Barion Pixel

GoldenEar ForceField 3 aktiv melylada audiome
GoldenEar ForceField 3 aktív mélysugárzó
2024.03.11.
GoldenEar Invisa MPX beepitheto hangszoro audiome
GoldenEar Invisa MPX beépíthető hangszóró
2024.03.11.

GoldenEar Triton Seven álló hangfal

890 000 Ft

A GoldenEar Triton Seven álló hangfal az év hangszórója-díjas Triton sorozat álló hangsugárzóinak teljesítményét kompaktabb méretben és még kedvezőbb árkategóriában kínálja.

Mint minden GoldenEar Triton álló modell, a Triton Seven nagy felbontású megszólalása ideális a legmagasabb minőségű kétcsatornás rendszerekhez, valamint teljes többcsatornás surround zenei és házimozi rendszerekhez egyaránt.

– (2) 13,3 cm-es öntött kosaras közép-/mély hangszóró

– (2) 20 cm-es passzív mély sugárzó

– (1) Nagy sebességű hajtogatott ribbon (HVFR) magassugárzó

– Szín: fekete szövet, zongora fekete felső burkolat/talp

 

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

A GoldenEar Triton Seven álló hangfal az év hangszórója-díjas Triton sorozat álló hangsugárzóinak teljesítményét kompaktabb méretben és még kedvezőbb árkategóriában kínálja. Bár ez az első olyan Triton torony, amely nem rendelkezik beépített aktív mélysugárzóval, mégis naqyon mélyre megy és az aktív szubokhoz hasonlóan ütős basszus hangzást nyújt. Mindezt a GoldenEar kiváló hangszóróinak, illetve rendkívül fejlett és kifinomult basszus terhelési technológiáinak kombinációjával éri el.

Mike Mettler a Sound&Vision-tól a Triton Seven-t „igazi referencia hangsugárzó”-nak nevezte 1400 dollárért páronként. „Valószínűleg hozzám hasonlóan önnek is ezek lesznek a következő referencia hangsugárzói” – írta.

Keskeny előlap – doboztalan hangzás

A Five-hoz hasonlóan a Seven is feltűnően vonzó és akusztikai szempontból is ésszerűen megépített doboza ugyanazokat a teljesítménybeli előnyöket nyújtja, és emellett szemre is tetszetős. A Seven precíz és teljesen doboztalan sztereó képalkotási jellemzőit tovább fokozza, hogy a hangfal frontja keskeny. A komplex Linkwitz/Riley keresztváltó tökéletesen ötvözi a D’Appolito elrendezésű 13,3 cm-es öntött kosaras mélyközépsugárzókat. Ezeket a hangszórókat kifejezetten kivételesen hosszú löketűre terveztek, a hatalmas dinamika tartomány és a rendkívül mély basszushangzás érdekében.

A nagy felbontású zenei reprodukció érdekében a középmélyek ugyanazt a jellegzetes HVFR nagy sebességű hajtogatott ribbon AMT magassugárzót veszik körül, mint ami a Five-ban is dolgozik. Az oldalra szerelt két, inerciálisan kiegyensúlyozott, sík, hátsó hullámhajtású passzív sugárzó kiválóan részletező, dinamikus, aktív mélysugárzókra jellemző minőségű basszusteljesítményt nyújt. A Triton Seven nagy felbontású megszólalása ideális a legmagasabb minőségű kétcsatornás rendszerekhez, valamint teljes többcsatornás surround zenei és házimozi rendszerekhez egyaránt.

GoldenEar Triton Seven álló hangfal műszaki adatok

Hangszóró készlet:
1 db nagy sebességű, hajtogatott ribbon AMT magassugárzó

2 db 13,3 cm nagy felbontású, öntött kosaras közép- és mélyhangszóró

2 db 20 cm sík passzív mélysugárzó

Passzív sugárzó felülete: 211,24 cm2

Érzékenység: 89dB 1W/1M @ 4Ω (2,83V/1M)

Frekvencia átvitel: 40Hz – 25kHz
Névleges impedancia: 4Ω
Ajánlott erősítő teljesítmény: 10 – 400Wpc
Méretek
Torony: 14,6 cm szélesség (elöl) x 18,3 cm szélesség (hátul) x 27,9 cm mélység x 101 cm magasság (talppal, tüskék nélkül)
Bázis: (26,5 cm) Szélesség x 36,9 cm mélység.
Tömeg Termék: 15 kg/db (csomagolással 19 kg/db)

 

További információk
Szín

Fekete, Piros

Érdekelhetnek még…

  • Silent Angel Munich M1T Streamer és hálózati futómű – 4GB

    399 000 Ft
  • Heed Audio Lagrange sztereó integrált erősítő

    1 919 000 Ft2 249 004 Ft
  • Silent Angel Bonn N8 Pro Audio switch

    499 000 Ft