megszokott teljesítmény jellemzőit. A barázdák igazán hatékony tisztításához nedves tisztítás szükséges – a REKKORD RCM szupererős vákuummotorjával pedig két fordulat alatt képes teljesen megtisztítani a lemezeket. A legjobb eredmény egy előre és egy hátrafelé történő fordulattal érhető el, a tökéletes tisztításhoz megfelelő tisztítófolyadék is szükséges. Az alkoholos tisztítófolyadékok azonban tönkretehetik a barázdákban tárolt zenei mikroinformációkat – ezért a REKKORD környezetbarát, alkoholmentes tisztítófolyadékot használ. Az RCM alumíniumfelülete anélkül áll ellen az esetleg kiömlő folyadéknak, hogy a készülékház sérülne.

A nehéz leszorító korong tisztítás közben stabilizálja a lemezt, így a vákuumkar és a motor egyenletesen tud dolgozni a teljes felületen. A korong a lemezcímkét is elzárja a tisztítófolyadéktól, így elkerülhető annak sérülése. A vízálló mikroporózus gumiréteg megvédi a lemeztányért a víz felszívódásától, így a lemez alja minden tisztítás után tiszta marad. A tömör, forgácsolt vákuumkar mechanikailag stabil, és az összes szívóerőt közvetlenül a lemezfelületre összpontosítja anélkül, hogy az megsérülne. Az öntapadós tisztító szalagokkal kombinálva a lemezek tökéletesen tiszták lesznek, nagy űrtartalmú (2 liter) belső tartály gyűjti össze az elhasznált folyadékot, amely könnyedén üríthető. A mellékelt tisztítóoldat használatakor a folyadék nagy része elpárolog a tartályban, így azt szinte soha nem kell kiüríteni még több ezer lemez tisztítása után sem.

Európai gyártás, kiváló alapanyagok

A REKKORD RCM lemezmosó Európában készül, kiváló minőségű anyagokból és kiváló gyártási minőségben. Számos praktikus funkciójával és kivételesen stabil mechanikai működésével hatékonyan ötvözi az ipari formatervezés nyújtotta megjelenést az egyszerű használhatósággal az analóg lemezek nagyszerű megszólalásáért.

Műszaki adatok:
  • Feszültség:  110/120 vagy 230/240 Volt, 50 vagy 60 Hz
  • Tisztítási sebesség:  30 RPM
  • Tartozékok:  kefe, porszívókar, öntapadós tisztító szalag, alumínium cső, tisztítófolyadék (100 ml)
  • Tápkábel Tápcsatlakozás:   110/120 vagy 230/240V, 50/60 Hz
  • Teljesítmény felvétel:   230V/800W, 120V/650W
  • Méretek:   418x269x328 mm (szélesség x magasság x mélység)
  • Tömeg: 8,6 kg
További információk
Tömeg 8,6 kg
Méretek 328 × 418 × 269 cm

Érdekelhetnek még…

  • Pro-Ject Clean it szénszálas tűtisztító kefe

    3 790 Ft