Barion Pixel

naim uniti atom headphone fejhallgato erosito audiome
Naim Uniti Atom HE streamer/fejhallgató erősítő
2023.10.10.
Audioquest NRG-Y3 Tápkábel
2023.11.09.

Focal Stellia zárt fejhallgató

1 199 990 Ft

Ezt a Focal-nál gyártott, abszolút csúcskategóriás zárt fejhallgatót exkluzív elektrodinamikus hangszórómeghajtók új generációjával szerelték fel. Alacsony akusztikus terhelés mellett is képes működni, miközben rendkívül széles frekvenciaátvitelt kínál (5Hz – 40kHz). A hangszóró meghajtóiba integrált számos élvonalbeli technológiának (keret nélküli, 100%-ban réz hangtekercs, „M” alakú tiszta berillium dóm) köszönhetően a Stellia tökéletes hangzást biztosít, legyen szó a basszus artikuláltságáról vagy a legmagasabb frekvenciák részleteiről.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Focal Stellia zárt fejhallgató

Ezt a Focal-nál gyártott, abszolút csúcskategóriás zárt fejhallgatót exkluzív elektrodinamikus hangszórómeghajtók új generációjával szerelték fel.  Alacsony akusztikus terhelés mellett is képes működni, miközben rendkívül széles frekvenciaátvitelt kínál (5Hz – 40kHz). A hangszóró meghajtóiba integrált számos élvonalbeli technológiának (keret nélküli, 100%-ban réz hangtekercs, „M” alakú tiszta berillium dóm) köszönhetően a Stellia tökéletes hangzást biztosít, legyen szó a basszus artikuláltságáról vagy a legmagasabb frekvenciák részleteiről.

Alacsony impedancia

A Stellia rendkívül alacsony, 35 Ω-os impedanciát kínál, így a fejhallgató nagyon könnyen hajtható akár még hordozható eszközök kimenetéről is. Ennek köszönhetően a Stellia révén a hang tisztaságát, bárhol, bármikor élvezheti.

Stílus, innováció, technológia

A fejhallgató mindegyik alkatrészét az optimális akusztikát szem előtt tartva fejlesztették ki, a stílus pedig kompromisszumok nélküli. Mert a Focalnál az innováció túlmutat a technológián; befolyásolja a termékhasználatot és az esztétikát egyaránt. Ennek megfelelően a két konyak és a mokka színű kivitel és a gyártó által választott valódi bőr kivitel teszi igazán stílusossá ezt az egyedi darabot.

TELJES KÉNYELEM

A Stellia az eredetileg az Utopia fejhallgatóhoz kifejlesztett fejpánt és pánt mechanikai tulajdonságait hasznosítja. A két elem közötti egyenletes ív hibátlan kényelmet biztosít, függetlenül a hallgató arcának és fejének alakjától és méretétől. Ezt a kényelmet tovább fokozza a fülpárnákhoz használt nagy rugalmasságú memóriahab.

NEC PLUS ULTRA FELÜLETEK

A két konyak és a mokka színű kivitel és a Focal által választott valódi bőrborítás tanúskodik arról a körültekintő gondoskodásról, amelyet ennek az elegáns fejhallgatónak minden egyes részletének szenteltek

KIVÉTELES HANGSZÓRÓ MEGHAJTÓK

Az „M” alakú tiszta berillium dóm, a keret nélküli 100% réz hangtekercs, az új burkolat… mind olyan technológiák, amelyek a zárt fejhallgatóknak kivételes dinamikát biztosítanak, és hozzájárulnak a legapróbb hangrészletek reprodukálásához mind a magas, mind a mély frekvenciákon. Az eredeti audiojel pontos megőrzése és a semlegesség kifogástalan, a hangok és a magas hangok bámulatos valósághűsége érdekében.

A Focal mérnökei a tiszta hangzás elérésén dolgoztak: a hangszóró meghajtó frekvencia átvitelét kiterjesztő nyílásokat építettek be; a hangszóró meghajtó mögött elhelyezett EVA hab elnyeli a magas frekvenciákat; az akusztikai diffúzorok megtörik az állóhullámokat, hogy interferenciamentes hangvisszaadást érjenek el…

TÖKÉLETES IZOLÁCIÓ

A Stellia hangszigetelési képességét tovább fokozza a zárt kialakítás és a fülpárnák, amelyeknél a magasság 50%-át úgy tervezték, hogy a hangot egy nem perforált valódi bőrön keresztül szórja szét, 50%-a pedig a memóriahabot borító akusztikus szöveten keresztül csillapítja a hangjeleket.

BEJÁRATÁSI IDŐ

  • Ezeknek a fejhallgatóknak a legjobb működésükhöz bejáratási időre van szükségük.
  • Néhány óra hallgatás után természetes módon maguktól bejáródnak.
  • Ha szeretné felgyorsítani a folyamatot, javasoljuk, hogy legalább 24 órán keresztül nagyon basszuserős zenét játsszon rajtuk viszonylag nagy hangerőn.
  • Ez stabilizálja a hangszóró meghajtókat, és lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a fejhallgatóból.

Focal Stellia zárt fejhallgató műszaki adatok:

Típus: zárt, vezetékes, Over-Ear
Impedancia: 35 Ohm
Érzékenység 106 dB SPL / 1 mW @ 1 kHz
THD <0,1% @ 1 kHz / 100 dB SPL
Frekvencia átvitel 5 Hz – 40 kHz
Hangszóró 40 mm tiszta Beryllium ‘M’ -shaped dome dinamikus
Súly 435 g (kábel nélkül)
Kábelek 1.2 m OFC 24 AWG 3.5 mm TRS, 6.3 mm jack adapterrel
3 m OFC 24 AWG 4-pin XLR
Kiegészítők kemény tok

 

 

Érdekelhetnek még…

  • Audioquest Blizzard XTRM Tápkábel – 1m

    398 600 Ft
  • Naim Uniti Atom HE streamer/fejhallgató erősítő

    1 199 990 Ft