Barion Pixel

Zidoo Eversolo DAC Z8 audiome
Zidoo Eversolo DAC Z8 D/A konverter
2023.02.15.
Linn_Majik_140_hangfal_front_audiome
Linn Majik 140 álló hangfal
2023.02.22.

Linn Majik DSM integrált erősítő hálózati lejátszóval

1 699 990 Ft

Linn Majik DSM integrált erősítő hálózati lejátszóval. Tidal és Qobuz streaming, Spotify Connect, Airplay 2x100W (D-osztály), MM phono, Space Optimisation szobakorrekciós rendszer. ROON READY!

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás
Linn Majik DSM integrált erősítő hálózati lejátszóval

A Linn Majik DSM integrált erősítő hálózati lejátszóval különleges lehetőség arra, hogy kis helyigénnyel, kiváló hangminőségben hallgasson zenét. Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatok állnak rendelkezésére. WiFi, Bluetooth, Tidal, Qobuz, Spotify, Apple Music, Amazon Music, sőt a saját zenei gyűjteménye is elérhető. A HDMI bemenetekhez TV, set top box, játék konzol, vagy más lejátszó egyaránt csatlakoztatható.

Ha a digitális források mellett analóg lemezjátszót is szeretne használni, a konfigurálható MM Phono bemenet bármikor rendelkezésére áll. A nappalit sem kell felforgatnia a hangfalak miatt, mert a készülékbe beépített Space Optimisation rendszer megszünteti a szobaakusztika káros hatásait és segít abban, hogy még a nem feltétlenül ideális pozícióban lévő hangfalakból is tökéletesen szóljon a zene. A Linn Majik DSM mellé tökéletes párosítás lehet a Majik 140-es álló, vagy a Majik 109 állványos hangfal: így egy igazi kompakt audiofil rendszert állíthat össze.

A csatornánként 100 wattos kimeneti teljesítményt egy rendkívül hatékony D-osztályú erősítő szolgáltatja. Egyedül is hallgathat zenét a front panelen elhelyezett fejhallgató kimeneten keresztül. Mivel 6 tetszés szerint konfigurálható gomb áll rendelkezésére, a kedvenc zenéit egy gombnyomással a legjobb beállításokkal hallgathatja. A Linn alkalmazáson keresztül minden csak egy érintés.

Általános jellemzők:
 • Hálózati zene lejátszó
 • 2x100W D-osztályú erősítés
 • Támogatott formátumok 24 bit 192 kHz-ig
 • Vezeték nélküli WiFi, és Bluetooth streaming
 • 6 db konfigurálható gomb. Forrás választás, és kedvenc hangzás beállítás, stb. módosítható tetszés szerint, amely később egy érintéssel aktiválható.
 • Tidal és Qobuz straming mellett a Spotify Connect, Roon és Airplay kliensek is támogatottak
 • TuneIn Internet rádió
 • Nyolc bemenet. HDMI, USB-B, Toslink, koaxiális digitális csatlakozásokkal, és analóg MM lemezjátszó vagy Line bemenet
 • HDMI 2.0 4K támogatás
 • Fejhallgató kimenet az előlapon
 • Space Optimisation
 • További Linn DSM lejátszókkal egy multi-room rendszerbe építhető

A zenét hallgassa, és ne a szobáját ugyanis minden szobának van egyedi hangja, a visszaverődések, rezonanciák pedig zavarják a zenehallgatást. Ahhoz, hogy igazán elmerülhessen a zene élvezetében a zavaró akusztikai hatásokat, anomáliákat el kell távolítani, meg kell szüntetni. A Linn Space Optimisation rendszer segít az akusztikus modellezésben, és abban, hogy a zavaró tényezőket meg tudja szüntetni.

Műszaki paraméterek:
Gyártó:
Szín
Teljesítmény 2 x 100W D-osztályú erősítéssel
Audio felbontás 24 bit 192 kHz
Streaming lehetőségek Tidal, Quobuz, Spotify Connect, Airplay, Roon, TuneIn,
Lejátszási formátumok
HDMI csatlakozók
Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz √ / –
Bluetooth®
Multi-room Linn DSM lejátszókkal egy multi-room rendszerbe építhető
Bemeneti csatlakozás 1xEthernet, 4xHDMI, 1xHDMI ARC (a kimeneten keresztül), 1xToslink, 1xSPDIF (konfigurálható be vagy kimenetként), 1xUSB-B, WiFi, Bluetooth, RCA MM Phono/Line (konfigurálható)
Kimeneti csatlakozás 1xHDMI, 1xSPDIF (konfigurálható be/kimenet), RCA, 6,3 mm-es Jack fejhallgató, hangfal kimenetek banán/villa
Beépített lemezjátszó előerősítő MM hibrid analóg/digitális
Készülék ház Alumínium
Applikáció Linn Kazoo, Linn app
Space Optimisation Lehetővé teszi, hogy a különböző korrekciókkal a hangfal hangját a szoba akusztikus zavarása nélkül hallgassa
Méretek (szélesség x magasság x mélység – mm) 192 x 327 x 265 mm
Súly
Garancia