Barion Pixel

AudioQuest PowerQuest PQ3 tapszuro audiome
AudioQuest PowerQuest PQ3 tápszűrő
2023.09.27.
Naim NSC-222 streaming eloerosito audiome
NAIM NSC-222 streaming előerősítő
2023.09.27.

NAIM NAP 250 végerősítő

2 799 990 Ft

A NAIM NAP 250 végerősítőt először 1975-ben mutatták be és mára egy ikonikus termékké vált. Esztétikai és technikai evolúciója biztosította, hogy az évek során folyamatosan első osztályú hangzást nyújtson, felejthetetlen zenei élményeket teremtve.

Az új, hatodik generációs modell minden eddiginél nagyobb teljesítményű. Ultramodern technológiája páratlan erőt és rendszerbeli rugalmasságot biztosít. Az Egyesült Királyságban, Salisburyben tervezett készüléket az Ön által választott hangszórókkal párosítva kiemelkedő zenehallgatási élményt nyújt.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

NAP 250 – az ikonikus Naim erősítő

A NAIM NAP 250 végerősítő először 1975-ben mutatkozott be és mára egy ikonikus termékké vált. Esztétikai és technikai evolúciója biztosította, hogy az évek során folyamatosan első osztályú hangzást nyújtson, felejthetetlen zenei élményeket teremtve.

Az új, hatodik generációs modell minden eddiginél nagyobb teljesítményű. Ultramodern technológiája páratlan erőt és rendszerbeli rugalmasságot biztosít. Az Egyesült Királyságban, Salisburyben tervezett készüléket az Ön által választott hangszórókkal párosítva kiemelkedő zenehallgatási élményt nyújt.

NAP 250

Ha a lehető legtöbbet szeretné kihozni hangszóróiból és zenéjéből, kombinálja az NSC 222-t tökéletes partnerével: a NAP 250 végerősítővel. Az 1975-ben először megjelenő NAP 250 mára ikonikus termékké vált. Ma minden eddiginél nagyobb teljesítményt nyújt, és még nagyobb rugalmasságot kínál egy teljes rendszeren belül. A NAP 250-et érintő élvonalbeli mérnöki munka páratlan teljesítményt eredményezett. Csatornánként 100 watt A/B osztályú teljesítményt kínál, amely teljes mértékben állítható, hogy a zenét a legteljesebb mértékben szabadjára engedje.

A NAIM legjobbjai

A NAP 250 csúcsminőségű kialakításának köszönhetően magas hangerőn is használható: hűtőbordája reagál a megnövekedett hangerőre, így a készülék „hűvös” marad. További fejlesztések közé tartoznak a szimmetrikus XLR-csatlakozók és a Naim ikonikus Statement erősítőjéből származó technológiák, köztük a hangszóró kimenetek között elérhető örvényáram leválasztó. A készülék a Statementben megtalálható Naim Audio DR (Discrete Regulator) technológiát is tartalmazza, hogy az általunk nélkülözhetetlennek ismert stabil, egyenletes tápellátás előnyeit élvezhessük.

NAIM szakértelem

Műszaki igazgatójuk irányításával a NAIM mérnökei egyszerű, de rendkívül elegáns áramköröket fejlesztettek ki, amelyeket a méltán nagyra értékelt és nagy teljesítményű DR technológiánkkal kombináltak, így garantálva a kiváló teljesítményhez elengedhetetlenül szükséges stabil és gördülékeny áramellátást. Csapataik a legjobb minőségű alkatrészeket választják, és ultraprecíz méréseket végeznek a kompromisszumok nélküli eredmény érdekében.

Koncepció – időtlen design

A NAIM termékeket úgy tervezték, hogy egyszerre legyenek korszerűek és időtlenek. Alkotásaik nélkülöznek minden olyan felesleges díszítést, amely nem szolgálja a teljesítménycélokat vagy nem járul hozzá a hangminőséghez. Az ikonikus NAP 250 végerősítő kialakítása funkcionálisan koherens, így használata élményt nyújt. Rendkívüli precizitással is büszkélkedhet, a karcsú formatervezést innovatív anyagokkal kombinálva.

Tökéletes integráció egy komplett rendszerbe

A NAP 250 csatlakoztatható bármelyik New Classic termékhez, de a korábbi Classic termékcsaládokhoz is, egy új, speciális kábelezéssel. Mindenekelőtt tökéletes partnere az NSC 222 streaming előerősítőnek.

A NAIM és az alumínium története

A NAIM alapítója, Julian Vereker azonnal megértette az alumínium, mint az elektronikai NAIM-alkatrészek burkolatának anyagában rejlő számos előnyt. Tudta, hogy a kényes audio komponensek nagyon érzékenyek a mágneses mezők, az instabil hőmérséklet, a nem kívánt rezgések stb. hatásaira. Míg más gyártók vékony acéllemezeket hajlítottak, a NAIM vastag alumíniumlemezeket használt.

A NAIM Classic termékcsalád ezt a rendkívül innovatív és időtálló megközelítést maximalizálja, olyan alumínium készülékházakkal, amelyekkel csak a zászlóshajó, a Statement vetekszik. A NAIM kiváló minőségű alumíniumot választott, amely optimálisan ötvözi a termikus és a mikrofónás tulajdonságokat. Az előlapokat tömör, 20 mm vastag alumíniumból készült tömör rudakkal látták el, az oldallapokat hűtőbordák fogják keretbe, és 5 mm-es lemezek borítják a termékek felső és alsó felületét. Az alumíniumot csiszolták, homokfúvással és eloxálással kezelték, hogy a termék teljes élettartama alatt garantálják a változatlan esztétikát. A New Classic termékcsaládot egy pillantással és egy érintéssel azonnal meg lehet különböztetni, még mielőtt az első zenei hang megszólalna.

NAIM NAP 250 végerősítő műszaki adatok:

Csillapítási tényező (8 Ohm): 36

Jel-zaj arány ref 100W 8 A-súlyozott: 111dB

Jel-zaj arány ref 1W 8 A-súlyozott: 91dB

Bemeneti jel a klippeléshez: 1V RMS

Csúcsáram (1 Ohm) (1kHz 1mS) :+/-28A csúcs (780 W csúcsteljesítmény)

Burst teljesítmény: 300 Watt 2 Ohm @1% THD+N (1kHz 20mS, ismétlés 500mS IHF)

Audio bemenetek: 2 x valódi szimmetrikus, XLR-en keresztül, 47k, 34k aszimmetrikus a hagyományos DIN csatlakozáson

Áthallás: 60 dB

THD + N: 2/3-os teljesítménynél 8Ohmon, @1kHz (0,013%)

Teljesítmény: 100 Watt 8 Ohmon @0,1% THD+N (100W @0,1%), 190 watt 4 Ohmon @1% THD+N

Frekvencia átvitel: -3dB @ 1,4Hz és 100kHz között

Erősítés:? +29 dB

Tömeg: 16.8kg

Méretek: 9.15×43.2×31.75cm (Ma x Szé x Mé)

Hálózati tápegység: 115V vagy 230V, 50/60Hz

Passzív fogyasztás: 26W

Készenléti fogyasztás: <0.5W