Barion Pixel

Rekkord F100P Automata Lemezjátszó beépített phonoval
Rekkord F100P Automata Lemezjátszó beépített phonoval
2022.04.06.
Rekkord F110 Automata Lemezjátszó
Rekkord F110 Automata Lemezjátszó
2022.04.06.

Rekkord F110P Automata Lemezjátszó beépített phonoval

99 900 Ft

Teljesen automata subsasszis lemezjátszó Audio-Technica AT3600 hangszedővel, beépített MM phono előerősítő, 8,3″ hangkar, egyenáramú két sebességű (33/45 RPM) motor, phono kábel és atisztatikus lemezalátét.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

A REKKORD F110 Automata Lemezjátszó beépített phonoval a belépő szintű szubsasszis lemezjátszónk. A teljes automata rendszer, valamint a hangkar és a csillapított alumínium tányér egy szabadon lebegő alváz platformra épül, amely a váz többi részétől el van választva. A lemezjátszó a dobozból kivéve azonnal lejátszásra kész, csak az erősítőhöz kell csatlakoztatni. Mivel ez egy teljesen automata lemezjátszó, nagy kényelmet nyújt Önnek. Csak meg kell nyomni a start gombot, és a hangkar önállóan a megfelelő pozícióba áll, és elkezdi lejátszani a zenét. A lemez végén az automatika felemeli a kart, visszahelyezi a nyugalmi helyzetbe, és kikapcsolja a motort. Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a zenét, a lemezjátszó pedig mindent elvégez Ön helyett. Az előre beállított AT3600L vagy AT91 hangszedőt egy szénszál erősítésű headshell-re szerelték, amely tökéletes kapcsolódást biztosít az alumínium hangkarhoz. A beépített phono előerősítőt közvetlenül az erősítő Line bemenetére kell csak kötni. A lemezjátszóhoz kábelek, porvédő és egyetlen adapter tartozik.

 

 

A Rekkord F110P Automata Lemezjátszó beépített phonoval minden paraméterét tekintve megegyezik az F110-es modellel, de egy beépített phono előerősítőt is tartalmaz. Az F110P egy lépéssel előrébb jár belépő modellhez képest: mindenben megegyeznek, de az F110 már szubsasszis lemezjátszó. Két hangszedő választható hozzá: az Audio-Technica AT-91 vagy az AT-3600. Utóbbinak merevebb a tűszára és nagyobb tűnyomással használatos, ami miatt a DJ-k jobban kedvelik, de a tű emiatt kicsit jobban is kopik, ezért  ennek figyelembe vételével javasolt kiválasztani a kért hangszedőt. Az F110P egy teljesen automatikus lemezjátszó 8,3 collos súlykiegyenlített hangkarral, DC motorja 33/45 fordulatszámú, tartozik hozzá egy antisztatikus lemezalátét és egy phono kábel.

F110P MODELL JELENTI A BELÉPŐT AZ AUTOMATA LEMEZJÁTSZÓK VILÁGÁBA:
  1. lemezt a tányérra helyezni
  2. kiválasztani a fordulatszámot
  3. megnyomni a start gombot
F110P MINDENT ELVÉGEZ:
  1. automatikusan odahelyezi a hangkart a bevezető barázdára,
  2. majd a lemez végéhez érve visszateszi azt a kiindulópontra
  3. kikapcsolja a motort

 

További információk
Márka

Rekkord

Típus

Automata lemezjátszó

Hangszedő

Audio-Technica AT3600

Beépített Phono előerősítő

MM phono

Technológia

Szubsasszi

Hangkar

8.3 colos

Meghajtás

Szíjhajtás ( Belt Drive )

Motortípus

Egyenáram ( DC )

Tányér

Alumínium

Tányércsapágy

Bronz

Választható sebesség

33 RPM, 45 RPM

Kiementek

RCA analóg ( aszimmetrikus )

Szín

Fekete

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Rekkord F110P Automata Lemezjátszó Angol – Letöltés

Rekkord F110P Automata Lemezjátszó Magyar – Letöltés