Barion Pixel

Hobo Blues Band – Kopaszkutya
2023.10.09.
focal stellia fejhallgato audiome
Focal Stellia zárt fejhallgató
2023.10.11.

Naim Uniti Atom HE streamer/fejhallgató erősítő

1 199 990 Ft

A Uniti Atom Headphone Edition bármilyen helyiséget saját zenehallgató szobává varázsolhat. Míg a tipikus fejhallgató-erősítők a számítógéphez való csatlakoztatást igénylik, addig a Uniti Atom Headphone Edition rendelkezik az összes tudással és funkcióval – és a Naim exkluzív streaming platformjával. A többszörösen díjnyertes Uniti Atom fejhallgatóra optimalizált változata 6,3 mm-es és szimmetrikus 4 pin XLR és 4.4mm Pentaconn kimenetekkel is rendelkezik. Ennélfogva számos fejhallgatóval kompatibilis – a Naim a Focal fejhallgatókat javasolja tökéletes partnernek. Még nagyobb rugalmasságot kínálva akár három fejhallgató is csatlakoztatható, így aszerint lehet közöttük váltani, hogy éppen mit és mikor szeretne hallgatni.

A Naim Uniti Atom HE streamer/fejhallgató erősítőegy kompakt all-in-one készülék: hálózati audiolejátszó, DAC, és fejhallgatóerősítő. A Uniti Atom Headphone Edition  beépített Wi-Fi-vel, Bluetooth, DLNA/Upnp, Chromcast és AirPlay technológiával rendelkezik, képes közvetlenül a Tidal és a Spotify streamek és internetes rádiók lejátszására is.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Naim Uniti Atom HE streamer/fejhallgató erősítő

A Uniti Atom HE streamer/fejhallgató erősítő a díjnyertes Uniti Atom zenei streaming rendszer fejhallgatóra optimalizált változata, amelyet úgy terveztek, hogy a legtökéletesebb önálló zeneforrás legyen. A hagyományos fejhallgató erősítőkkel és DAC-okkal ellentétben, amelyekhez külön számítógép vagy streaming eszköz szükséges, az Uniti Atom Headphone Edition egy teljes értékű streaming rendszer: csak fejhallgatót kell hozzáadni. Emellett kiváló streaming előerősítő is: egyszerűen adjon hozzá egy végfokot és hangszórókat vagy aktív hangszórókat. Az Uniti Atom Headphone Edition-t teljesen újratervezték, hogy a lehető legoptimálisabb egyéni zenehallgatási produkciót nyújtsa. A Naim a zászlóshajójának, a Statement erősítőnek technológiáját felhasználva egy új, diszkrét fejhallgató-erősítőt tervezett, amely még a legmagasabb kategóriájú prémium kategóriás fejhallgatókat is könnyedén képes meghajtani a 6,35 mm-es jack, a szimmetrikus XLR vagy a Pentaconn kimeneteken keresztül.

Semmi zavarás, semmi figyelemelterelés, semmi kompromisszum. Mindegy, hogy városi iroda, otthoni dolgozószoba, nappali vagy hálószoba: élvezze a zenét, a saját hangerőn – pontosan úgy, ahogyan azt hallani kell! Bármilyen teret alakítson át saját audio zónájává, amelyet a csúcskategóriás hangzás brit élvonalbeli képviselői fejlesztettek nagy odafigyeléssel és szeretettel. Ezután egyszerűen meneküljön el a saját kis világába, ahol a zene, a rádió és a podcastok még sosem szóltak ilyen jól.

Streamer

Streamelje saját digitális zenei könyvtárát, kedvenc rádióállomásait és podcastjait, valamint a Spotify, Apple Music, Tidal és Qobuz zenéit és hallgassa a fejhallgatón keresztül anélkül, hogy a környezete megzavarná. Emellett vezeték nélkül streamelhet közvetlenül minden eszközéről az Apple AirPlay 2 és a Chromecast beépített rendszeren keresztül, valamint csatlakoztathat más forrásokat is, a lemezjátszótól az USB-meghajtókig. Fedezze fel mindezt a széles választékot a Naim App segítségével.

Előerősítő

Ha nemcsak fejhallgatóval szeretne zenét hallgatni, a Uniti Atome HE kompakt streaming előerősítőként is kiválóan használható. Csak adjon hozzá aktív hangsugárzókat vagy egy végerősítőt és hangfalakat – és máris kész a rendszer.

Applikáció

Az Apple és Android készülékekre elérhető Naim App segítségével egyszerűen vezérelheti az Uniti Atom Headphone Edition-t, és akár más zenei rendszereket is összekapcsolhat otthonában egy lenyűgöző, multiroom összeállításban. Amellett, hogy az App segítségével hozzáférhet az összes zenéhez, beleértve kedvenc rádióállomásait, streaming szolgáltatásait és lejátszási listáit,  felfedezheti az előadói diszkográfiákat és életrajzokat is.

Naim Multiroom

Az Uniti Atom Headphone Edition zökkenőmentesen együttműködik más Naim streaming termékekkel, beleértve a Mu-so rendszereket is. Válassza ugyanazt a zeneszámot tökéletes szinkronban, vagy akár játsszon le különböző zenéket különböző szobákban. A Uniti Atom Headphone Edition párosítható más AirPlay 2-kompatibilis vezeték nélküli hangszórókkal is az Apple Home alkalmazáson keresztül, vagy más Chromecast beépített eszközökkel a Google Home alkalmazáson keresztül.

Naim Uniti Atom HE streamer/fejhallgató erősítő műszaki adatok:

Hálózat: Ethernet (10/100 Mbps)
Wifi (802.11 b/g/n/ac beépített antennával)
Multiroom, akár 5 darab Naim Streaming termék szinkronizálása és vezérlése a Naim App alkalmazáson keresztül
Analóg bemenetek: 1x sztereó RCA
Digitális bemenetek: 2x optikai S/PDIF 96 kHz-ig
1x koaxiális RCA akár 192kHz/24bit, DoP 64Fs
USB: 2x USB A 2.0
Streaming: Apple AirPlay 2, Chromecast Built 2 -in, UPnPTM, Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Bluetooth, Internet rádió, Qobuz
Analóg kimenetek: 1x XLR balanced
1x sztereó RCA
Fejhallgató kimenetek: 6.3mm jack előlapi
4.4mm Pentaconn szimmetrikus előlapi
4 pin XLR szimmetrikus hátlapi
Teljesítmény: 1.5W RMS csatornánként (16 ohm)
Áramfogyasztás: 17 W (tipikus)
Tartozékok: távirányító, AAA elemcsomag, tápkábel, tisztítókendő, dokumentumcsomag
Hálózati tápellátás: 230V, 115V ; 50 vagy 60 Hz
Méretek: (Ma x Sz x Mé) 95 x 245 x 265mm
Tömeg: 7 kg

 

Érdekelhetnek még…

  • Audioquest Blizzard XTRM Tápkábel – 1m

    398 600 Ft
  • Audioquest Niagara 1200 Tápelosztó és Szűrő

    479 000 Ft
  • Silent Angel Bonn N8 Audio switch

    189 000 Ft