Barion Pixel

Kubala Sosna Emotion hangfalkábel 2x3m biwire
2023.12.21.
KEF R7 Meta álló hangfal AudioMe
KEF R7 Meta állóhangfal DEMO bemutatótermi modell garanciával
2024.01.16.

Naim Uniti Atom hálózatos (all-in-one) integrált erősítő

1 199 990 Ft

A Naim Uniti Atom egy kompakt all-in-one készülék: 40W teljesítményű integrált erősítő, hálózati audiolejátszó, DAC, és fejhallgatóerősítő. A Uniti Atom  beépített Wi-Fi-vel, Bluetooth, DLNA/Upnp, Chromcast és AirPlay technológiával rendelkezik, képes közvetlenül a Tidal és a Spotify streamek és internetes rádiók lejátszására is.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Naim Uniti Atom hálózatos (all-in-one) integrált erősítő

Kompakt High-End All-in-One

A Naim Uniti Atom akkor is tökéletes választás ha egy fő high end rendszert állít össze, de akkor is, ha egy olyan helyre keres kiemelkedő minőségű eszközt, ahol kevés a hely, pl. a konyhába vagy a dolgozó szobába. Az Atom mellé csak a hangsugárzókra van szükség. A Naim applikáció iOS és Android eszközökre egyaránt letölthető és minden zenei forrást egy helyre integrál, amellyel még vonzóbbá teszi a Uniti Atom-ot. A készülék Roon Ready.

Az Ön zenegyűjteménye – újragondolva

Akárhogy is szeretné zenéit hallgatni a Uniti Atom szinte végtelen számú lehetőséget kínál.

A Uniti Atom fedele alatt

A Naim mindent megtett annak érdekében, hogy maximalizálja a hangminőséget, ami egy ilyen kis méretű, kompakt all-in-one lejátszóból kihozható. A nagy méretű transzformátortól kezdve – amely gondoskodik arról, hogy mindig stabil legyen a tápegység – a kifinomult, kézzel beforrasztott analóg és digitális áramkörökig a Uniti Atom tervezése során minden alkotóelemet a hangminőségre gyakorolt hatásának fényében válogattak ki.

Uniti Rendszer

Bármilyen forrásról is legyen szó, a Uniti széria lejátszói a digitális technológiát és az analóg korszak érzését ötvözik, amelynek eredménye a semmivel össze nem téveszthető Naim hangzás. A Naim saját fejlesztésű lejátszó szoftverével a zene minden apró részlete hallható. A Uniti széria akár nyolc Uniti rendszer vagy más Naim streamerek szinkronizálására képes és bármely forrásról tud egy időben több szobában is zenét lejátszani – vagy akár különböző zenei anyagok is lejátszhatóak mindegyik szobában.

Precíz hangerőszabályzás

A Uniti lelke az audiofil minőségű digitális hangerőszabályzó, amely az analóg tartományban vezérli a jelszintet. Ultrakönnyű forgathatóságát és megvilágítását a Naim referencia erősítő rendszere a Statement inspirálta. A hangerő függvényében megvilágított szegmensek azonos rendszerben jelennek meg a Uniti Atom intuitív távvezérlőjén és a készülék tetején lévő hangerőszabályzón ha a hangerőt a távvezérlőről állítjuk. A Bluetooth antennát is ide rejtették el.

Adjon színt a zenéjéhez

A Uniti szériával a Naim lehetőséget akart teremteni a felhasználók részére a teljes zenegyűjteményük eléréséhez. Egy fényesre polírozott színes 5”-os LCD kijelző jeleníti meg az albumok borítóit és tartalmát. A képernyőkbe közelség érzékelőket építettek: amint megközelítjük a lekapcsolt kijelző láthatóvá válik és megjeleníti a zeneszámok metadata információit, az audio bemenetet és további tartalmakat. Ezen túlmenően előlapi gombok is rendelkezésre állnak: Favourites (kedvencek), Stop, Play.

Naim Uniti Atom hálózatos (all-in-one) integrált erősítő-és bemenetek

Audio bemenetek

Optikai TOSLink (24bit/96kHz-ig) – 2db

koax RCA (24bit/192kHz-ig, DoP 64Fs) – 1db

HDMI ARC (opcionális) – 1db

RCA – 1 pár

USB A csatlakozás (elő és hátlapi) – 2 db

Audio kimenetek

sztereó végerősítő – 1 pár

RCA sub/előfok kimenet – 1 pár

3.5mm fejhallgató jack – 1 db

Fejleszthető

A Naim-től megszokott stílusban a Uniti Atom is fejleszthető valamelyik külső Naim végfokkal, mint például a kompakt NAP 100-zal. A kiterjedtebb basszus hangzás eléréséhez lehetőség van mélyláda csatlakoztatására is. Ha Ön nagy CD lemezgyűjteménnyel rendelkezik, hozzáadhatja rendszeréhez a Uniti Core music szervert, amellyel albumok ezreit tárolhatja és streamelheti a Uniti lejátszójára illetve egyúttal minden zenei anyagáról biztonsági másolatot készíthet.

A Naim Uniti Atom mindezt egy dobozba építve kínálja és otthona bármely pontján tökéletes hangzást biztosít.