Barion Pixel

AudioQuest PowerQuest 303 tapszuro audiome
PowerQuest 303 tápszűrő
2023.09.16.
Focal Kanta No.2 allo hangfal audiome
Focal Kanta No.2 álló hangfal
2023.09.20.

NAIM NPX 300 tápegység

2 799 990 Ft

Az NPX 300 csendesen és egyenletesen táplálja a rendszerét, lehetővé téve, hogy az előerősítő a fő feladatára, a jel vezérlésére koncentrálhasson. Amellett, hogy az NPX 300 az NSC 222 előerősítő és streamer teljesítményét javítja, több NAIM termék továbbfejlesztésére is használható, ami idővel rendkívüli rugalmasságot biztosít. Az is lehetséges, hogy két NPX 300 tápegységet adjunk hozzá egyetlen előerősítőhöz vagy egyetlen forráshoz. Az elsőt a digitális szekciók, a másodikat pedig az analóg szekciók táplálására lehet kijelölni.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

NPX 300 – Optimalizált áramellátás

A NAIM NPX 300 tápegység segítségével a hangzást még magasabb szintre emelheti. A 200-as sorozatú forrásokhoz és előerősítőkhöz, használható – beleértve az NSC 222 streaming előerősítőt is.

Az NPX 300 kikapcsolja a belső tápegységet, azonnal csökkenti a zajt, és kiváló, tisztább tápellátást biztosít. Egy konfiguráción belül több tápegység is csatlakoztatható a kivételes zenei élmény érdekében.

Az NPX 300 csendesen és egyenletesen táplálja a rendszerét, lehetővé téve, hogy az előerősítő a fő feladatára, a jel vezérlésére koncentrálhasson. Amellett, hogy az NSC 222 előerősítő és streamer teljesítményét javítja, több NAIM termék továbbfejlesztésére is használható, ami idővel rendkívüli rugalmasságot biztosít. Az is lehetséges, hogy két NPX 300 tápegységet adjunk hozzá egyetlen előerősítőhöz vagy egyetlen forráshoz. Az elsőt a digitális szekciók, a másodikat pedig az analóg szekciók táplálására lehet kijelölni.

Szabályozott teljesítmény

Az NPX 300 egy új transzformátort kapott, amely hat exkluzív NAIM teljesítményszabályozóval (DR technológia – Discrete Regulator) működik együtt, így tisztább teljesítményt biztosít a rendszer számára. A kevesebb „zaj” jobb hangzást jelent!
Tökéletesen együttműködik a 200-as sorozatú termékekkel, és kompatibilis az NDX2-vel vagy akár a NAC-N 272-vel is – csak a speciális kábelekre van szüksége.

A legjobbak által inspirálva

A NAIM minden döntésének az a célja, hogy egyedülálló érzelmi kapcsolatot teremtsenek a zenével,és a kategóriájukban a legjobb termékeket kínálják. Az NPX300 számos, a NAIM 555PS DR zászlóshajónál alkalmazott újítást kapott, mint például a digitális és analóg tápegységek szétválasztása dedikált Burndy kábeleken keresztül.

A NAIM és az alumínium története

A NAIM alapítója, Julian Vereker azonnal megértette az alumínium, mint az elektronikai NAIM-alkatrészek burkolatának anyagában rejlő számos előnyt. Tudta, hogy a kényes audio komponensek nagyon érzékenyek a mágneses mezők, az instabil hőmérséklet, a nem kívánt rezgések stb. hatásaira. Míg más gyártók vékony acéllemezeket hajlítottak, a NAIM vastag alumíniumlemezeket használt.

A NAIM Classic termékcsalád ezt a rendkívül innovatív és időtálló megközelítést maximalizálja, olyan alumínium készülékházakkal, amelyekkel csak a zászlóshajó, a Statement vetekszik. A NAIM kiváló minőségű alumíniumot választott, amely optimálisan ötvözi a termikus és a mikrofónás tulajdonságokat. Az előlapokat tömör, 20 mm vastag alumíniumból készült tömör rudakkal látták el, az oldallapokat hűtőbordák fogják keretbe, és 5 mm-es lemezek borítják a termékek felső és alsó felületét. Az alumíniumot csiszolták, homokfúvással és eloxálással kezelték, hogy a termék teljes élettartama alatt garantálják a változatlan esztétikát. A New Classic termékcsaládot egy pillantással és egy érintéssel azonnal meg lehet különböztetni, még mielőtt az első zenei hang megszólalna.

NAIM NPX 300 tápegység műszaki adatok

Naim logó: fehéren megvilágított

Csatlakoztatás: Micro USB (csak frissítéshez)

Tömeg: 14,4 kg

Méretek (magasság x szélesség x mélység): 9,15 x 43,2 x 31,75 cm

Hálózati tápellátás: 115V vagy 230V, 50/60Hz

Teljesítmény kimenet: Type 3, Type 4

Energiafogyasztás készenléti állapotban: <0,5W