Barion Pixel

GoldenEar Triton Seven allo hangfal audiome
GoldenEar Triton Seven álló hangfal
2024.03.11.
GoldenEar SuperCInema XL passziv hangprojektor audiome
GoldenEar SuperCinema 3D Array XL passzív soundbar
2024.03.11.

GoldenEar Invisa MPX beépíthető hangszóró

269 000 Ft

A GoldenEar Invisa® Series falba/mennyezetbe építhető hangszórókat úgy tervezték, hogy kiemelkedő minőségű, korszerű hangzást nyújtsanak, miközben szinte észrevétlenül beleolvadnak a környezetükbe, és gyakorlatilag láthatatlanná válnak. A 600-as modell kivételével minden modellben nagy sebességű hajtogatott Ribbon (HVFRTM) magassugárzó, dolgozik, amely minden GoldenEar álló, állványos és szatellit hangsugárzóban is megtalálható.

Ezen túlmenően minden modell komplex, több elemből álló keresztváltót kapott, hogy a meghajtókat pontosan össze lehessen hangolni a tökéletes, rendkívül természetes hangminőség érdekében. Az Invisa Series modelljeinek megjelenése ugyan visszafogott és nem tolakodó, hangzásuk azonban figyelemre méltó.

GoldenEar Invisa MPX beépíthető hangszóró

Az Invisa MPX MultiPolar™ falba/mennyezetbe építhető hangsugárzó kettős 11,4 cm-es mély/középsugárzójával a közvetlen sugárzású hangsugárzók előnyeit nyújtja, de kombinálja azt a kiterjesztett hangterjedelemmel és a nagyobb diszperzióval. Ez teszi az MPX-et tökéletes választássá egy többcsatornás installáció hátsó vagy oldalsó surround csatornáiként, csakúgy, mint elülső front hangszóróként használva vagy többszobás megosztott audio installációk egyik elemeként.

 

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

GoldenEar Invisa MPX beépíthető hangszóró

A GoldenEar Invisa® Series falba/mennyezetbe építhető hangszórókat úgy tervezték, hogy kiemelkedő minőségű, korszerű hangzást nyújtsanak, miközben szinte észrevétlenül beleolvadnak a környezetükbe. Gyakorlatilag láthatatlanná válnak. A 600-as modell kivételével minden modellben nagy sebességű hajtogatott Ribbon (HVFR) magassugárzó, dolgozik, amely minden GoldenEar álló, állványos és szatellit hangsugárzóban is megtalálható.

Ezen túlmenően minden modell komplex, több elemből álló keresztváltót kapott, hogy a meghajtókat pontosan össze lehessen hangolni a tökéletes, rendkívül természetes hangminőség érdekében. Az Invisa Series modelljeinek megjelenése ugyan visszafogott és nem tolakodó, hangzásuk azonban figyelemre méltó.

Invisa MPX

Az Invisa MPX MultiPolar™ falba/mennyezetbe építhető hangsugárzó kettős 11,4 cm-es mély/középsugárzójával a közvetlen sugárzású hangsugárzók előnyeit nyújtja, de kombinálja azt a kiterjesztett hangterjedelemmel és a nagyobb diszperzióval. Ez teszi az MPX-et tökéletes választássá egy többcsatornás installáció hátsó vagy oldalsó surround csatornáiként. Az MPX ugyanakkor elülső front hangszóróként is használható vagy többszobás megosztott audio installációk egyik elemeként.

Könnyen szerelhető falba vagy mennyezetbe, a tájolását illetően pedig nagyon sokféleképpen beállítható. Az Invisa sorozat többi mennyezetbe/falba építhető hangszórójához hasonlóan az MPX-nek is lapos, mágnesesen rögzített mikroperforált védőrácsa van, amely takarja a peremet a tetszetős, szinte észrevehetetlen megjelenés érdekében. Két, egymáshoz képes pontos szögben elhelyezett, öntött kosaras 11,4 cm-es mélyközépsugárzót, egy nagy HVFR nagy sebességű, hajtogatott ribbon AMT magassugárzót kapott. Egy komplex, pontos keresztváltóval szerelték és egy magas frekvenciás kiegyenlítő kapcsoló is a csomag része. Az Invisa HTR 7000-hez hasonlóan az MPX is rendelkezik a GoldenEar egyedülálló Non-Periodic Diffraction Control és Wave-Launch technológiájával a fokozott tisztaság és a forrás nélküli hangsugárzás érdekében.

GoldenEar Invisa MPX beépíthető hangszóró műszaki adatok

Hangszóró méretek: 35,4cm x 18,4cm x 9,5cm

Védőburkolat: 36,83 cm x 19,68 cm

Kivágás mérete: 32,4 cm x 15,9 cm

Frekvencia átvitel: 40 Hz – 25 kHz

Érzékenység: 89dB 1W/1M @ 4Ω (2.83V/1M)

Névleges impedancia: 4 Ohm

Hangszóró készlet

1 db HVFR nagy sebességű hajtogatott ribbon AMT magassugárzó

2 db 11,4 cm-es nagy felbontású, öntött kosaras MVPP soklapátos fáziskúpos középmély hangszóró

Ajánlott erősítő teljesítmény: 10 – 250 Watt/csatorna.

Tömeg: 2,7 kg (csomagolva 4,5 kg)

Érdekelhetnek még…