Barion Pixel

GoldenEar Aon 3 allvanyos hangfal audiome
GoldenEar Aon 3 állványos hangsugárzó
2024.02.12.
GoldfenEar supercenter xl audiome
GoldenEar SuperCenter XL centersugárzó
2024.02.13.

GoldenEar Triton Five álló hangfal

1 190 000 Ft

A Golden Ear Triton Five álló hangfal a díjnyertes Triton Seven nagyobb változata, nagyobb dinamikatartománnyal és még mélyebb basszushangzással, valamint a Triton One fejlesztési programból átvett fontos finomításokkal. Mint minden GoldenEar Triton álló modell, a Triton Five nagy felbontású megszólalása ideális a legmagasabb minőségű kétcsatornás rendszerekhez, valamint teljes többcsatornás surround zenei és házimozi rendszerekhez egyaránt.

– (2) 15cm-es öntött kosaras közép-/mély hangszóró

– (4) 20 cm-es passzív sugárzó

– (1) Nagy sebességű hajtogatott ribbon (HVFR) magassugárzó

– Szín: fekete szövet, zongora fekete felső burkolat/talp

20,7 cm x 31,5 cm x 112,5 cm

Talp: 28cm x 42cm

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

A GoldenEar Triton Five álló hangfal a díjnyertes Triton Seven nagyobb változata, nagyobb dinamikatartománnyal és még mélyebb basszushangzással. A Triton One fejlesztési programból átvett fontos finomításokkal tették még értékesebbé. Mint minden GoldenEar Triton álló modell, a Triton Five nagy felbontású megszólalása ideális a legmagasabb minőségű kétcsatornás rendszerekhez, valamint teljes többcsatornás surround zenei és házimozi rendszerekhez egyaránt. „Abszolút alapjaiban rengeti meg a hangszórók világát … olyan zenei boldogságot nyújt, amiért egyesek 10 000 dollárnál is többet fizetnek” – áradozik róla Caleb Denison a Digital Trends-től.

Egyedi kabinet

A Triton Five egyedi kabinetformája akusztikai szempontból is hasznos és egyúttal szemet gyönyörködtetően elegáns is. A keskeny elülső terelőlap és a stílszerű, hátrafelé forduló dőlésszög a komplex keresztváltóval együtt pontosan hangolja a hangszórókat annak érdekében, hogy a hallgatói pozícióban a fül magasságában a hullámok koherens módon induljanak el. Ez a megoldás egyúttal nem párhuzamos elülső és hátsó terelőlapokat is eredményez a belső állóhullámok jobb kontrollálása érdekében. A nem párhuzamos oldalsó kabinetfalak és a ferde fedlap pedig ugyanezt az akusztikai teljesítménybeli előnyt biztosítja.

Kiváló minőségú hangszórók

Két 6 inch-es (15cm-es) hosszú löketű közép/ mélysugárzó D’Appolito álló elrendezésben veszi körül ugyanazt a nagy sebességű, hajtogatott ribbon AMT magassugárzót, amely az összes Triton álló modelben megtalálható.

A GoldenEar Triton Five álló hangfal négy db oldalra szerelt, ellentétes irányú, inerciálisan kiegyensúlyozott, sík, ellenhullámmal meghajtott passzív sugárzót kapott, amelyek a doboz két oldalán, a padló közelében helyezkednek el, a helyiséggel való optimális csatolás érdekében. A Five kivételes teljesítményt nyújt már a szerényebb árú integrált erősítőkkel is, de azt is lehetővé teszi, hogy Ön élvezhesse a világ legkiválóbb audio komponensei által nyújtott kifinomult hangzást.

Golden Ear Triton Five álló hangfal műszaki adatok

Hangszóró készlet

1 db nagy sebességű, hajtogatott ribbon AMT magassugárzó

2 db 6″ nagy felbontású, öntött kosaras közép- és mélyhangszóró

4 db 8″-os sík passzív mélysugárzó

Passzív sugárzó felülete: 211,24 cm2

Érzékenység: 90dB 1W/1M @ 4Ω (2,83V/1M)

Frekvencia átvitel: 40Hz – 25kHz

Névleges impedancia: 4Ω

Ajánlott erősítő teljesítmény: 15 – 400Wpc

Méretek

Torony: 16,8 cm szélesség (elöl) x 20,5 cm szélesség (hátul) x 31,3 cm mélység x 112,4 cm magasság (talppal, tüskék nélkül)

Bázis: (27,9 cm) Szélesség x 41,9 cm mélység.

Tömeg

Termék: 18 kg/db (csomagolással 25,4 kg/db)

További információk
Szín

Fekete, Piros

Érdekelhetnek még…

  • Silent Angel Munich M1T Streamer és hálózati futómű – 4GB

    399 000 Ft
  • Heed Audio Lagrange sztereó integrált erősítő

    1 919 000 Ft2 249 004 Ft
  • Silent Angel Bonn N8 Pro Audio switch

    499 000 Ft