Barion Pixel

Rekkord F110P Automata Lemezjátszó beépített phonoval
Rekkord F110P Automata Lemezjátszó beépített phonoval
2022.04.06.
Rekkord F300 Automata Lemezjátszó
Rekkord F300 Automata Lemezjátszó
2022.04.06.

Rekkord F110 Automata Lemezjátszó

89 900 Ft99 900 Ft

Teljesen automata subsasszis lemezjátszó Audio-Technica AT91 vagy AT3600 hangszedővel, 8,3″ hangkar, egyenáramú két sebességű (33/45 RPM) motor, phono kábel és atisztatikus lemezalátét.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

A REKKORD F110 Automata Lemezjátszó a belépő szintű szubsasszis lemezjátszónk. A teljes automata rendszer, valamint a hangkar és a csillapított alumínium tányér egy szabadon lebegő alváz platformra épül, amely a váz többi részétől el van választva. A lemezjátszó a dobozból kivéve azonnal lejátszásra kész, csak az erősítőhöz kell csatlakoztatni. Mivel ez egy teljesen automata lemezjátszó, nagy kényelmet nyújt Önnek. Csak meg kell nyomni a start gombot, és a hangkar önállóan a megfelelő pozícióba áll, és elkezdi lejátszani a zenét. A lemez végén az automatika felemeli a kart, visszahelyezi a nyugalmi helyzetbe, és kikapcsolja a motort. Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a zenét, a lemezjátszó pedig mindent elvégez Ön helyett. Az előre beállított AT3600L vagy AT91 hangszedőt egy szénszál erősítésű headshell-re szerelték, amely tökéletes kapcsolódást biztosít az alumínium hangkarhoz. Ha beépített phono előerősítőre is szüksége van, akkor az F110P modell a megfelelő választás. A lemezjátszóhoz kábelek, porvédő és egyetlen adapter tartozik.

 

 

A Rekkord F110 Automata Lemezjátszó egy lépéssel előrébb jár belépő modellhez képest: mindenben megegyeznek, de az F110 már szubsasszis lemezjátszó és két hangszedő választható hozzá: az Audio-Technica AT-91 vagy az AT-3600. Utóbbinak merevebb a tűszára és nagyobb tűnyomással használatos, ami miatt a DJ-k jobban kedvelik, de a tű emiatt kicsit jobban is kopik, ezért  ennek figyelembe vételével javasolt kiválasztani a kért hangszedőt. Az F110 egy teljesen automatikus lemezjátszó 8,3 collos súlykiegyenlített hangkarral, DC motorja 33/45 fordulatszámú, tartozik hozzá egy antisztatikus lemezalátét és egy phono kábel. Fekete színben kapható.

F110 MODELL JELENTI A BELÉPŐT AZ AUTOMATA LEMEZJÁTSZÓK VILÁGÁBA:
  1. lemezt a tányérra helyezni
  2. kiválasztani a fordulatszámot
  3. megnyomni a start gombot
F110 MINDENT ELVÉGEZ:
  1. automatikusan odahelyezi a hangkart a bevezető barázdára,
  2. majd a lemez végéhez érve visszateszi azt a kiindulópontra
  3. kikapcsolja a motort

 

További információk
Márka

Rekkord

Típus

Automata lemezjátszó

Hangszedő

Audio-Technica AT3600, Audio-Technica AT91

Beépített Phono előerősítő

Nincs

Technológia

Szubsasszi

Hangkar

8.3 colos

Meghajtás

Szíjhajtás ( Belt Drive )

Motortípus

Egyenáram ( DC )

Tányér

Alumínium

Tányércsapágy

Bronz

Választható sebesség

33 RPM, 45 RPM

Kiementek

RCA analóg ( aszimmetrikus )

Szín

Fekete

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Rekkord F110 Automata Lemezjátszó Angol – Letöltés

Rekkord F110 Automata Lemezjátszó Magyar – Letöltés