Barion Pixel

GoldenEar Invisa SPS beepitheto hangszoro audiome
GoldenEar Invisa SPS beépíthető hangszóró
2024.02.21.
GoldenEar htr8000 beepitheto hangszoro audiome
GoldenEar Invisa HTR 8000 beépíthető hangszóró
2024.02.22.

GoldenEar Invisa SP 652 beépíthető hangszóró

229 000 Ft

A GoldenEar Invisa® Series falba/mennyezetbe építhető hangszórókat úgy tervezték, hogy kiemelkedő minőségű, korszerű hangzást nyújtsanak, miközben szinte észrevétlenül beleolvadnak a környezetükbe, és gyakorlatilag láthatatlanná válnak. A 600-as modell kivételével minden modellben nagy sebességű hajtogatott Ribbon (HVFR) magassugárzó, dolgozik, amely minden GoldenEar álló, állványos és szatellit hangsugárzóban is megtalálható.

Ezen túlmenően minden modell komplex, több elemből álló keresztváltót kapott, hogy a meghajtókat pontosan össze lehessen hangolni a tökéletes, rendkívül természetes hangminőség érdekében. Az Invisa Series modelljeinek megjelenése ugyan visszafogott és nem tolakodó, hangzásuk azonban figyelemre méltó.

GoldenEar Invisa SP 652 beépíthető hangszóró

– 20,6cm átmérő x 8,7cm mély
– 21,9cm átmérő x 8,9cm mély (védőráccsal)
– Kivágás: 18cm átmérő
– 1 db 16,5 cm-es közép/mély hangszóró
– 2 db forgatható, nagy sebességű hajtogatott ribbon (HVFR) magassugárzó

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

GoldenEar Invisa SP 652 beépíthető hangszóró

Az Invisa 650-hez hasonlóan az Invisa SP 652 is egy nagyon sokoldalú, multifunkciós sztereó hangsugárzó. A két csatorna párhuzamba állításával az Invisa 652 egy kiváló kétpólusú surround hangsugárzóként vagy mennyezetbe építhető magasságú hangsugárzóként is működhet is. A márványba ágyazott polimerből készült, masszív felépítésű, egységesített szerkezet valójában a nagy felbontású, széles diszperziójú, kettős tekercselésű, 16,5 cm-es hangtekercsű hangsugárzó integrált része, ami egyértelmű minőségi előnyökkel jár. Különös gondot fordítottak a káros diffrakciós hatások minimalizálására, amelyek a hangszórókat mélyen a szerkezetbe süllyesztő sok más sztereó mennyezeti hangfal esetén gyakran előfordulnak. A két kiváló minőségű és nagyon értékes HVFR magassugárzót egy speciális, akusztikailag optimalizált, pontosan kiszámított szögben elhelyezett magas frekvenciás tokba szerelték, hogy ennek révén maximalizálják a sztereó lefedettséget és a helyiségbe történő hangsugárzást.

Ilyen minőséget képviselő magassugárzókkal nemigen találkozhatunk egypontos sztereó hangsugárzókban. Két, a legmagasabb minőségű alkatrészeket tartalmazó, összetett keresztváltót használnak a meghajtók precíz, zökkenőmentes illesztéséhez a kiváló hangminőség érdekében. A teljesítmény további optimalizálása miatt egy speciálisan formázott szantoprén rezonancia-elleni/diffrakció-szabályozó gyűrűt is beépítettek a hangszóró köré. Egy magas frekvenciás kiegyenlítő kapcsoló is rendelkezésre áll, hogy az SP 652 pontosan illeszthető legyen bármilyen környezethez.

GoldenEar Invisa SP 652 beépíthető hangszóró műszaki adatok

Hangszóró készlet
2 db  nagy sebességű hajtogatott szalag AMT tweeter

1 db 16,5 cm dupla tekercses közép-mélysugárzó

Érzékenység: 86dB 1W/1M @ 5Ω (2,83V/1M)
Frekvenciaátvitel: 42Hz-25kHz
Névleges impedancia: 5Ω
Ajánlott erősítő teljesítmény: 10 – 125Wpc

Méretek:
Hangszóró: 21,90cm átmérő x 8,73cm mélység

Négyzetes rács: 21,98 cm x 21,98 cm

Kerek rács: 22,06 cm átmérőjű

Kivágás: 18cm átmérő

Tömeg: 1,9kg (csomagolva 2,6 kg)

Érdekelhetnek még…