Barion Pixel

Silent Angel Munich M1 Streamer és hálózati audio lejátszó
Silent Angel Munich M1 Streamer és hálózati audio lejátszó
2022.04.06.
Rekkord M500 Lemezjátszó
Rekkord M500 Lemezjátszó
2022.04.11.

Rekkord F400 Automata Lemezjátszó

169 900 Ft179 900 Ft

Teljesen automata subsasszis lemezjátszó Ortofon 2M Red hangszedővel, 8,3″ hangkar, egyenáramú három sebességű (33/45/78 RPM) motor, phono kábel és antisztatikus lemezalátét

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

A REKKORD F400 egy teljesen automata, szubsasszis lemezjátszó, amely nem csak a hangzás tekintetében meggyőző, hanem igazi szemet gyönyörködtető darab is. A teljesen automata rendszer, valamint a hangkar és a csillapított alumínium tányér egy lebegő alvázplatformra épül, amely a váz többi részétől el van választva. Az F400 súly nélküli nyomóerő-beállítással rendelkezik, amely közvetlenül a csapágyközéppontban optimalizálja a súlypontot. Az automata rendszert tapasztalt technikusok állítják be és finomhangolják, és egy rendkívül összetett mechanikára épül, amely hosszú évtizedek alatt vált éretté és fejlesztették még tovább. Az előre beállított, kiváló minőségű Ortofon 2M Red hangszedőt egy szénszál-erősítésű headshell-re szerelték, amely tökéletes kapcsolódást biztosít az alumínium hangkarhoz. A 2M Red egy univerzális hangszedő, amely nyílt és dinamikus hangzást biztosít, enyhén meleg karakterrel. A bázis MDF-ből készült, és 4 különböző kivitelben kapható: szaténfekete, magasfényű fekete, valamint cseresznye- vagy makassar valódi fa furnér. A lemezjátszóhoz kábelek, porvédő és egy adapter tartozik.

 

 

A Rekkord F400 Automata Lemezjátszó a Rekkord legjobb automata lemezjátszója és több ponton is előrelépést jelent az F300-hoz képest: az F400 egy automata szubsasszis lemezjátszó, de ellensúly nélküli tűnyomás állítással és csillapított alumínium lemeztányérral szerelve. DC motorja nemcsak a 33/45, hanem a 78-as fordulatú lemezek lejátszását is lehetővé teszi. A 8,3 collos súlykiegyenlített kar egy új hangkar geometriát kapott, fejlettebb a kardán csapágyazás, a headshell szénszálas, a fa bázis még jobb rezgéscsillapítású, a szíjhajtás pedig lapos szíjjal történik. A phono kábel és az antisztatikus lemezalátét alaptartozék és a lemezjátszó gyárilag beállított Ortofon 2M Red hangszedővel van szerelve. Az F400 fekete, zongoralakk fekete, cseresznye és makasszári mahagóni színekben kapható.

F400 MODELL JELENTI A BELÉPŐT AZ AUTOMATA LEMEZJÁTSZÓK VILÁGÁBA:
  1. lemezt a tányérra helyezni
  2. kiválasztani a fordulatszámot
  3. megnyomni a start gombot
F400 MINDENT ELVÉGEZ:
  1. automatikusan odahelyezi a hangkart a bevezető barázdára,
  2. majd a lemez végéhez érve visszateszi azt a kiindulópontra
  3. kikapcsolja a motort

 

További információk
Márka

Rekkord

Típus

Automata lemezjátszó

Hangszedő

Ortofon 2M Red

Beépített Phono előerősítő

Nincs

Technológia

Szubsasszi

Hangkar

8.3 colos

Meghajtás

Szíjhajtás ( Belt Drive )

Motortípus

Egyenáram ( DC )

Tányér

Alumínium

Tányércsapágy

Bronz

Választható sebesség

33 RPM, 45 RPM, 78 RPM

Kiementek

RCA analóg ( aszimmetrikus )

Szín

Cseresznye, Fekete, Macassar ( mahagóni ), Magasfényű fekete

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Rekkord F400 Automata Lemezjátszó Angol – Letöltés

Rekkord F400 Automata Lemezjátszó Magyar – Letöltés