Barion Pixel

Silent Angel Bonn N8 Pro Audio switch+AudioQuest Z3 1m tápkábel
2023.11.14.
Audioquest Dragon48 1m HDMI
2023.11.14.

GoldenEar T66+Niagara 1200+3db AQ Y3 tápkábel csomag

3 371 400 Ft

A GoldenEar T66 álló hangfal egy 91 dB érzékenységű háromutas hangsugárzó 500 W-os aktív mélysugárzóval. Ebben a csomagban egy AudioQuest Niagara 1200 tápszűrővel és 3 db AQ NRG Y3 tápkábellel kapható. Az Y3 tápkábelekkel csatlakoztathatja a tápszűrőt a fali aljzatba, illetve a két hangsugárzót a tápszűrőbe.

 

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

GoldenEar T66+Niagara1200+3db AQ Y3 tápkábel csomag

GoldenEar T66 álló hangfal

A GoldenEar T66 álló hangfal egy 91 dB érzékenységű háromutas hangsugárzó 500 W-os aktív mélysugárzóval.

A T66 a Golden Ear 2023-as újdonsága, a T66 a T sorozat első modellje. A méltán elismert Triton sorozat nyomdokain jár: magas, karcsú profilt, beépített DSP-vezérelt mélysugárzó-erősítőt és egy gyors GoldenEar, hajtogatott ribbon AMT magassugárzót kapott. Ezen túl öntött kosaras közép/mély hangszórók, kvadratikus sík sugárzók és a hosszú löketű aktív mélysugárzó szekció gondoskodik a fantasztikus hangzásról.

A T66 újdonsága a drámaian továbbfejlesztett keresztváltó, a kiváló minőségű AudioQuest belső kábelezés, az új öntött alumínium talp, a fém hangszóróvédő rács és a fényes fekete mellett egy új, piros fényezés.

Előre és tovább

Számos fontos kozmetikai és hangzásbeli finomítás különbözteti meg az új GoldenEar T66-ot a korábbi GoldenEar hangsugárzóktól. Ezek közé tartozik a jelentősen továbbfejlesztett keresztváltó, a kiváló minőségű belső kábelezés, az új öntött alumínium talp és fémrács, valamint a GoldenEar fényes fekete burkolat mellett az élénk Santa Barbara Red színű burkolat.

Stabil alapok

A masszív, állítható öntött alumínium talapzat alumínium lábakon áll, hogy kerámia- vagy fapadlón sem okozzon gondot a felállítása. Az opcionális tüskék a lábak aljába illeszkednek az energiaveszteség minimalizálása és a hangteljesítmény további optimalizálása érdekében.

Nagy felbontású közép-/mélyhangszórók

A GoldenEar öntött kosaras közép/basszus meghajtói a torzítás minimalizálása érdekében továbbfejlesztett szerelvényeket kaptak és a Multi-Vaned fáziskúpoknak köszönhetően a  megszólalás nemcsak a tengely mentén, hanem azon kívül hallgatva is kiváló.

Elegáns kabinet

A teljesítmény érdekében és a szépség jegyében tervezett T66 magas, karcsú háza hozzájárul a hangszóró holografikus képalkotásához, és arányaiban a legerősebb ház, amelyet a GoldenEar valaha készített.

Referencia AMT magassugárzó

Az erőteljes mágnes és motoregység, valamint számos más belső részlet teszi ezt a hajtogatott síkmágneses magassugárzót tisztává, letisztulttá és nagyon hatékonnyá. A szerelőlemezen és máshol is gondosan megmunkált gyapjúfilc minimalizálja a diffrakciót és a visszaverődő torzításokat.

Keresztváltó és belső kábelezés

A GoldenEar legkifinomultabb keresztváltója biztosítja a sima, +9 oktávos frekvenciaátvitelt. Az AudioQuest szabadalmaztatott PMO (Permanent Molecular Optimization) eljárásának (Permanens Molekuláris Eljárás) alávetett kondenzátorok példátlan tisztaságot biztosítanak.

A GoldenEar T66 belső kábelezése a jeleket megőrző AudioQuest Perfect-Surface Copper+ technológiával történik. A vezeték szintén irányvezérelt és szénréteget is alkalmaz az RF-zaj disszipáció maximalizálása érdekében.

Hosszú löketű kvadratikus mélysugárzók

Az optimalizált mélysugárzó-elrendezés (egy magasan és egy alacsonyan a hangdoboz testen) jobb csatolást biztosít a mélysugárzók és a passzív sugárzók között, ami körülbelül 1 dB többlet kimeneti teljesítményt eredményez.

Kvadratikus, sík passzív sugárzók

Akusztikusan a mélysugárzókhoz csatolva kiterjesztett mélyfrekvenciás átvitelt, jobb mélyfrekvenciás impulzust és minimális torzítást biztosítanak a meglepően mély, jól szabályozható, a helyiséget betöltő basszusért.

Kiváló minőségű csatlakozók – mostantól bikábelezhető kivitel

A külön mély és magas hangfalkábel csatlakozók lehetővé teszik a biklábelezést. A különálló kábelek jelentősen csökkentik az árammodulációs torzítást a magassugárzó kábelében. A kényelmesebb használat érdekében a hangfalak kiváló minőségű, aranyozott PSC+ átkötőkkel érkeznek arra az esetre, ha a felhasználó a szimpla kábelezés mellett dönt. Ebben az esetben a hangfalkábelt a magassugárzó csatlakozójához kell csatlakoztatni.

Robusztus, hatékony mélynyomó erősítő

Az új generációs GoldenEar SuperSub által inspirált DSP és az erősítés egyenletes, kiterjesztett frekvenciamenetet produkál tiszta, artikulált basszus és alacsony torzítás mellett.

