Barion Pixel

Rekkord F400 Automata Lemezjátszó
Rekkord F400 Automata Lemezjátszó
2022.04.11.
Schnerzinger grid protector audiome
Schnerzinger GRID PROTECTOR
2022.04.11.

Rekkord M500 Lemezjátszó

239 900 Ft319 900 Ft

Manuális subsasszis lemezjátszó hangszedő nélkül vagy Ortofon 2M Blue hangszedővel , csillapított alumínium tányér, 8,3″ hangkar, egyenáramú három sebességű (33/45/78 RPM) motor, ellensúly néküli tűnyomás állítás, phono kábel és atisztatikus lemezalátét.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Az M sorozatunk első manuális REKKORD lemezjátszójaként a REKKORD M500 lemezjátszóval nagyon magasra tettük a lécet. A cél egy olyan manuális lemezjátszó kialakítása volt, amely a műszakilag magas minőséget képviselő REKKORD hangkarokon alapszik, és amely egy nehéz alap sasszi és egy lebegő szubsasszi kombinációja egy modern csomagban.

A karcsú kialakítás ellenére az alapváz kellő tömeggel rendelkezik ahhoz, hogy mindenféle külső zajhatást és rezgést csillapítson. Az alumínium borítású alváz négy speciális parabolikus rugón lebeg, és ezért függetlenítve van a váz többi részétől. Ez biztosítja a külső zavarok további minimalizálását. A három speciálisan csillapított alumínium láb a kardános hangkar rögzítéssel együtt szükségtelenné teszi a lemezjátszó időigényes szintezését.

Természetesen a teljesen automata gépeink nagy pontosságú antiskating és tűnyomás beállításai itt is alkalmazásra kerültek, a problémamentes és egyszerű telepítés így mindig garantált. A Rekkord M500 lemezjátszó nem csak külső megjelenésében meggyőző. Az M500 a kiváló minőségű Ortofon 2M Blue hangszedővel és anélkül is kapható, amely a felvételek minden részletét megjeleníti. A hangok és hangszerek még természetesebben szólalnak meg, mint korábban. A lemezjátszóhoz kábelek, porvédő és egy egyszerű adapter jár.

 

A Rekkord M500 Lemezjátszó a Rekkord kisebbik érintésvezérlésű manuális szubsasszis lemezjátszója. Az ellensúly nélküli tűnyomás állítás, a csillapított alumínium lemeztányér és a phono kábel itt alaptartozék. 8,3 collos súlykiegyenlített hangkarja alumíniumból készült, kardán csapágyazású, a szíjhajtás pedig lapos szíjjal történik. Az M500 hangszedő nélkül vagy gyárilag beállított Ortofon 2M Blue hangszedővel rendelhető. DC motorja 33/45 fordulatszámú.  Az M500 fekete vagy ezüst színben kapható.

 

További információk
Márka

Rekkord

Típus

Manuális lemezjátszó

Hangszedő

Hangszedő nélkül, Ortofon 2M Blue

Beépített Phono előerősítő

Nincs

Technológia

Szubsasszi

Hangkar

8.3 colos

Meghajtás

Szíjhajtás ( Belt Drive )

Motortípus

Egyenáram ( DC )

Tányér

Csillapított alumínium

Tányércsapágy

Bronz

Választható sebesség

33 RPM, 45 RPM, 78 RPM

Kiementek

RCA analóg ( aszimmetrikus )

Szín

Ezüst, Fekete

Videó

Videó