Barion Pixel

Linn_Majik_140_hangfal_front_audiome
Linn Majik 140 álló hangfal
2023.02.22.
AVM CS 5.3 halozatos integralt erosito audiome
AVM EVOLUTION CS 5.3 hálózatos integrált erősítő
2023.03.07.

Linn Selekt DSM integrált erősítő hálózati lejátszóval

3 199 990 Ft

A Linn Selekt DSM integrált erősítő hálózati lejátszóval egy moduláris hálózati zenelejátszó digitális és analóg forrásokhoz, beépített erősítővel. Egy készülékben egyesít minden fontos funkciót, elegendő csak egy pár hangfalat csatlakoztatni hozzá.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás
Linn Selekt DSM integrált erősítő hálózati lejátszóval

A Linn Selekt DSM integrált erősítő hálózati lejátszóval egy konfigurálható, moduláris, hálózati zenelejátszó külön digitális és analóg forrásokhoz való bemenetekkel valamint konfigurációs lehetőségekkel, beleértve (de nem kizárólagosan) a csak forrás, forrás + erősítők, és különféle Surround Sound alkalmazásokat is. Opcionális bővítési lehetőség a Katalyst DAC-ra, vagy a csúcsteljesítményt kínáló Organik DAC-ra.

All in one megoldás csúcsminőségben

A Linn Selekt DSM Integrált Erősítő, hálózati lejátszó egy készülékben egyesít minden fontos funkciót, elegendő csak egy pár hangfalat csatlakoztatni hozzá. Lehetőséget ad arra, hogy minden forrását csatlakoztassa, és ebben még a lemezjátszó is benne van. Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy később készülék csere nélkül fejleszthesse rendszerét. A DAC technológia a Linn kiváló hangminőséget garantáló rendszere. A hálózati lejátszás funkció a zenei anyagok végtelen tárházába enged betekintést. A Tidal és Qobuz szolgáltatás, és a TuneIn több tízezer internet rádió adása mellett a TV műsorok hangját, és az asztali digitális forrásokat is meg tudja szólaltatni. MM és MC phono bemenetek és egy analóg vonal szintű bemenet is rendelkezésre áll. Igény szerint sztereó, vagy multicsatornás konfigurációban is rendelhető, csatornánként 100 W (4 ohm) erősítő modulokkal.

A Linn Space Optimisation rendszere segít az ideális hangzás beállításában. A Selekt DSM hat előlapi konfigurálható gombjára a kedvenc zenei streaming szolgáltatását vagy az internet rádió hallgatás módját programozhatja be, így egy gombnyomással azonnal élvezheti a muzsikát. A fedlapon található megvilágított kezelő tárcsa közvetlen vezérlést tesz lehetővé. Az Exakt Link kimenetekhez az aktív Linn hangfalak közvetlenül csatlakoztathatóak.

Műszaki információk
Gyártó Linn
Szín Fekete
Teljesítmény 100W/4Ω, 50W/8Ω per cstorna, Gain 20dB
DAC Standard DAC: 24 bit / 192 kHz
Streaming lehetőségek Tidal, Qobuz, Spotify Connect, Airplay, Roon, TuneIn,
Lejátszási formátumok FLAC, ALAC, WAV, DSD64/128, MP3, WMA (veszteség mentes nem), AIFF, AAC, OGG VORBIS
HDMI csatlakozók 1 x HDMI ARC
Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz √ / –
Bluetooth®
Bemeneti csatlakozás 1xEthernet, WiFi, Bluetooth, 1xHDMI ARC, 2xToslink, 2xSPDIF, 1xUSB-B Audio class2 végpont, 1xLine RCA, 1xMM phono RCA, 1xMC phono RCA
Kimeneti csatlakozás 2xExakt Link, 2xSPDIF konfigurálható be vagy kimenetként
Moduláris kimenetek 2 csatornás végfok, Single Amp
Exakt Link kimenet Linn aktív hangfalak direkt csatlakoztatásához, vagy az Exaktbox csatlakoztatásához.
Beépített lemezjátszó előerősítő 1xMM phono RCA, 1xMC phono RCA
Készülék ház Alumínium
Applikáció Linn Kazoo, Linn app
Space Optimisation Lehetővé teszi, hogy a különböző korrekciókkal a hangfal hangját a szoba akusztikus zavarása nélkül hallgassa
Méretek (szélesség x magasság x mélység – mm) 350 x 113 x 350 mm
Tömeg 7.2 kg
Garancia Hivatalos 5 év magyarországi garancia