Öntött alumínium alap

A stabil és formatervezett öntött alumínium talapzat kúpos alumínium lábakkal rendelkezik, amelyek felülről könnyen állíthatóak. A kúpok alja lapos kialakítású arra az esetre, ha a szilárd (de nem tüskézett) alátámasztásra van szükség.

Acél tüskék – vagy gumilábak

A kúpos lábak acél tüskékkel (szőnyeghez) vagy gumírozott lábakkal (kerámiához, fához vagy más sima, könnyen karcolódó felülethez) szerelhetők fel.

Műszaki adatok:

Hangszórók

Magassugárzó: 1 x High-Gauss referencia nagy sebességű, hajtogatott ribbon AMT magas hangsugárzó

Középsugárzó: 2 x 4,5″ nagy felbontású öntött kosaras közép- és mélyhangszóró

Mélysugárzó: 2 x 5″ x 9″ hosszú szárnyú kvadratikus mélysugárzó, 2 x 8″ x 12″ kvadratikus sík infraszonikus sugárzó

Passzív sugárzó felülete: (344.3cm2)

Érzékenység: 91 dB

Frekvenciatartomány: 29 Hz-25 kHz

Névleges impedancia: 4 ohm

Ajánlott erősítő teljesítmény: 20-500Wpc

Beépített mélysugárzó erősítő: DSP-vezérlés, 1000W csúcs/500W RMS

Méretek (Szé x Mé x Ma): 19 x 37,5 x 124cm

Tömeg: 27,2 kg/db

AudioQuest Niagara 1200

Az Audioquest Niagara 1200 Tápelosztó és Szűrő a lenyűgözően jó fogadtatásban részesült Niagara 1000 helyébe lépett és a rendkívül optimalizált energiagazdálkodás előnyeit nyújtja a zenehallgatók széles táborának.

A legnyilvánvalóbb különbség a Niagara 1000 és 1200 között – az 1200-as gyönyörű, fényes, textúrázott felületén kívül – az univerzálisabban használható forma és a meglepően jelentős tömeg. Az 1200-as most már komponensként ülhet a polcon, az összes ki- és bemenő kábellel a hátulján. De használható “arccal” lefelé is, a kivezetésekkel a levegőben, így sokkal jobban illeszkedik a bútorok és a fal közötti térbe.

A Garth Powell által tervezett Niagara 1200 ugyanazt a tervezési filozófiát testesíti meg, és ugyanazt a szabadalmaztatott technológiát tartalmazza, mint nagyobb testvérei. Mindezt azonban egy kisebb, karcsúbb házba csomagolva nyújtja – az ár töredékéért.

A nagyobb Niagarákhoz hasonlóan a Niagara 1200 is rendkívül alacsony ellenállású tömör kábeleket használ, amelyet az alacsony zaj irányítottságra optimalizáltak. A linearitást jelentősen javító és a torzítást minimalizáló kondenzátor-formázási technológiákat kapott, valamint alacsony impedanciájú AC bemeneti és kimeneti csatlakozókat. A csatlakozók nagy tisztaságú berilliumrézből készültek és vastag ezüstbevonattal vonták be őket a kiváló zajdisszipálás érdekében. Emellett a Niagara 1200 rendelkezik a hangminőségre nem káros túlfeszültség-védelemmel, a szabadalmaztatott Ground-Noise Dissipation technológiával és a túlfeszültség elleni védelemmel is.

A Niagara 1200 hangminőségre nézve nem káros védőáramkörei biztosítják, hogy rendszere alaposan védve legyen a váltakozó áramú túlfeszültségektől és tüskéktől. De a Niagara 1200 önmagát is védi – nincs kár, nincs leállás. Helyezze üzembe és feledkezzék meg róla.

A Niagara 1200 az AudioQuest szabadalmaztatott Ground-Noise Dissipation és Linear Noise-Dissipation technológiáját alkalmazza, és hét nagyteljesítményű dugalj illeszkedik karcsú, helytakarékos házába. A bemeneti áram maximális kapacitása 15 amper RMS.

 

AudioQuest NRG Y3

Az Audioquest NRG-Y3 alacsony torzítású 3 pólusú, IEC csatlakozós tápkábel.

Hosszú szemcséjű rézből készült (LGC) ZERO Technológiás (nincs karakterisztikus impedancia), féltömör koncentrikus vezető szerkezettel.

Bármilyen tökéletes is a váltakozó áramú hálózatunk, minden tápkábelben torzítás lép fel. Még a legkifinomultabb szűrők és tápegységek sem tudják kiküszöbölni ezt a tranziens intermodulációs torzítást (TIM), mivel az indukált RF zaj modulálja az alacsony szintű audio/video jelet.

Az NRG-Y3 kábelek irányvezérelt hosszú szemcséjű réz (LGC) szálakat használnak féltömör, koncentrikus elrendezésben. A szálak szoros sodratban vannak, így soha nem változik meg a pozíciójuk a kábelben. Ez a konstrukció jelentősen csökkenti a szálak közötti kölcsönhatás miatt fellépő torzítást, az LGC réz nagyobb tisztasága és szemcseszerkezete pedig tovább csökkenti azt.

Ezenkívül az NRG-Y3 árnyékolásának irányvezérelt ezüstözött vezetékszálai hatékonyan vezetik el az RF zajt, ami így a harmadik „földelési” ponton keresztül távozik. A végeredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó!

GoldenEar Triton T66+Niagara 1200+3db AQ Y3 tápkábel.

Érdekelhetnek még…

  • Silent Angel Bonn N8 Pro Audio switch

    499 000 Ft
  • Heed Audio Lagrange sztereó integrált erősítő

    1 919 000 Ft2 249 004 Ft
  • Silent Angel Munich M1T Streamer és hálózati futómű – 4GB

    399 000 Ft