Barion Pixel

GoldenEar Triton Five allo hangfal audiome
GoldenEar Triton Five álló hangfal
2024.02.12.
GoldenEar SuperSat 30/30C szatellit sugarzo audiome
GoldenEar SuperSat 3/3C szatellit sugárzó
2024.02.13.

GoldenEar SuperCenter XL centersugárzó

490 000 Ft

A hangzás szempontjából a SuperCenter-ek ugyanazt az élethű, rendkívül részletes, nagy felbontású, sima, nyitott, nem dobozos hangzást kínálják, amelyről az összes GoldenEar™ hangsugárzó ismert. Kiváló mélyfrekvenciás kiterjedést és terhelhetőséget nyújtanak a látványos, dinamikus megszólalás érdekében.

A SuperCenter XL két újonnan kifejlesztett, 5-1/4″-os, hosszú löketű mély/középsugárzót kapott, amelyek D’Appolito elrendezésben veszik körbe a GoldenEar nagy sebességű hajtogatott ribbon (HVFR) magassugárzót. Az 5-1/4″-os meghajtókat a merevség és a minimális belső visszaverődés érdekében öntött kosarakkal szerelték, valamint az egyedi, soklapátos fáziskúppal (MVPP), amely minimalizálja a keresztirányú hullámterjedési interferenciát. Ezen kívül felülről szerelt, nyomáscsatolt négyzetes kialakítású sík passzív sugárzókat is használnak amelyek egyrészt kiterjesztik a mélyhang tartományt, másrészt ideális akusztikai terhelést és csillapítást biztosítanak a mély/középsugárzó számára.

A SuperCenter XL tökéletes választás a nagyobb házimozi rendszerekhez.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

A GoldenEar SuperCenter XL centersugárzó a legmagasabb kategóriájú házimozi rendszerekben történő használatra is alkalmas. Úgy tervezték, hogy hangzás- és a megjelenés szempontjából egyaránt tökéletesen egészítse ki a GoldenEar Triton álló és Aon állványos hangsugárzókat.

Az igényes indusztriális kialakítás egyszerre tetszetős és praktikus, minimalizálja a látható méretet, ugyanakkor még pontosabb akusztikus viselkedést eredményez. A SuperCenter XL két újonnan kifejlesztett, 5-1/4″-os, hosszú löketű mély/középsugárzót kapott, amelyek D’Appolito elrendezésben veszik körbe a GoldenEar nagy sebességű hajtogatott ribbon (HVFR) magassugárzót. Az 5-1/4″-os meghajtókat a merevség és a minimális belső visszaverődés érdekében öntött kosarakkal szerelték, valamint az egyedi, soklapátos fáziskúppal (MVPP), amely minimalizálja a keresztirányú hullámterjedési interferenciát. Ezen kívül felülről szerelt, nyomáscsatolt négyzetes kialakítású sík passzív sugárzókat is használnak amelyek egyrészt kiterjesztik a mélyhang tartományt, másrészt ideális akusztikai terhelést és csillapítást biztosítanak a mély/középsugárzó számára.

Hangzás szempontjából a SuperCenter-ek ugyanazt az élethű, rendkívül részletes, nagy felbontású, sima, nyitott, nem dobozos hangzást kínálják, amelyről az összes GoldenEar™ hangsugárzó ismert. Kiváló mélyfrekvenciás kiterjedést és terhelhetőséget nyújtanak a látványos, dinamikus megszólalás érdekében.

GoldenEar SuperCenter XL centersugárzó műszaki adatok

Hangszóró készlet

1 db nagy sebességű, hajtogatott szalag AMT magassugárzó

2 db 5,25″-os öntött kosaras közép- és mélyhangszóró

2 db 6,75″ x 8″ négyzetes, sík passzív mélysugárzó

Passzív sugárzó felülete: 196,49cm2)

Érzékenység: 90dB 1W/1M @ 4Ω (2,83V/1M)

Frekvencia átvitel: 38Hz-25kHz

Névleges impedancia: 4Ω

Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 -250Wpc

Méretek: 73,5 cm szélesség x 14,6 cm x 28 cm

Tömeg: 9,5 kg (csomagolva 12,7 kg)